kızlar balayı oteelini sanırım bulduk
Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran
hehe aynen öyle canım zaten biz birlikte olduktan sonra romantizm dorukta olur yer mekan önemli değil
gülegüle kullan tatlım sevdiceğinle
aaa öylemi bana da güzel gelmişti teşekkür ederim canım başka seçeneklere de bakarımDaha önce 3 günlük bir turla gidip kalmıştım, hiç tavsiye etmem, yemekler güzel değildi, personel de hiç güleryüzlü değil, yerli turisti pek adamdan saymıyorlar. Bence başka seçeneklere bak.
Senin romantızm ını yeriim
aaa öylemi bana da güzel gelmişti teşekkür ederim canım başka seçeneklere de bakarım
ye beni
kızlar biz eylül ün 16sı yada 23ü konuşuyoduk hep nişanlımla kendimi farkında olmadan öyle çok şartlamşm ki kayınvalidem 30u olsa olmazmı demiş herkes gelsin istiyorum köyden demiş aşkım bana sordun sen ne zmn istersen o zmn dedi 16sı dersen bnm dediğim olur sen söyle yeter dedi....demedim ama 1hafta once sonra ne farkeder diyorum ama ufff 30eylül gelmez yaaaaniye bu kadar üzüldüm ben
kızlar biz eylül ün 16sı yada 23ü konuşuyoduk hep nişanlımla kendimi farkında olmadan öyle çok şartlamşm ki kayınvalidem 30u olsa olmazmı demiş herkes gelsin istiyorum köyden demiş aşkım bana sordun sen ne zmn istersen o zmn dedi 16sı dersen bnm dediğim olur sen söyle yeter dedi....demedim ama 1hafta once sonra ne farkeder diyorum ama ufff 30eylül gelmez yaaaaniye bu kadar üzüldüm ben
aman canım 1 hafta önce 1 hafta sonra ne farkeder takma
Benım şimdiki aklım olsaydı hele kı balayı otellerini inceledıkten sonra vallahı 30 eylul e gün alırdım, hem uygun fiyata olurdu, hem 5 gece 6 gunle yetınmez 8 gece 9 gun gıderdım, kapanışı da yapardım oh miss
bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk
Eki Görüntüle 416316
ya kızlar ben nişanlıma dedim balayını şimdiden ayarlayalım diye,oda dediki turizm işi yapan tanıdığım var bliyosun,aceleye gerek yok en son da hallederiz dedi.:26: sinir oldum.
ay bu tanıdık işine hiç güvenme canım hatta ne geliyosa başına tanıdıktan geliyo yani en azından bende hep öyle oluyo bana kalırsa kendi işini kendin halletmek en iyisi
ay bu tanıdık işine hiç güvenme canım hatta ne geliyosa başına tanıdıktan geliyo yani en azından bende hep öyle oluyo bana kalırsa kendi işini kendin halletmek en iyisi
aynen canım son anda olursa pahalı olur işte bende çok fiyatlı bişey olmasın istiyorum ama kendi bilir artık napıyım.
ay ne yapacağımı şaşırdım hem kendi zevkime hem milletin zevkine göre gelinlik bakmaya çalışmaktan işte yukardaki bikaç taneyi buldum ancak straplez olan üstünde gelinliğin kendi güpüründen bi askı falan yapılabilir belki, ikincisi biraz daha üstten kabarık yapılabilir üçüncüsünün üstteki güpürü değişik olabilir bu kadar kafam basıyo şimdilik bi de gezip görelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?