ay çok güldüm yaa papağan seni mi kıskanıyoallahım allahım işin zor
günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrr
bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk
Eki Görüntüle 416316
günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel gelinlerrrrrrr
bunu aşkımda beğendiiii ve dönüp dolaşıp buna bakıyorummmmm galiba gelinliğim böyle birşey olacakkkk
Eki Görüntüle 416316
bu akşam bize gelceklerhem takı işi hem napılcak diye konuşulcak salon filan konuşulcak....biz aşkımla baktık beğendk karar da verdik ztn ama formalite işte
kızlar balayı oteelini sanırım bulduk
Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran
kızlar balayı oteelini sanırım bulduk
Asdem Beach Labada aranızda bilen varmı giden falan yada rezerv yaptıran
inş canım teşekkü ederimHadi hayırlı olsun cnm bnm bilgim yokçok güzel geçer inşallah herşey gönlünce olsunnn
ben araştırırken onerıler arasında çıkmıştı beğenmiştim ama bilgim yok canım gozun aydın hayırlısı olsun
5 gece 6 gun luk paket mı? Ne kadar oluyor tum masraflar, anlaşmayı yaptınız mı?
inş canım teşekkü ederim
5 gece 6gün baktım canım ben kişi başı 112.5 tl 1200 tl ye falan geliyo sanırım. bugün içerisinde arıcaklar ödeme şekli nasıl olucak falan diye. siz ayarlamışmıydınız yaww
Yok ben adam&eve yi düşünüyorum ama daha emın olamadım canım hala araştırma safasındayım, oranın fiyatları da çok geldi bana, değer mi değmez mi emın olamadım :18:
canım orası bana da çok geldi. ben hem keyif alabilcemiz hemde bizi zorlamıcak biyer istiyorum. bide 18 inde son erken rezerv indirimi bitiyo onu yakalayalım istiyorum. 1 hafta mükemmel geçirip bütün sene borcunu ödemek istemem
hehe aynen öyle canım zaten biz birlikte olduktan sonra romantizm dorukta olur yer mekan önemli değilYa zaten sevdiceğimle heryer cennet gelır bana da romantızm de olursa fena olmaz hani hahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?