eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sağol canım

cumartesi yada pazar beyaz eve gidecek olan sen miydin kuzum karıştırdım ben:44::44:

hadi bak bakalım Allah yardım etsin gönlündeki gelinliği bul inşallah

canım gelinlik çok hoş havası,tarzı hoşuma gitti romantik.fakat moda sektöründe uzun yılar çalışmış biri olarak bir tavsiyem var.eğer fotoğraftaki sen isen sanırım biraz göğüslerin büyük.büyük göğüse straplez yanlış bir karar olur.oynarken felanda rahat edemezsin.seni şişman gösterebilir.tavsiyem aynı modele dantellerinden boyna doğru üçgen şeklinde dantel ekletebilirsin.fotoğraftaki gibi mesela

Merhabalar Ben bu gelinliği Pronovias ta denedim...Ama taş işlemeli olarak olanı denedim...Fiyatı o kdar çoktuki diktirmeye karar verdim...Bugün gez gez canım çıktı...tüm fatihi gezdim ama güvenipte diktirebilecek bir yer bulamadım Siz nerde diktiriyorsunuz?

bence deee ama bunun üzerinde biraz oynama yapmam lazım:) gelinliğimin arkasını mutlaka böyle istiyorum. ee sen ne yaptın canım uzun zamandır?

Ben hazırlıklarımı durdurdum canım.Aramız kötü çok tuaf bir ilişkiye doğru gidiyoruz.1 ay var sınavıma sadece derslere vermek istiyorum kendimi.oluruna bıraktım ne oluyosa olsun.kısmet...

Ben hazırlıklarımı durdurdum canım.Aramız kötü çok tuaf bir ilişkiye doğru gidiyoruz.1 ay var sınavıma sadece derslere vermek istiyorum kendimi.oluruna bıraktım ne oluyosa olsun.kısmet...

haklısın canım sen de. inşallah senin için en iyisi olur. ben de gircem sınava. ama bu sene çok sallamıyorum iki senedir çalıştım olmadı 85 eğitim 87 memurluk puanıyla açıkta kaldım. bu sene de böyle gircem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, biraz dinlen bakalım . dua edicem Senin için Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah. Konunu biliyorum çok zor bir dönemden geçiyorsun.
Derslerine adapte olmaya çalış

kızlarrrrr günaydınnnnnnnnnn

haklısın canım bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisi. ne oldu hafta sonu bir gelişme oldumu
aramıza hoşgeldin canım
hoşgeldin canım akışına bırak canım yaşayıp hepimiz görücezz
bende aldım gelinliğimiiiiiii

evet canım...tüm herşey dışarda okunduğu için hesabımı değiştirdim.
canım hoşgeldin tekrar
açılın beautiful geldi
hoşgeldiiiiiiii
günaydınnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrr
günaydın canımmmm

kızlar günaydın :) beyaz cadde'den haberlerim var. yeni açılan bir konsept dükkanlar daha tam anlamıyla yerleşememiş. haftaya daha çok model getireceklermiş. gelinlikler peşin 2000-2500 arası. yanlış hatırlamıyorsam bunlardagecer1907'in paylaştığı gelinlik resimleri vardı. orda olan bir modeli denedim ve beğendim. ama tabii daha çoook gezeceğim. sizler neler yaptınız, h.sonu nasıl geçti kızlar?

annuvv masatakvimim benim oradan pasif şekilde okuyorsun görüyorum seni
günaydın kızlar

özşen yazdıklarını yeni okudum kuzum ve üzüldüm inş hafta sonu iyi gelişmeler olmuştur

günaydınnnnnn güzel gelinlerrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldiiiiiiii

günaydın canımmmm

günaydın canlar hepinize
çok güzel beyaz cadde dimi ama

iyi fiyat vermişler sanada
bende cumartesi fatihi gezdim baya bir oraya da bak mutlaka. hatta gelinlikçi isimleri ve ortama fiyatları verebilirim sana hepsini yazdım, nasolsa istanbuldasın bakarsın canım

kızlarrr ben gelinliğimi aldım hafta sonu bakalım beğenicekmisiniz

Hayırlı olsun tatlım benim tarzı olmayan bir gelinlik ama sana ykışmış kuzum...bana yakışmıyor bu tarz gelinlikler...sende beğendim..güle güle giy şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…