Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlaaar aranıza ben de katılabilir miyim
benim de düğünüm eylülün 10'unda olacak
mekanımızı ayarladık, yemek takımımı, çatal bıçak takımımı, gelinliğimi hallettim şu ana dek
yarın da umarım davetiyemizi seçeceğiz
Nikah düğünde olursa nikah şekeri dağıtılmalı diyenler var kızlar ya :44: aranızda düğününde nikah şekeride dağıtıcak var mı? bi firma var Samsun da orda çok güzel nikah şekerleri var 3 tane beğendim.sizce hangisi ? (tabi daha kesn karar vermişte değilim nikah şekeri dağıtmaya) Eki Görüntüle 423769 Eki Görüntüle 423770 Eki Görüntüle 423771
slm tatlım bende bu aralar nikah şekeri bakıyorum ben ilk resmindeki gibi modelleri daha çok beğeniyorum bende öle düşünüorum
slm tatlım bende bu aralar nikah şekeri bakıyorum ben ilk resmindeki gibi modelleri daha çok beğeniyorum bende öle düşünüorum
hosgeldın canım aramıza davetıye ıcın erken degılmı gelinliğinin resimini çekip burda bızımle paylaşmalısınn :)
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu akşam nişanmlımla ark. kınasına gidicez çok düğün var bu yaz ama en son benim düğünüm leyla hayırdır canım yeni hesapmı açtın ?
kızlar bişey sorcam ya benim saçlarım platin röfleli bugün artık boyatmaya karar verdim siyah istiyorum ama ilk önce koyu bi kahve boyayıp sonra siyah mı yapsam yoksa direk siyah mı yapsam napsam ben yaaaa