- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
darısı bizim başımıza artık
sabah yoğundum şekerimşimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki
Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyimrabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26:
kuzum bizdee durum aynı...ben ağlamamak için elimden geldiğince sıkıcam kendimi...bir koyarsam gerisi geliramiinn kızlar bende zaman geçtikçe tırsmaya başladım yaevden ağlayarak bayılmadan çıkarsam iyidir düğünde annemle babama bakar bakar gözlerim dolar benim bu aralar bi dediğimi iki etmiyolar zaten dün sandığımı aldık cicişler çok duygulandııım mahalleye girince herkes baktı balkondan oyy oyy ssz
kuzum bizdee durum aynı...ben ağlamamak için elimden geldiğince sıkıcam kendimi...bir koyarsam gerisi gelir
komşular diyor zaman yaklaştı çarşı, pazar başladı...artık ellerini hep dolu maşşah diyorlar
valla artık hem ağlarım hem giderim diyorum o gün bir gelsinde
Ya bide bu aralar psiklojm bozuldu haberlerde yeni evlenenler evlencek olanlarla alakalı kötü haberler cıkıyo allahım diyorum kimseye banada yaşatma yarabbim resmen bu aralar diken üstünde günleri sayıyoruum :26:
kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdimEki Görüntüle 433262
ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkkmoussem biz 100 den düştük sıra sende artık
yarım saat önce falan baya gök gürledi sanki dolu gibi yağdı şimdide de açtı hava
kızlar bugün annem bu klozet takımının krem rengini almış daha evi tutmadığımız için her renk fayansa gider diye. çok cici duruyo tam gelin işi aslında sadeliği severdim hep ama böyle görünce de hoşuma gidiyo huyum değişti sanki gelin hanım moduna girdimEki Görüntüle 433262
ayyyy inşallaahhh bende görüyim artıkkkkburdada hava öyle canım salaklaştım iyiice
ayy senin annede pek kokoşmuşşşş
Çooooooooooook güzelllerr iyi günlerde kullan ama kullanmaya kıyılmaz ki buu
Çooooooooooook güzelllerr iyi günlerde kullan ama kullanmaya kıyılmaz ki buu
iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri yarın buralarda olun sıkılıyorum siz olmayıncaaa
Günaydın şekerlerimmmmmm
ya kızlar bu doktorun verdiği doğum kontrol hapı bende aşırı sinir yaptı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?