eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ay çok güldüm yaa papağan seni mi kıskanıyo allahım allahım işin zor

ayyy hemde nasıl :)) yanına oturdummu kafesin içinden var gücüyle bağırıyo,serbestse üstüme uçuyo ısırmaya çalışıyor.kocamanda bişey bende korkuyorum.taktı kafaya,beni gördümü hayvanın tavırları değişiyor

bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk

bu akşam bize gelceklerhem takı işi hem napılcak diye konuşulcak salon filan konuşulcak....biz aşkımla baktık beğendk karar da verdik ztn ama formalite işte

bu akşam bize gelceklerhem takı işi hem napılcak diye konuşulcak salon filan konuşulcak....biz aşkımla baktık beğendk karar da verdik ztn ama formalite işte

Formalite tabi bizimde konuşulacağı zaman düğün günü ve yeri bellıydı seçmiştik çoktan

kızlar balayı oteelini sanırım bulduk

Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran

günaydın kızzlaaarrrrr :))) sonunda güneşli bir sabah :)))

zuzu88 cnm bu gelinlik çok hoş. çok zarif ve şık. umarım giydiğinde çekilmiş bir fotoğrafını da paylaşırsın bizlerle :)

kızlar balayı oteelini sanırım bulduk

Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran

ben araştırırken onerıler arasında çıkmıştı beğenmiştim ama bilgim yok canım gozun aydın hayırlısı olsun

5 gece 6 gun luk paket mı? Ne kadar oluyor tum masraflar, anlaşmayı yaptınız mı?

Hadi hayırlı olsun cnm bnm bilgim yok çok güzel geçer inşallah herşey gönlünce olsunnn
inş canım teşekkü ederim

5 gece 6gün baktım canım ben kişi başı 112.5 tl 1200 tl ye falan geliyo sanırım. bugün içerisinde arıcaklar ödeme şekli nasıl olucak falan diye. siz ayarlamışmıydınız yaww

Yok ben adam&eve yi düşünüyorum ama daha emın olamadım canım hala araştırma safasındayım, oranın fiyatları da çok geldi bana, değer mi değmez mi emın olamadım :18:

Kesınlıkle favorılerımden, hem renk hem tarz olarak, beyaz&fuchsıa ıkılısıde bukette harıka duruyor bunun gibi

Yok ben adam&eve yi düşünüyorum ama daha emın olamadım canım hala araştırma safasındayım, oranın fiyatları da çok geldi bana, değer mi değmez mi emın olamadım :18:

canım orası bana da çok geldi. ben hem keyif alabilcemiz hemde bizi zorlamıcak biyer istiyorum. bide 18 inde son erken rezerv indirimi bitiyo onu yakalayalım istiyorum. 1 hafta mükemmel geçirip bütün sene borcunu ödemek istemem

Ya zaten sevdiceğimle heryer cennet gelır bana da romantızm de olursa fena olmaz hani hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…