eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bundan haberim var kuzum ama ablasında net yokmuki yaa....destek olurduk...inş güzel haberlerle gelir aramıza :34::34:
aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir :31:
kızlar hani bu ayaklı kahvaltı tepsileri varya sözde yatakta kahvaltı diye geçiyor ondan alan varmı çeyizine...

yok canım ben istemedim nişanlımda istemedi yatakta yemek fantazisi bana da ona da göre değil. yüzünü yıkamadan yatakta böğğğğ :ssz:

aynen canım bende merak ediyorum akşam saatlerinde geliyo bazen belki bugün gelir :31:

yok canım ben istemedim nişanlımda istemedi yatakta yemek fantazisi bana da ona da göre değil. yüzünü yıkamadan yatakta böğğğğ :ssz:

aslında yatakta değilde koltukta falan yada en basiti kucakta herhangi bir yerde yemek yemek için acaba kullanışlı olur mu:44::44:

aslında yatakta değilde koltukta falan yada en basiti kucakta herhangi bir yerde yemek yemek için acaba kullanışlı olur mu:44::44:

yani o aaçıdan kullanılabilir evet ama o tepsiler en az 25 tl den başlıyo bence gereksiz biz hafta sonu aldık normal tepsi çokta güzel ulus pazarından 3,5 tl :1:

kızlar bugün bişey daha aldım :1: 6. caddeye üye olunca 50 tl hediye çeki veriyo 70 tl idi kargo içinde 25 tl ye geldi bana :32:
$Screen shot 2012-05-30 at 5.25.07 PM.png

merhaba güzeller bgn yoğunluktan giremedmmm :41::41: nasılsınızzz:16:

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın :10:

saol canım yorumun için etegi bana uzun geldiği için katlandı modeli dümdüz aşası aslında ve eteklerde serpme fransız güpürü var pek belli diil sanırım:16:

bittiğinde eminim çok daha güzel olucak canım. çok güzel gelin olucaksın :34:

kızlar dün akşam yatak örtümüde aldım leylam sağol yardımın için canım :16::32:

$Screen shot 2012-05-31 at 8.53.41 AM.jpg

Günaydın kızlarrrr :3::3:
aaaa benim beğendiğimin siyahıı...:46::46::46:taç değilmi kuzum...güle güle kullan canım :16::16:
evet canım tacın sen gösterdin ya zaten bana benim yatak odam beyaz olduğu için siyahını aldım :32:
günaydın güzel gelinlerrrrrrrr:16::16::16:

yatak örtün çok güzel mmouse güle güle kullannnn:32:

teşekkür ederim canım günafydın :34:

Herkeslere Merhaba
1 EYLÜL 2012 Geliniyim Benide alın aranıza :))) Yeni geldim...

evet canım tacın sen gösterdin ya zaten bana benim yatak odam beyaz olduğu için siyahını aldım :32:

teşekkür ederim canım günafydın :34:
biliyorum datlum....ama başka markanında varmış bu modelden ondan sordum..ne kadara aldın şekerim...farklı renklerine bakayım bende :46::46:

Back