Geçen kayınvalıde ve kayınpeder iş yerime geldiler bırlıkte yemek yedık kadın sohbet esnasında nişanlıma anlattığım annesiyle ilgili tüm şikaytlerimi kadının ağzından hepsıne tek tek açıklama getırerek yanlıs anladığımı, düşündüğüm gibi bi insan olmadığını anlattı şaşdım kaldım ne şikayet ettiysem annesine sölemıs bna hak werıyodu nişanlım hıc davet etmetı demısdım kadın dedı benden davet bekleme her zaman gel bak işide bırakıosun beklerım her zaman dedı karakterım bıraz farklı hemen alısamıorum kaynasamıyorum farklı düşünme dedı tam cvp werıcekken kayınpeder gırdı araya öle kaynadı gıttı sonra babamın iş yerine gittiler eve geldımm duyduklarıma ınanamadım demıskı kayınvalıde (BİLİYOSUNUZ BEN ONLARA YAKIN OTURMAK ISTEMIOYRM) ve nişanlımada bunu söledım kabul ettı aynı sehır ama farklı bı semt aramızda yarım saatte olsa fark olucak ıstedım kabul etmısdı kayınvalıdede bızımkılere bizim buralar yıkılıcak karsılığında alıcağımız parayla ev bakıcaz aynı apartmandan 2 ev alırız onlarda kredi çeker öderler borçlarını bırlıkte yasarız demıs bızımkılerde cvp wermemısler bunu duydum küplere bindim hemen nısanlımı aradım ewın yıkılıcağı tam bellı deıl öle olursa ne olur sankı dedı ıstemıorum bılıosun anlasmısdık dedım bnde ıstemem o kadar yakınlık dedı ama bı ewın oğluyum yakın otururz ama o denlı degıl dedı bunlara canını sıkma dedı ama içimde şüphe war yarın bıgun karsıma bunun ıcın cıkarsan sana farklı bi yüzümü gösterırım dedım asla kabul etmem dedım kendısı surekli karar deıstıren bı tıp oldugu ıcın içim rahat deıl ve huzursuzum suan farklı bı yerde oturcağımız kesın kırada olucaz ama cok uzun sürmicek ondn sonra ev almayı dusunuoruz inş hep bırlıkte otururuz muhabettı tekrardan açılmaz..