eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım sıkma canıını bu dönemlerde bu sorunlar olur sakin olmaya bakın birbirinizi yemeniz sadece size zarar verir unutma. ailesine düşkünse uzağa gitmek isticeni sanmıyorum ama artı eksi yöntemiyle belki iyi taraflar bulup kabul ettirebilirsin ama zor gibigözüküyor. bırak annesine düşkün olsun bazzen bazı şeyleri görmeyip duymamak çok daha iyi oluyo
300 çokmuş yaa gelinliğimi alıcamız yerde 160 tl dedi satın almalık. olmazsa ordan bakıyım ben. 2.5 çok ama samimi arkadşlarıma veririm diye düşündüm ama gösterdiklerinde güzel tatlım onları hangi siteden buldun
canım hangi siteden buldun bunları

aa oda değişikmiş fular falan dağıtılabilir aslında ama onlarda 1 2 tl değildir ki...

Bunlardan birtanesi benim için büyük sorun ne yapsam nasıl çözsem diye düşünüp duruyorum maddi olarak sömürülen bana denk geliyor sülalede hep borç istenen,aaa bunun geliri iyi vermesekte olur mantığında,nişanlımda merhametli sıkıntılı biri oldumu dayanamıyor.ailesindeki bütün yük onda şuan evi o geçindiriyor,annesiin harçlığı,doğalgaz,alışveriş,evde bozulan alınması gerekenler mesela bu hafta tv almak zorundaydı ve aldı,ünide okuyan kardeşinin tüm masrafları,oturdukları evi,arabalarını bile benimki aldı.kendide şuan çook şikayetçi bir düzenimi kursam ne yapıyolarsa yapsınlar diyo,bıktım diyo sinirleniyor.bende biraz destek olursun canım kardeşin okulunu bitirene kadar okutursun,annene harçlığını verirsin gerisiyle ilgilenmezsin diyorum.daha fazla yapamam artık yeter zaten kusurabakmasınlar diyor ama biyerde mecbur kaldığıda oluyor offfff:18: ailesi biraz düşünceli olsaydı bizim şimdi kendi evimzde olurdu, şirket borçlarıda yeni bitmiş değil çook önceden bitmiş olurdu

Liberti ,yazmayı unuttum eşyaların çok güzel ferah ferah bembeyaz güle güle kullan herbirini benim nişanlımda tüm istediklerimi aldı bana bir odayı bırak orayıda kafama göre yapcam dedi,iyi yapmışsın sende 1 odada onların olsun gerçi benimki ne yapcak odaya diye korkmuyo değilim çünkü oturma odası değil derdi.kuş ve balık delisi 1 tane çok korkunç kocaaaman bi papağanı var (bana takmış durumda kısakanıyor) ona eş alacakmış ağaç kovuğu koyacakmış dev bir akvaryum yapacakmış.off hobisi engellemekte istemiyorum yandım valla

bilmiyorum ki canım ama toplu olduğundan olur 1 2 tl bence :26: hayırlısı olsun bakalım

Aslında bana hiçbisy yapmadı sorun burda kadın beni öğrendiği andan beri tepkisiz ilkden kadınlar tanışmıslardı bizde daha istemeye gelmeden önce kadın hep mesafeli ilkden normaldir dedim, ilk defa görüyoruz birbirimizi sonra tekrardan gelme gitme oldu kadın nasılsın esra iyiyim tşk ederım siz nasılsınız iyiyim bende normal hal hatır soruyoruz bu kadar başka muhabettı yok benimle kadın benı duydukdan sonra demiş biz oğlumuzu büyüttük mimar ettik isterdık evleneceği kızda okumuş biri olsun bende açıkdan üni okyorum ama çokda önemli deil bu onlar için nyse nişanlandık ettik arada arıyorum nasılsınız nafiye anne diyorum ki bunu söylemek beni en başta çok kasmıştı(8 yıldır anne demiyodum annem vefat etti)isterdımki gercekten samimi olalım ben anadolu yakasından avrupa yakasına gecıyorum artık kendı aılemden daha fazla görücem onları aileme bende çok düşkünüm ama ıstedımkı sorun sıkıntı olmasın iyi olalım anlasalım kayınpederım benı sureklı arar kızım nasılsın iyimisin o aradıkca bende arar kasılmıyorum ama saolsun k.valide bikere dahi aramadı beni bende ararkan artık napıcagımı sasırıyorum arayınca cok konusmaz susar böle genellıkle ..bıde delırdım bıyandan nişanlıma diyokı benım bı oğlum bıde kızım var artık 2.kızımda esra ama neden bana farklı davranıosun bıkere kalktım karsıya gıttım o zamanlar aıleler tanısmısdı daha ısteme olmamısdı nısanlım işini deiştirdi gereklı evraklı cıkarttıkdan sonra bırlıkte vakıt gecırıcekdık herseyı halletık bı bakdıkkı diplomasını ewde unutmus kalktık gıttık dedı esra gel gırelım ıcerı bnde utanıyorum annesı mesafelı dıye dedım ben burda beklerım (apartmanın önünde) sen git al gel havada acayip soğuk bu gitti gelmiyo bende dedımkı annesi cama çıkar belkı kendı davet eder içeri dondum ama soğukdan bakdım 10 dk 15 dk oldu hemen evin karsısında camı var bari gidiyim camının bankında oturıyım dedım o zamana kadarda camda gözüm cıkıcakmı diye nyse camıye gıttım telım calıyo nısanlım nerdesın sen camıdeyım nerde kaldın bulamadım arıyorum hala ıyı hadı cabuk ol gelsene bıze dedı yok beklıorum burda dedım sonra cıktı geldı bu neden glmedın dedı senın deıl annenın cagırması gerekırdı dedım bızım aramızda suan bısy yok annem cama cıktı bakdı yokmussun dedı hatta bagırdı dedı ılkden sölemedım burda oldugunu senınle konustugumu duyunca cama cıktı cagırdı günahını almak ıstemıorum belkıde ben camıdeyken gercekten cıkmısdır belkı cıkmadı ama ben o soğukda 15 dk dıkıldım nyse bız gıttık onlara yardım edıyorum bısy olursa kalkıorum hemen kadın hep mesafelı hıc kızım felan demez ama ben ona anne dıyorum sankı hakedıo kayınpeder cok farklı ona göre bıgun nısanlıma annen hep böle soğuk bana dedım ne dese esra annem sana alısana kadar senı kıskanabılır şokk oldum annemın huyu farklı dedı cok ıyı ınsandır merhametlıdır namazını nıyazını aksatmaz allah korkusu olan bı ınsan kucuk yasta üvey annesi olmus ınsanlara karsı soğuk yetişmiş bizide hıc sevıp öpmez ama baska turlu sewgısini gösterır cok alıngan hassas bı kadın zamanla alısınca sana farklı olur dedı yanı kadın bana saymadı sövmedı kötü laf etmedı ama soğuk ve mesafeli ne aradı sordu bunca zaman neden bıkere kızım bıgun bı gel kahvemı iç dedi nyse olay pazar gunu koptu nişanlıma dedım ben calısıorum pazar persembe ızınlı olucagımız zaman annene gidelım hedıyesını verıyım dedım tabı ılk defa olucak hatta bırazda ıstemeyerek oluck ama düzelir blkı deısır dıye yıne ben teklıf ettım nısanlım tamam dedı nese ben persembeyı beklemeden dün yanı anneler gunu telf actım naf.anne annler gununuz kutlu olsn v.s halını hatırnı sordum normal bi konusma gectı aramızda aradığım ıcın tşk etti kapattım kızdım o an bı davet et ne bılım bısy... yok sonra nısanlımla konustum dedım annen yıne bana böle yaptı hala aynı hıc deısmedı bak nısanlandık 3.5 sonra evlenıcez ama yaptıgına bak dedım oda dedı haklısın cagırması gerekırdı ksr bkma arar sölerım ben nıye davet etmedın dıye dedım sacmalama sakın söleme onca laf söledım bu yıne gıdıp sölemıs rezım ettı kımbılır neler dusunmusdur kadın hep bunun annesını konusyoruz anneler gununde hıc demıyo bana esra senınde annenı zıyaret edelım felan dünya annesının üzerine kurulu ya bı bana böle geldıler dedım benım annem nıe mevzu mahıs deıl hep senın annen öne suruluyo unuttum canım ksr bkma onada gıderız felan..dedım sus bitti kesınlıkle gıtmıorum annene gerek yok dedım bu annesıne telefon actıgında bıde demişki esra davet bklemıs vs onu bıkere cagırdım utandı gelmedı bnde tek basına utanıo dıye cagırmak ıstemedım aklıma gelmedı nişanlımda demıs persembe hedıyemızı alıp gelıcek anne bnde dedım kesınlıkle gelmıycem dedı annem beklıo söyledım felan dedım ben ne dedım sen ne yapmıssın gelmıorum dedım persembe gunu ılk annemı zıyaret gıdıcem dedım kızdı ettı ölede yapıcamm

canım hepsi farklı taraflardan kötü. benim kvalidede hiç aramaz sormaz düğün hazırlıkları ne alemde demz. ama sonuçta o nişanlımın annesi o onu seviyo. haa bu demek değildir ki o bana bayılıcak ben ona aslaa. ki sevmediğimide nişanlım bilir. canım kıskanabilir sevmeyebilir. önemli olan birbirinize olan saygınızı kaybetmemeniz. ne olursa olsun o nişanlının annesi ve ne yaparsa yapsın ona batmaz. kendi açımdan benim annemin yaptığıda bana batmaz lafta söyletmem. biraz empati yapmak lazım.
sal gitsin yaaa kasma kendini sen sevdiğin adam için görevini yap o seni sevmezse sevmesin. yeterki nişanlınla aranızda bunlar problem olmasın.
inan söz zamanında ben nişanlımı bu sebeplerden bıraktım o beni tutmasa biz şimdi evlenemezdik. ama şimdi düşünüyorum da boş şeyler bunlar.
o kadın beni sevse neee sevmese neee boşver sendeee

Tatlım olsun ya...kocişiminde evde rahat olabileceği bir yer olsun istiyorum ben...3 oda bir salon tutarsak eğer nişanlımda boş odayı tamamen kendine ayıracak...kendine homeofis yapıcak...bazen işyerine gitmektense evde çalışacak..o mutlu olsunda evim düzensiz olsun salla gitsin

esrahm canım acaba diğer çocuklarına da mı böyle davranıyor. bazı insanlar vardır soğuktur çünkü yapısı gereği. niyetinin iyi yada kötü olduğunu anca evlenince anlarsın.
bu kadar zaman öyle davranıyorsa yapısı öyledir bence. bazı insanlar bu değelere önem vermez davet etmek v.s.

seninde başın sağolsun canım, benimde annem yok ben hiç görmedim bile annemi, ben doğduğumda vefat etmiş.

belkide annen olmadığı için ondan ilgi bekliyorsun haklı olarak ama oda yapamıyor yapısı gereği. sen hiç olumsuz düşünme herşey girer rayına Allah'ın izniyle. eğer beklediğin ilgiyi görmessen hiç üzülme seninde bir çocuğun olacak o sevgiyi sen ona kat kat verirsin.

aynende dediğin gibi yapıcam daha öncedende bısyler oldu ama bakdımkı deişen bısy yok nısanlım ne ona nede bana bısy söyluyo dedım bugun bundan sonra senınde kafanı şisirmiycem anlatmıycam çunku annen bana nasıl davranıosa aynısını benden göricek hatta annen en güzelini yapıo mesafeyi korumakla dedım bnde aynısını yapıcam bı sıkıntı sorun olmaz takmıycam dedım cidden öylede yapmaya calısıcam bu arada nişanlım zamanında bna kendısı dedı esra avcılarda oturalım dıye ben tutturdum z.burnu diye cok zor olucağını sanmıorum onun ıcın bıde deprem bölgsiymıs fln kolay olur umarım yınede uzak olmak ıstıorum onlara:)

bide kızları var yanı dışardan gözlemlediğim kadarıyla herkese karşı böyle duruyo ama tam anlamıyla içine girmediğim için bilmiyorum canım hımm çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inş ben 12 yasındaydım vefat ettiğinde doyamadım bile yanı anneme gercı senın cok daha farklı ben en azından hatırlıorum kötü bi durum gercktn insan öldüğü ana kadar annesi yanında olsun ıstermıs bnde fazla bağlıydım nyse..ıstedımkı gunun bırınde evlenırsem inş evleneceğim insanın annesiyle farklı olıyım ama nerde..:)aynen artık kendı yuvamızı kurup mutlu olmaya calısmalıyız..

başımız sağ olsun canım, her diyorum bir annem olsaydı acaba hayatım nasıl olurdu. şimdiki hayatımdan memnunum çok şükür. ama merak işte. anneme ne kadar benzediği söylüyorlar hep bana. mekanları cennet olsun inşallah.

olsun canım sen takma boşver sen çocuğuna o şevkati yeterince verirsin, en önemlisi de bu. herkes anlamaz durumunu.

ya kızlar sizleri çok seviyorum içimden gelmişken söylüyim. bugün böyle bir buhran halindeyim. sizde güzel şeylerden konuşun bakın malum dönemdeyim ona göre sefkat gösterin

aynen tatlım bende öyle düşünüyorum ama papağından korkuyorum dün anneler günü için onlardayken beni evin içinde kovaladı (evleri baya büyük) kendimi ablasının odasına zor attım kapıya vuruyodu gagasıyla :) hayvanların içgüdüsü çok farklı ya benim duygusal bi bağım olduğunun farkında resmen acaip kıskanıyor nişanlımı bizi yan yana da oturmaz bu evlenince ama tabi stres atacağı bi odası olsun napalım papağanınıda çekçem artık

ya kızlar sizleri çok seviyorum içimden gelmişken söylüyim. bugün böyle bir buhran halindeyim. sizde güzel şeylerden konuşun bakın malum dönemdeyim ona göre sefkat gösterin

valla bende öyle canım birbirimizle senin dediğin gibi çıkarsız dertleşiyoruz yardımcı oluyoruz.bende geçe hafta sizlerle konuştukça rahatladım.eksik olmayın :) hep diyorum evlendikten sonra devam edelim burda konuşmaya

Canım boşver herşeye karışan vs huyları olmasındansa böylesi daha iyi inan bana.sen anneni kaybetmişsin (Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun) bu yüzden belki iç güdüsel olarak ilgi beklemişsin ama annen haytta olsada olmasada kimse o yerde olamaz canım.yalan o laflar sende bizim kızımızsın felan boş hepsi.böylesi daha iyi inan hatta şanslısın bile.sen kapını kapattınmı eşinle mutlu ol yeter anneside olsa dış kapının dış mandalı evlendikten sonra.hiiç takma kafana böyle şeyleri

çok haklısın canım neler var burda öle seyler okuyorumkı yatıp kalkıp sürkretmek lazım halimize amin canım bnım saol ..:*

bol bol kremalı makarna :) gece yatmadan önce ekmek arası :) baklava üstüne su,eğer yiyebiliyorsan marketlerdede satılıyor donmuş olarak karides ye (bildiğim en kalorili yiyecek)

hepsini yapıcam canım saol aslında çok iştahsız da sayılmam ama yaramıyo işte o yüzden kalori hesabı yapcam artık en çok neyde varsa o 3 beyazdan uzak durmak yerine saldırmam lazım benim(

ay çok güldüm yaa papağan seni mi kıskanıyo allahım allahım işin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…