eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

merhaba kızlaaar aranıza ben de katılabilir miyim :3:
benim de düğünüm eylülün 10'unda olacak :21:
mekanımızı ayarladık, yemek takımımı, çatal bıçak takımımı, gelinliğimi hallettim şu ana dek
yarın da umarım davetiyemizi seçeceğiz :8:

ozsen canım gercekten çok üzüldüm hayırlısı neyse hakkında o olsun emin ol yaptıklarını çok pişman olucak umarım iş işten geçmeden kendıne gelır dua edicem senın ıcın allah sabır wersın ..

merhaba kızlaaar aranıza ben de katılabilir miyim :3:
benim de düğünüm eylülün 10'unda olacak :21:
mekanımızı ayarladık, yemek takımımı, çatal bıçak takımımı, gelinliğimi hallettim şu ana dek
yarın da umarım davetiyemizi seçeceğiz :8:

hosgeldın canım aramıza davetıye ıcın erken degılmı gelinliğinin resimini çekip burda bızımle paylaşmalısınn :)

Nikah düğünde olursa nikah şekeri dağıtılmalı diyenler var kızlar ya :44: aranızda düğününde nikah şekeride dağıtıcak var mı? bi firma var Samsun da orda çok güzel nikah şekerleri var 3 tane beğendim.sizce hangisi ? (tabi daha kesn karar vermişte değilim nikah şekeri dağıtmaya) Eki Görüntüle 423769 Eki Görüntüle 423770 Eki Görüntüle 423771

slm tatlım bende bu aralar nikah şekeri bakıyorum ben ilk resmindeki gibi modelleri daha çok beğeniyorum bende öle düşünüorum

slm tatlım bende bu aralar nikah şekeri bakıyorum ben ilk resmindeki gibi modelleri daha çok beğeniyorum bende öle düşünüorum

benımde düğünümde nikah kıyılıcak ama ben nikah şekeri dağıtmıycam saten restrantta yapıorum ve yemekli olucak tonla para döktüm bide ona para verıcek durumumuz yok :/

24 haziraaaaaaaaannn 2012... bende hala inanamıyorum 7 senelik ilişkii evlilikle sonuçlanaacak inşallah :) sonrasını merak ediyorum. acaba ilk günümüz nasıl olcak, ilk ne zaman kavga ederiz, beni yine şimdiki giibi sever mi? yoksa nalet mi okur napar merak ediorm işte :)))

ya kızlar nerdesiniz gelin de sohbet edelim..
benimde 15 eylül izmir fuarında nikah olcak...
sonra eylenmeye gitcez işte kordona..
ne gelinliğimi aldım,ne bişey yaptım valla.elimi çabuk tutmalıyım ya sizce çok mu geciktim...

hosgeldın canım aramıza davetıye ıcın erken degılmı gelinliğinin resimini çekip burda bızımle paylaşmalısınn :)

Gelinliğimi diktiriyorum. Modelimi paylaşıyorum hemen :)
$Pronovias-yeni-gelinlik-modelleri-forumozel-16.jpg
Davetiyeyi bastırıp halletmek istiyorum çünkü ihtiyaçlarımızın karşılayabildiğimiz kadarını biz yapalım, ailelere fazla yük olmayalım istiyorum. O yüzden yapılacak işleri bütçeme göre aylara böldüm. Eşyalarımın bir kısmını kendim almak istiyorum :) Porselen takımımı da öyle yaptım mesela geçen ay belli bir miktar para ayırdım, nişanlımla birlikte aldık trendyoldan güzel bir kampanya ile :)

beatiful canımmmmm...ben liberte11 eğer forumu okursan farklı bir hesap aç ve bu kullanıcıdan bana ulaşmaya çalış...irtibatı koparmayalım...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu akşam nişanmlımla ark. kınasına gidicez çok düğün var bu yaz:53::53: ama en son benim düğünüm:16: leyla hayırdır canım yeni hesapmı açtın ?

günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz bu akşam nişanmlımla ark. kınasına gidicez çok düğün var bu yaz:53::53: ama en son benim düğünüm:16: leyla hayırdır canım yeni hesapmı açtın ?

evet canım...tüm herşey dışarda okunduğu için hesabımı değiştirdim.

kızlar bişey sorcam ya benim saçlarım platin röfleli bugün artık boyatmaya karar verdim siyah istiyorum ama ilk önce koyu bi kahve boyayıp sonra siyah mı yapsam yoksa direk siyah mı yapsam napsam ben yaaaa

kızlar bişey sorcam ya benim saçlarım platin röfleli bugün artık boyatmaya karar verdim siyah istiyorum ama ilk önce koyu bi kahve boyayıp sonra siyah mı yapsam yoksa direk siyah mı yapsam napsam ben yaaaa

canım siyah yaparsan eylüle kadar açılmayabilir çok koyu istemiyorsan ben koyu kahveye boyattım ilk boyattığımda siyah gibi duruyordu tavsiyem güzel bir çikolata kahve yapman hem çok modaymış

canım çikolata kahve açık oluyor ben çok koyu istiyorum bilmiyorum napsam sarılar çıkar mı koyu kahveye boyatsam falan filan kafam dolu napsam diye ben siyah istiyorum ama sarıdan sonra şok olmayım

kızlar bende bı hata yaptım sarı saclarımı kızıl bakır gıbı bı renge boyadım bakıra bakan kızıllardan basta begenmıstım ama cok akıyor sıkıldım artık. ıkı defa boyadım son boyamam yaklasık yırmı gun once fılan oldu sanırım. ıkı uc gunde bır yıkıyorum oldukca aktı rengı uclarında sarılar gozukmeye basladı. ben bu sacı kahveye boyatsam ustune platın rofle yaptırsam yada sarı rofle attırsam guzel olur ama umarım yanmaz. ben sarı saclarımı ozledım ya :(( saclarımda boynumun bıraz asagısına gelıyo kestırmeyı dusunuyorum kahveye yakın bı tarıhte boyasam uc ay sonrada rofle attırsam dugune yakın yanmaz herhalde. zaten dugunde cıtcıt takıcam mecburen cunku kısa saclarım uzamaz o gune kadar . o kadar bakım yagı yapıyorum banamasın demıyo

canım bende o yüzden açık renk istemiyorum sarılar çok çıkçak üste koyu istiyorum bide gelinlikle siyah koyu saç çok güzel gösteriyo makyajı gelinliği sarıdanda sıkıldım röfle mahvediyor zaten saçı benim belimde artık saçlarım kesinlikle kestirmem düğüne kadar

Back