eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde

heyoooo eylül gelincikleriiiii :3::3::3:
burası terkedilmiş gibi olmuş amaaa yahuuuu :31::31:

isyan123;bunlardagecer1907

kızlarrrr siz bugün 100 den düşüyosunnuz dimiiiii :32::32:

havai fişekler konfetiler sizin için :32::32:

Eki Görüntüle 432797 Eki Görüntüle 432796 Eki Görüntüle 432795 Eki Görüntüle 432798 Eki Görüntüle 432799

mmousse sağol canım çok mutlu olduk, yeni gördüm daha kusura bakma nolur:17:
yaşasın 100 den düştük:66::66::66::66::66::66:

hey hey hey hey

:8::8::8:

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde
bende ona bakıyordum şimdi ama hangi kargo bilmiyorum:34:

OH BEEE KIZLAR GELMİŞŞŞŞ :32:

e yoksunuz kuzum napalımmmmm tek başıma kaldım burda :50:

senin için bir güzellik yapabilirim canım :1::ssz:

sabah yoğundum şekerim :ssz::ssz: şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki :35::35:

sabah yoğundum şekerim :ssz::ssz: şimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki :35::35:

:1: yarından sonra havalar iyi olucakmış canım merak etme bak 7 ayla başladım ne kadar süre kaldı geriye
ben yavaş yavaş tırsmaya başladım zaten :18:
hem ağlarım hem giderim modu bu sanırım :9:

:1: yarından sonra havalar iyi olucakmış canım merak etme bak 7 ayla başladım ne kadar süre kaldı geriye
ben yavaş yavaş tırsmaya başladım zaten :18:
hem ağlarım hem giderim modu bu sanırım :9:

O tırsma durumu bende de var o yüzden biran önce zaman geçsin olan olsun artık :9::9::30::30:

O tırsma durumu bende de var o yüzden biran önce zaman geçsin olan olsun artık :9::9::30::30:

cezama razıyım diyosun yani :37: valla bugünleri heyecanlarını ararmıyım merak ediyorum ve umduğum gibi gitmesse çok üzülürüm biliyorum o yüzden tırsıyorum :31:

cezama razıyım diyosun yani :37: valla bugünleri heyecanlarını ararmıyım merak ediyorum ve umduğum gibi gitmesse çok üzülürüm biliyorum o yüzden tırsıyorum :31:

Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyim :31::31: rabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26:

Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyim :31::31: rabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26:

amin canım benim bugün kankamla konuşurken bile onu dedim. dolaplarım dağınık hiç düzeltmek bile içimden gelmiyo nasılsa diyorum 3 ay sonra gidicem bi düzen yapmaya ne gerek var öylee bişeyler bi dolapta bazıları hala çıkmamış bazıları kayıpmı değilmi belli değil ama hiç uğraşmıyorum :30::32: bende kendi düzenimi istiyorum artık :31:

Back