Kızlar ne güzel,işlerinizi yapıyosunuz nişanlılarınız sorumluluklarını yerine getiriyor,mutlu olduğunuzu hissediyorum
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
hepinize maşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ben moralmen çökmüş durumdayım.nişanlım o tartışmadan sonra sanki onu bahane eder gibi ne gün almaya yanaşıyor ne başka hazırlıklara onuda geçtim buluşmuyoruz konuşmuyoruz bile.bana gelince yorgun ama gecelere kadar arkadaşlarıyla geziyo izin gününde.resmen bahane etti o tartışmayı.çok sıkıldım.aramıyor bile.üstünede gittim.ne bu böyle ne yapmaya çalışıyosun diyorum,istemiyosan bitir diyorum tek verdiği cevap kes sesini felan oluyor.bir kaç gün daha beklicem konuşmak isteyip düzeltmezse kendini aileme açıp konuyu bitiricem.ve izmir e ablamın yanına gidicem.böyle birşey olabilirmi sanki ben evliliğe zorluyomuşum gibi tavırlara girdi.daha önce de yaptı bunları 4-5 ay uğraştı,yalvardı ağladı döndürmek için yapmadığını bırakmadı.döndüm o tartışma sonrası hemen eski halinden beter oldu demekki numara yapıyomuşkendini sıkıyomuş.ve bu ona ailemce verilen son şanstı.ne yapmaya çalışıyor neye güveniyor bilmiyorum.benim aklıma gelen tek şey bana bitirtmeye uğraşıyor.