kızlar nasılsınız bakalım bu hafta sonu neler bakacaksınız, neler alacaksınız
gelinlik provasına gidecek olan var![]()
canım iyim ben çok şükür sen nasılsın?
ayyy çok heyecanlı bende yarın gelinlik denemeye gidicem
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız bakalım bu hafta sonu neler bakacaksınız, neler alacaksınız
gelinlik provasına gidecek olan var![]()
kuzum ağlama...yanıkların çoğu iz bırakmaz merak etme...kızarıklıkmı var şu anda...doktor ilaç verir kullanır geçer kuzum...forumdan araştır biraz...büyük ihtimalle çoğu kişinin başına gelmiştir tatlım...çok geçmiş olsun
Koyu kahverengi lekeler halinde bebeğim ya araştırdım kimi 6 ayda yok oldu diyo ya ben o kdar bekleyemem ki geçmiyor dediğim günler gözümde bir an küçüldü doktora gittikten sonra haber vericem sizlerede bana çok dua edin gelinciklerim![]()
canım bende lazere gıttıgımde koltuk altımı komple yandı hemde öyle böyle degıl kollarım havada gezıodum sonra ne olsa begenırsın mosmor resmen kömür karası gıbı oldu ağlamakdan canım cıktı hemen gıttım dedım ne yaptınız bana kadın hıc telas yapmadan bunun normal oldugunu söledı nyse bn delırdım tartısdım tabı bana bunun kremı var dedı yazdı hemen gıdıp aldım 2 ayda gectı ve suan eskısı gıbı hıcbı skıntım yok ve emın ol benımkı ne haldeydı senınkıde gecer korkmaa ..
kızlarr selam. ara ayfaları okumayamadım. sizlere kampanya linki göndericem :))
Tefal Actifry Plus Fritöz - 334 TL
Tefal Actifry Plus Fritöz GittiGidiyor'da 58090105
umarım link paylaşmak yasak değildir. yasaksa da silerim linki.
ben 1. modeli istemiştim bir ara ama o zamanlarda borcumuz çoktu ve yorumlarda olumsuzdu. nişanlım 2. modeli görüp almış :))
liberte11 ve mmousee ilk gelinlik ilk turlarına başlıyorum:))
Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))
hehe ara sayfaları okudum bir çıpıda :)
liberte11 ve mmousee ilk gelinlik ilk turlarına başlıyorum:))
Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))
EsraaKadir cnm geçmiş olsun. hiç lazer yaptırmadığım için deyemim yok. bence hemen yaptırdığın yere git. şikayet etmkle tehdit et. bence şikayet bile edebilirsin tatlım. sana ilaç yazmalarını iste. inşallah geçer düğüne kadar(
Beautiful_Life1907 ayy o fotoları görünce tüylerim diken diken oldu. vitrinlere yapışasım geldi :)) bakarım tabii cnm ne demek :))
tefal'in 1 önceki modelini ben çok istemiştim ama kısmet 2. çıkardığı modeleymiş :) daha iyilerini sizin olsun.
liberte11 cnm bol bol gezip denemeyi düşünüyorum :))
Beautiful_Life1907 ayy o fotoları görünce tüylerim diken diken oldu. vitrinlere yapışasım geldi :)) bakarım tabii cnm ne demek :))
tefal'in 1 önceki modelini ben çok istemiştim ama kısmet 2. çıkardığı modeleymiş :) daha iyilerini sizin olsun.
liberte11 cnm bol bol gezip denemeyi düşünüyorum :))
bol bol gez dene canım çok zevk alacaksın eminim![]()
canım bende lazere gıttıgımde koltuk altımı komple yandı hemde öyle böyle degıl kollarım havada gezıodum sonra ne olsa begenırsın mosmor resmen kömür karası gıbı oldu ağlamakdan canım cıktı hemen gıttım dedım ne yaptınız bana kadın hıc telas yapmadan bunun normal oldugunu söledı nyse bn delırdım tartısdım tabı bana bunun kremı var dedı yazdı hemen gıdıp aldım 2 ayda gectı ve suan eskısı gıbı hıcbı skıntım yok ve emın ol benımkı ne haldeydı senınkıde gecer korkmaa ..
adaşıım şimdi geldim hastaneden doktorda bana öyle dedi bepanten verdi bide güneş koruyucu verdi yalakalık yaptı2haftaya kadar geçicek dedi ben yürüyüşe gidiyorum bronz olduğum için yanmış kabuk bağlamış dedi telaş etme falan dedi.Hepinizin verdiği morallden ötürü teşekkür ederiiim
![]()
arkadaslar ankstre set alıcam ama mekappa kullanan var mı ???
canım ben bilmiyorum kullanışlımı değil mi ama kullanışlı diyenler var.
güle güle kullanın
git canım git, çok güzelbanada haber ver, ne fiyat verecekler bakalım sana
Eki Görüntüle 427726
Eki Görüntüle 427727
canım benim düğün eylül sonu yani balayına ekimde gidicem o mevsimdede bodrum bayağı soğuk olur. antalya sıcak olur dediler ordaki otellere bakıyorum şimdi ama günlük 150 tl lik falan bakıyoruz daha fazlası olur ama bizi aşar. yurt dışı bizimde aklımıza geldi ama vize pasaport muhabbetinden belki ilerleyen senelerde gideriz dedik![]()