eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

darısı bizim başımıza artık

sabah yoğundum şekerim şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki

moussem biz 100 den düştük sıra sende artık

yarım saat önce falan baya gök gürledi sanki dolu gibi yağdı şimdide de açtı hava

amiinn kızlar bende zaman geçtikçe tırsmaya başladım ya evden ağlayarak bayılmadan çıkarsam iyidir düğünde annemle babama bakar bakar gözlerim dolar benim bu aralar bi dediğimi iki etmiyolar zaten dün sandığımı aldık cicişler çok duygulandııım mahalleye girince herkes baktı balkondan oyy oyy ssz

kuzum bizdee durum aynı...ben ağlamamak için elimden geldiğince sıkıcam kendimi...bir koyarsam gerisi gelir
komşular diyor zaman yaklaştı çarşı, pazar başladı...artık ellerini hep dolu maşşah diyorlar
valla artık hem ağlarım hem giderim diyorum o gün bir gelsinde

Ya bide bu aralar psiklojm bozuldu haberlerde yeni evlenenler evlencek olanlarla alakalı kötü haberler cıkıyo allahım diyorum kimseye banada yaşatma yarabbim resmen bu aralar diken üstünde günleri sayıyoruum :26:

Ya bide bu aralar psiklojm bozuldu haberlerde yeni evlenenler evlencek olanlarla alakalı kötü haberler cıkıyo allahım diyorum kimseye banada yaşatma yarabbim resmen bu aralar diken üstünde günleri sayıyoruum :26:

tv'de izlememe gerek yok hemen yanı başımda boşananlar, ayrılanlar her türlüsü var...ama herkez öyle değil...ben inanıyorum sabredicez, zorluk çekicez elbette ama herşey güzel olacak

kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdim

Abbooovvv kız ben bunun üstüne basamam...bu çok şık bişey ama ben kullanamam galiba...

moussem biz 100 den düştük sıra sende artık

yarım saat önce falan baya gök gürledi sanki dolu gibi yağdı şimdide de açtı hava
ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkk burdada hava öyle canım salaklaştım iyiice

ayy senin annede pek kokoşmuşşşş

Çooooooooooook güzelllerr iyi günlerde kullan ama kullanmaya kıyılmaz ki buu

ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkk burdada hava öyle canım salaklaştım iyiice

ayy senin annede pek kokoşmuşşşş

öyle canım çok süslü daha ben kendime gelinlik beğenmedim bakmadım annem düğüne ne giyeceğini tasarlamış böyle taşlı süslü çok şık bişey beğenmiş görsen
isyan123 basarsın canım basarsın ne güzel gelin olduğun belli olur tabi benimki bunları çekip çekip atmazsa nakışmış örtüymüş hiç istemiyo da buna sesi çıkmaz herhalde:)

ya kızlar bu doktorun verdiği doğum kontrol hapı bende aşırı sinir yaptı yaaa

canım çok güzel tam gelin işi güle güle kullan

iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri yarın buralarda olun sıkılıyorum siz olmayıncaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…