eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlarr selam. ara ayfaları okumayamadım. sizlere kampanya linki göndericem :))

Tefal Actifry Plus Fritöz - 334 TL

Tefal Actifry Plus Fritöz GittiGidiyor'da 58090105

umarım link paylaşmak yasak değildir. yasaksa da silerim linki.

ben 1. modeli istemiştim bir ara ama o zamanlarda borcumuz çoktu ve yorumlarda olumsuzdu. nişanlım 2. modeli görüp almış :))

kuzum ağlama...yanıkların çoğu iz bırakmaz merak etme...kızarıklıkmı var şu anda...doktor ilaç verir kullanır geçer kuzum...forumdan araştır biraz...büyük ihtimalle çoğu kişinin başına gelmiştir tatlım...çok geçmiş olsun

Koyu kahverengi lekeler halinde bebeğim ya araştırdım kimi 6 ayda yok oldu diyo ya ben o kdar bekleyemem ki geçmiyor dediğim günler gözümde bir an küçüldü doktora gittikten sonra haber vericem sizlerede bana çok dua edin gelinciklerim :25:

canım bende lazere gıttıgımde koltuk altımı komple yandı hemde öyle böyle degıl kollarım havada gezıodum sonra ne olsa begenırsın mosmor resmen kömür karası gıbı oldu ağlamakdan canım cıktı hemen gıttım dedım ne yaptınız bana kadın hıc telas yapmadan bunun normal oldugunu söledı nyse bn delırdım tartısdım tabı bana bunun kremı var dedı yazdı hemen gıdıp aldım 2 ayda gectı ve suan eskısı gıbı hıcbı skıntım yok ve emın ol benımkı ne haldeydı senınkıde gecer korkmaa ..

hehe ara sayfaları okudum bir çıpıda :)

liberte11 ve mmousee ilk gelinlik ilk turlarına başlıyorum:))

Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))

EsraaKadir cnm geçmiş olsun. hiç lazer yaptırmadığım için deyemim yok. bence hemen yaptırdığın yere git. şikayet etmkle tehdit et. bence şikayet bile edebilirsin tatlım. sana ilaç yazmalarını iste. inşallah geçer düğüne kadar :((

kızlarr selam. ara ayfaları okumayamadım. sizlere kampanya linki göndericem :))

Tefal Actifry Plus Fritöz - 334 TL

Tefal Actifry Plus Fritöz GittiGidiyor'da 58090105

umarım link paylaşmak yasak değildir. yasaksa da silerim linki.

ben 1. modeli istemiştim bir ara ama o zamanlarda borcumuz çoktu ve yorumlarda olumsuzdu. nişanlım 2. modeli görüp almış :))

canım ben bilmiyorum kullanışlımı değil mi ama kullanışlı diyenler var.

güle güle kullanın:34:

Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))

git canım git, çok güzel:16: banada haber ver, ne fiyat verecekler bakalım sana:34:

$profilo_avmden_evlilik_hazirligi_yapanlara_beyaz_cadde_1.jpg

$e3510576-49a7-4275-91f1-1150cd9864dc.jpg

hehe ara sayfaları okudum bir çıpıda :)

EsraaKadir cnm geçmiş olsun. hiç lazer yaptırmadığım için deyemim yok. bence hemen yaptırdığın yere git. şikayet etmkle tehdit et. bence şikayet bile edebilirsin tatlım. sana ilaç yazmalarını iste. inşallah geçer düğüne kadar :((

hadi bakalım başla turra kuzum :49::49::49::49: inş en güzel gelinliği bulursun....:46::46::46::46: hemen işte budur dersin :51::51::51:

Beautiful_Life1907 ayy o fotoları görünce tüylerim diken diken oldu. vitrinlere yapışasım geldi :)) bakarım tabii cnm ne demek :))

tefal'in 1 önceki modelini ben çok istemiştim ama kısmet 2. çıkardığı modeleymiş :) daha iyilerini sizin olsun.

liberte11 cnm bol bol gezip denemeyi düşünüyorum :))

kızlar selam 1 haftadır bakamıyorum işler çok yoğun :(( Sayfalar dolusu ilerlemiş burada muhabbet oh oh:9:
benimde sözüme az kaldı heyecanlı işler bunlar.Bu arada düğün tarihimde belli oldu 25 agustos salonu tuttuk.Ama benim memleketimdede düğün olacak o daha tutulmadı.Onuda biran önce halletmem gerek.

Beautiful_Life1907 ayy o fotoları görünce tüylerim diken diken oldu. vitrinlere yapışasım geldi :)) bakarım tabii cnm ne demek :))

tefal'in 1 önceki modelini ben çok istemiştim ama kısmet 2. çıkardığı modeleymiş :) daha iyilerini sizin olsun.

bol bol gez dene canım çok zevk alacaksın eminim:16::16::16::16::16:

bol bol gez dene canım çok zevk alacaksın eminim:16::16::16::16::16:

slm kızlar inanamıyorum iki üç haftadır giremiyorum çok yoğunum ayyyy ne yapıyorsunuz ben hiç giremiyorum düğünler kınalar başladı düğünden düğüne koşuyorum valla

bizde iki üç hafta sonra ev bakmaya başlıyoruz kızlar artık eylül sonu diye ağırdan alıyoruz biz biraz
siz baya ilerlemişsiniz

canım bende lazere gıttıgımde koltuk altımı komple yandı hemde öyle böyle degıl kollarım havada gezıodum sonra ne olsa begenırsın mosmor resmen kömür karası gıbı oldu ağlamakdan canım cıktı hemen gıttım dedım ne yaptınız bana kadın hıc telas yapmadan bunun normal oldugunu söledı nyse bn delırdım tartısdım tabı bana bunun kremı var dedı yazdı hemen gıdıp aldım 2 ayda gectı ve suan eskısı gıbı hıcbı skıntım yok ve emın ol benımkı ne haldeydı senınkıde gecer korkmaa ..

adaşıım şimdi geldim hastaneden doktorda bana öyle dedi bepanten verdi bide güneş koruyucu verdi yalakalık yaptı :51: 2haftaya kadar geçicek dedi ben yürüyüşe gidiyorum bronz olduğum için yanmış kabuk bağlamış dedi telaş etme falan dedi.Hepinizin verdiği morallden ötürü teşekkür ederiiim :43:

Selamlar kızlarrr...
Ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra kısmetse gelinlik bakmaya gideceğimmm... :52::52:

canım benim düğün eylül sonu yani balayına ekimde gidicem o mevsimdede bodrum bayağı soğuk olur. antalya sıcak olur dediler ordaki otellere bakıyorum şimdi ama günlük 150 tl lik falan bakıyoruz daha fazlası olur ama bizi aşar. yurt dışı bizimde aklımıza geldi ama vize pasaport muhabbetinden belki ilerleyen senelerde gideriz dedik :34:

mmousse canım antalya alanya da biyer var.1 hafta 2 kişi alkollü alkolsüz tüm içacekler tüm öğünler herşey dahil.1100 tl gibi bir fiyatı var bir arkadşım oraya gitcek 3 yıldırda sürekli gittiği biryer.yemekleride oldukça kaliteli, odaları temiz ve güzelmiş.bir tek deniz 150 mt kadarmış ama çok güzel havuzu var.otelin ismi titan alanya otel.bir bak derim.

Back