- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isyan123;bunlardagecer1907
kızlarrrr siz bugün 100 den düşüyosunnuz dimiiiii
havai fişekler konfetiler sizin için
Eki Görüntüle 432797 Eki Görüntüle 432796 Eki Görüntüle 432795 Eki Görüntüle 432798 Eki Görüntüle 432799
isyan123;bunlardagecer1907
kızlarrrr siz bugün 100 den düşüyosunnuz dimiiiii
havai fişekler konfetiler sizin için
Eki Görüntüle 432797 Eki Görüntüle 432796 Eki Görüntüle 432795 Eki Görüntüle 432798 Eki Görüntüle 432799
bende ona bakıyordum şimdi ama hangi kargo bilmiyorumkızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde
heyoooo eylül gelincikleriiiii
burası terkedilmiş gibi olmuş amaaa yahuuuu![]()
kızlar bnde eylül 1 de evlenıyorm bunlarda gelınlık modellerm hala karar vermedımEki Görüntüle 430391 Eki Görüntüle 430392 Eki Görüntüle 430393 Eki Görüntüle 430394 Eki Görüntüle 430395 Eki Görüntüle 430396 Eki Görüntüle 430398
birşey diycem ya ben şimdi 25 agustosta evleniyorum diye listeye giremiyormuyum![]()
e yoksunuz kuzum napalımmmmm tek başıma kaldım burdaheyoooo eylül gelincikleriiiii
burası terkedilmiş gibi olmuş amaaa yahuuuu![]()
birşey diycem ya ben şimdi 25 agustosta evleniyorum diye listeye giremiyormuyum![]()
mmousse sağol canım çok mutlu olduk, yeni gördüm daha kusura bakma nolur
yaşasın 100 den düştük
hey hey hey hey
bende ona bakıyordum şimdi ama hangi kargo bilmiyorum![]()
OH BEEE KIZLAR GELMİŞŞŞŞ
e yoksunuz kuzum napalımmmmm tek başıma kaldım burda
senin için bir güzellik yapabilirim canım![]()
sabah yoğundum şekerimşimdi rahatım...ama kimseciklerde yok...:44::44:
havada yapmurlu...ne zaman yaz gelecek yahuuu...yaz gelmeden eylül gelmezki![]()
kızlar altıncı caddeden alışveriş yapanlar hangi kargo ile geliyor ona göre şubeye teslimat isteyeceğimde
yarından sonra havalar iyi olucakmış canım merak etme bak 7 ayla başladım ne kadar süre kaldı geriye
ben yavaş yavaş tırsmaya başladım zaten :18:
hem ağlarım hem giderim modu bu sanırım![]()
O tırsma durumu bende de var o yüzden biran önce zaman geçsin olan olsun artık![]()
cezama razıyım diyosun yanivalla bugünleri heyecanlarını ararmıyım merak ediyorum ve umduğum gibi gitmesse çok üzülürüm biliyorum o yüzden tırsıyorum
![]()
Tatlım ben evliliğin toz pembe olduğuna hiç inanmıyorum...çok zor birşeye adım atıyoruz ama bu belirsizlik daha çok yoruyor beni..kendi evim, kendi düzenim olsun ve ben o düzeni kendime göre şekillendirebileyimrabbim bizi utandırmasın, bugünlerimizide aratmasın inş :26::26: