• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

:9::9::9::9::9::9: deneyim kesinlikle paylaşıcam düğün günü fermuarın patlaması demek felaket demek bunu göze alamammm :1:

Tahmın etmiştim :1: :1:

E=liberte11;24547415]yaaa ben yarında göremicem...pazar günü görücem inş...:16::16::16: cumartesi çalışmasın yaaa:19::19:[/QUOTE]

Yatcan kalkcan yatcan kalkcan nişanlını görüceksın bebeğim az kaldı :16:

liberteee yaşıtmısız canım :)))

Zuzum bizde yaşıtmışız bebeğim :16:

:32::32::32::32::9::9::9::32::32::32::32:

Çizelgemde 3 ayımı görüyorum nee????????? 3 aya düşüyoruz kızlar :32::32::32::32:

Ohhh 1 days yazdığı günlerde gelsin su gibi inşallah :9:

Tahmın etmiştim :1: :1:

E=liberte11;24547415]yaaa ben yarında göremicem...pazar günü görücem inş...:16::16::16: cumartesi çalışmasın yaaa:19::19:

Yatcan kalkcan yatcan kalkcan nişanlını görüceksın bebeğim az kaldı :16:

Zuzum bizde yaşıtmışız bebeğim :16:

Ohhh 1 days yazdığı günlerde gelsin su gibi inşallah :9:[/QUOTE]

evet yaaaa gelsin gelsin hemencecik gelsin :123::123::123: gelin olayım ben :9::9::9:

Çıtır gelınlerımızden biri gelmiş :16: :16:

Gelinliğini dener burda paylaşmazsan düğün günü fermuarı patlar biliyorsun dimi örnekleri var hatırlatayım yaanı :9: :9:
:46::46::46::46::9::9::9:
Ay yarın müstakbel kocamı görücem ne güzel ne güzeel :16:
gözün aydın tatlım :16: ben her sabah görüyorum işe birlikte geliyoruz çok güzel oluyo ama bugün servisle gelmek zorunda kaldım günüm güzel geçmicek :31:
Ayyy benden bir gün sonra gelin oluyorsun :32::32::32::32:
22 yaşındamısın...çıtır gelinlerdensin yani :9::9::9: bana abla de bakıyım :9::9::9: senden 2 yaş büyüğün :9::9::9:
aaa hepiniz bana abla deyin o zaman ben 5 yaşş büyüğüm :31::9:
:32::32::32::32::9::9::9::32::32::32::32:

Çizelgemde 3 ayımı görüyorum nee????????? 3 aya düşüyoruz kızlar :32::32::32::32:

gözün aydınnnn darısı başımızaaa 3 günü görelim biran önceee :32:

bazen zaman duruyor sankiiii biz daha salon tutamadık ondan iyice daralıyorummmmmm:ssz:

düne kadar bende senle aynı durumdaydım canım daha dün tuttuk bizde sıkma kendini canım tutuluyo bi şekilde ama en kötü tarafı eylül ayı çok yoğun biz gün bulamadığımızdan pazartesi almak zorunda kaldık tek sıkıntı bu istediğin güne bulmak çok zor :50:

Canım haber mi beklıyorsunuz kafanıza göre biryer mı bulamadınız yoksa? Bence geciktirmeyin vallahı biz yışın başında daha 22 sıne zor bulduk :18:

bu hafta onun kuzeni evleniyor haftaya da bnm kuzenim onlar aynı apartmanda oturduğu için misafirler filan çok yogun ztn nişanlanalı 3-4 hafta oldu herkes yoğun olunca böyle olduuu:ssz: pazartesi yada salı bize gelicekler işte adetten tarih ne zmn olsun diye sormaya sonra tutucaz haftaya tutarız inşallahhhh

bu hafta onun kuzeni evleniyor haftaya da bnm kuzenim onlar aynı apartmanda oturduğu için misafirler filan çok yogun ztn nişanlanalı 3-4 hafta oldu herkes yoğun olunca böyle olduuu:ssz: pazartesi yada salı bize gelicekler işte adetten tarih ne zmn olsun diye sormaya sonra tutucaz haftaya tutarız inşallahhhh

inşallah haftaya tutarsınız canımm çünkü yok hiç yer çoğu yerde :50:

Nerde tutucaksınız canım? Bir sürü salon bir sürü yer var elbet bulursunuz acele eder sıkı bir araştırma yaparsanız :16: sıkma canını.

Nerde tutucaksınız canım? Bir sürü salon bir sürü yer var elbet bulursunuz acele eder sıkı bir araştırma yaparsanız :16: sıkma canını.

anadolu yakası maltepe civarları cnm ona kalırsa belli aslında ama şöyle eylülde oraya yer yok desinde etekleri tutuşsun bnmkinin görmek istiyorum...çok hevesli çok heyecanlı ama tahmn edemiyor bu işleri öngöremiyor...
aslında havuz başı kokteyl tarzı istiyorduk ama onlar çok kalabalık havuz başları en fazla 300-400 kişilik...
5saatlik şey ztn ben aşkımı çok seviyorum ve biran önce muradıma mutluluğa ermek istiyorum ondan çok takılmıyorum salon işlerine bizimkilerde kızıyor

Günaydın canım...nasılsın bakalım...sohbet sabahları baya koyu oluyor..akşam üzeride iyi oluyor..öğlen bomboş oluyor...:34::34:

Müdavim olduğun nasıl belli Leylam be :9:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım sohbet koyulaşmış bu saatte girince kaçırıyorum :53::50:

Evet canım günler geçtikçe heyecan ve paylaşım artıyo :16:

kızlarr ben dışarı çıkıyorum canlarımm akşamüstü geldiğimde görüşürüzz öpüldünüzzz hepinizzz:16::16:

Back