eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

darısı bizim başımıza artık :32:

sabah yoğundum şekerim :ssz::ssz: şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki :35::35:

moussem biz 100 den düştük sıra sende artık:8::8:

yarım saat önce falan baya gök gürledi sanki dolu gibi yağdı şimdide de açtı hava:53:

Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyim :31::31: rabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26:

amiinn kızlar bende zaman geçtikçe tırsmaya başladım ya :1: evden ağlayarak bayılmadan çıkarsam iyidir düğünde annemle babama bakar bakar gözlerim dolar benim bu aralar bi dediğimi iki etmiyolar zaten :50: dün sandığımı aldık cicişler çok duygulandııım mahalleye girince herkes baktı balkondan oyy oyy ssz

amiinn kızlar bende zaman geçtikçe tırsmaya başladım ya :1: evden ağlayarak bayılmadan çıkarsam iyidir düğünde annemle babama bakar bakar gözlerim dolar benim bu aralar bi dediğimi iki etmiyolar zaten :50: dün sandığımı aldık cicişler çok duygulandııım mahalleye girince herkes baktı balkondan oyy oyy ssz
kuzum bizdee durum aynı...ben ağlamamak için elimden geldiğince sıkıcam kendimi...bir koyarsam gerisi gelir :31::31:
komşular diyor zaman yaklaştı çarşı, pazar başladı...artık ellerini hep dolu maşşah diyorlar :49::49:
valla artık hem ağlarım hem giderim diyorum o gün bir gelsinde :49::49::9::9::4::4:

kuzum bizdee durum aynı...ben ağlamamak için elimden geldiğince sıkıcam kendimi...bir koyarsam gerisi gelir :31::31:
komşular diyor zaman yaklaştı çarşı, pazar başladı...artık ellerini hep dolu maşşah diyorlar :49::49:
valla artık hem ağlarım hem giderim diyorum o gün bir gelsinde :49::49::9::9::4::4:

Ya bide bu aralar psiklojm bozuldu haberlerde yeni evlenenler evlencek olanlarla alakalı kötü haberler cıkıyo allahım diyorum kimseye banada yaşatma yarabbim resmen bu aralar diken üstünde günleri sayıyoruum :26:

Ya bide bu aralar psiklojm bozuldu haberlerde yeni evlenenler evlencek olanlarla alakalı kötü haberler cıkıyo allahım diyorum kimseye banada yaşatma yarabbim resmen bu aralar diken üstünde günleri sayıyoruum :26:

tv'de izlememe gerek yok hemen yanı başımda boşananlar, ayrılanlar her türlüsü var...ama herkez öyle değil...ben inanıyorum sabredicez, zorluk çekicez elbette ama herşey güzel olacak :31::31:

kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdim:9: $Resim_1335941886.jpg

kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdim:9:Eki Görüntüle 433262

Abbooovvv kız ben bunun üstüne basamam...bu çok şık bişey ama ben kullanamam galiba...:8::8::8:

moussem biz 100 den düştük sıra sende artık:8::8:

yarım saat önce falan baya gök gürledi sanki dolu gibi yağdı şimdide de açtı hava:53:
ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkk :32: burdada hava öyle canım salaklaştım iyiice :37:
kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdim:9:Eki Görüntüle 433262

ayy senin annede pek kokoşmuşşşş :9:

Çooooooooooook güzelllerr iyi günlerde kullan ama kullanmaya kıyılmaz ki buu :1:

ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkk :32: burdada hava öyle canım salaklaştım iyiice :37:

ayy senin annede pek kokoşmuşşşş :9:

öyle canım çok süslü daha ben kendime gelinlik beğenmedim bakmadım annem düğüne ne giyeceğini tasarlamış böyle taşlı süslü çok şık bişey beğenmiş görsen :1:
isyan123 basarsın canım basarsın ne güzel gelin olduğun belli olur tabi benimki bunları çekip çekip atmazsa nakışmış örtüymüş hiç istemiyo da buna sesi çıkmaz herhalde:)

ya kızlar bu doktorun verdiği doğum kontrol hapı bende aşırı sinir yaptı yaaa :50::ssz:

canım çok güzel tam gelin işi güle güle kullan:16:

iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri yarın buralarda olun sıkılıyorum siz olmayıncaaa :16:

Back