eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canımmmmmmmmmmmm umarım içine sinmiştirrr....en önemlisi senin beğenmennn kaporayı geri vermezler heralde

canımmmmmmmmmmmm umarım içine sinmiştirrr....en önemlisi senin beğenmennn kaporayı geri vermezler heralde

Son düzenleme:
meraba arkadaşlaaar umarım herkes iyidiiir bu arada ankarada olup gelinlikçi arayan varsa tavsiye ediceim uygun güzel bi yer var aklınız da bulunsuun:)

canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim

canım bizim ev uygun olmaz küçük ama kayınvalidemin evi aparman dairesi ama dublex üst katta çok geniş balkonu var orası olur diye düşündük ama bilmiyorum işte herkess eğlenmeye gelecek kim organizasyonu yapacak evde zaten az kişiyizde 20 25 kişi falan düşünüyoruz konu komşudan ziyade yakın akrabalar teyze hala arkadaşlar... gibi ama yada bir yer tutup konu komşu herkesi çağıracağız...
hani bir yer tutacaksakta şimdiden tutmak lazım ki anca yer bulamayız yoksa...

Son düzenleme:
canım ben bi yerle görüşmüştüm ama emin değilim oradan alıp almamaya karar veremedim.senin tavsiye edeceğin yerede gidip bakmak isterim

canım ben de gelinliğimi diktirdiğim yeri önerebilirim. Hrb elegant gelinlik, izmir caddesinde zaten google da aradığında hemen web siteleri çıkar karşına. ben orası ile konuşmanı şiddetle tavsiye edebilirim. çok ilgililer ve gelinliklerinin kumaşı, dikişi gerçekten çok güzel, bir de fiziğine hangi gelinliğin daha uygun olduğuna dair çok güzel yönlendiriyor. Benim beğendiğim modeli bedenime göre dikiyorlar şu an ve vücut yapıma göre bir takım değişiklikler yaptı mesela, çok daha güzel oldu :) . elini çabuk tutmanda fayda var canım, zira düğün mevsimi gelinlikçiler çok yoğun oluyor, özellikle bahsettiğim yere hafta sonu yerine hafta içi gidebilirsen daha rahat konuşursun

canım bu senin ne yapmak istediğine bağlı tamamen nasıl olsun istiyosan öyle yap bence içinde hiçbişy kalmasın

canım senin içine hangisi sindiyse onu giymelisin benimde nişan kıyafetiimi annem beğenmemişti ama ben seve seve giydim.hayırlı olsun bunuda sevmişssin 350 tl ye üzüldüm bende ama çok da kafana takma her işte bir hayır vardır

arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????

arkadaslar akıl verın sımdı ben boyle bırazcık buyuk bı tv unıtesı alıcam salonuma ama herkez dıyor kı tv ünitesı alırsan konsol alma dıyor sadece masa sandalye al dıyolar SİZCEE ????

bence ev kira değilse salonunda büyükse al takım olsun yaşam ünitesinin içine yemek takımlarını koyarsan kötü durur bi bardak takımı hoş durur.

canım bence takımı gösteren konsolu ama tabiki sen bilirsin yerin yoksa yapıcak bişey yok tabiki. tv ünitem daha güzel olsun dyosan konsoluda olmayıversin

kızlarrrrrr ablam gelinlikçiyle konuşmuş iade ediceklermiş parayı çok sevindimmmmm

kızlarrrrrr ablam gelinlikçiyle konuşmuş iade ediceklermiş parayı çok sevindimmmmm

oh oh hadi gözün aydın canım açıkçası ben de pek beğenmemiştim ilk aldığını... ben de bugün çıktım günlük pijama şortlu takımlar evin içinde giymeye penye mini elbise gibi bişey aldım. elbisenin mor şeritli olanını buldum nette benimki kırmızı siyahlısı diğerleri aynısı ekliyim resimleri

canım konsol bana göre olmazsa olmaz bişey bütün yemek takımlarını içine koyuyosun düzenli duruyo misafirlik takımları mutfağa ya da başka bi yere koyarsan olmuyo hem de salona hoş bir hava veriyo bence tv ünitesi yemek masası konsol şeklinde al vitrin yerine tv ünitesi geçmiş olur işte

bunlar çok güzelmiş yaa bende almak istiyorum bunlardan birsürü
canım ekliyim yeni gelinlik modelini bakalım bunu beğenicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…