eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlarr selam. ara ayfaları okumayamadım. sizlere kampanya linki göndericem :))

Tefal Actifry Plus Fritöz - 334 TL

Tefal Actifry Plus Fritöz GittiGidiyor'da 58090105

umarım link paylaşmak yasak değildir. yasaksa da silerim linki.

ben 1. modeli istemiştim bir ara ama o zamanlarda borcumuz çoktu ve yorumlarda olumsuzdu. nişanlım 2. modeli görüp almış :))

hehe ara sayfaları okudum bir çıpıda :)

liberte11 ve mmousee ilk gelinlik ilk turlarına başlıyorum:))

Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))

EsraaKadir cnm geçmiş olsun. hiç lazer yaptırmadığım için deyemim yok. bence hemen yaptırdığın yere git. şikayet etmkle tehdit et. bence şikayet bile edebilirsin tatlım. sana ilaç yazmalarını iste. inşallah geçer düğüne kadar (

canım ben bilmiyorum kullanışlımı değil mi ama kullanışlı diyenler var.

güle güle kullanın

liberte11 ve mmousee ilk gelinlik ilk turlarına başlıyorum:))

Beautiful_Life1907 cnm yarın ya da pazar gideceğim profilo'ya. orda neler varmış bakalım:))

git canım git, çok güzel banada haber ver, ne fiyat verecekler bakalım sana

hadi bakalım başla turra kuzum inş en güzel gelinliği bulursun.... hemen işte budur dersin

Beautiful_Life1907 ayy o fotoları görünce tüylerim diken diken oldu. vitrinlere yapışasım geldi :)) bakarım tabii cnm ne demek :))

tefal'in 1 önceki modelini ben çok istemiştim ama kısmet 2. çıkardığı modeleymiş :) daha iyilerini sizin olsun.

liberte11 cnm bol bol gezip denemeyi düşünüyorum :))

kızlar selam 1 haftadır bakamıyorum işler çok yoğun ( Sayfalar dolusu ilerlemiş burada muhabbet oh oh
benimde sözüme az kaldı heyecanlı işler bunlar.Bu arada düğün tarihimde belli oldu 25 agustos salonu tuttuk.Ama benim memleketimdede düğün olacak o daha tutulmadı.Onuda biran önce halletmem gerek.

bol bol gez dene canım çok zevk alacaksın eminim

bol bol gez dene canım çok zevk alacaksın eminim

slm kızlar inanamıyorum iki üç haftadır giremiyorum çok yoğunum ayyyy ne yapıyorsunuz ben hiç giremiyorum düğünler kınalar başladı düğünden düğüne koşuyorum valla

bizde iki üç hafta sonra ev bakmaya başlıyoruz kızlar artık eylül sonu diye ağırdan alıyoruz biz biraz
siz baya ilerlemişsiniz

Selamlar kızlarrr...
Ben çok heyecanlıyım, yarım saat sonra kısmetse gelinlik bakmaya gideceğimmm...

mmousse canım antalya alanya da biyer var.1 hafta 2 kişi alkollü alkolsüz tüm içacekler tüm öğünler herşey dahil.1100 tl gibi bir fiyatı var bir arkadşım oraya gitcek 3 yıldırda sürekli gittiği biryer.yemekleride oldukça kaliteli, odaları temiz ve güzelmiş.bir tek deniz 150 mt kadarmış ama çok güzel havuzu var.otelin ismi titan alanya otel.bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…