Ayyy benden bir gün sonra gelin oluyorsun
22 yaşındamısın...çıtır gelinlerdensin yanibana abla de bakıyım
senden 2 yaş büyüğün
![]()
liberteee yaşıtmısız canım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden 2 yaş büyüğün
![]()
29 eyllde canım en son düğünü olacaklardan biriyim
günaydın canlarımmm![]()
senden 2 yaş büyüğün
![]()
deneyim kesinlikle paylaşıcam düğün günü fermuarın patlaması demek felaket demek bunu göze alamammm
![]()
liberteee yaşıtmısız canım :)))
Çizelgemde 3 ayımı görüyorum nee????????? 3 aya düşüyoruz kızlar![]()
Tahmın etmiştim![]()
E=liberte11;24547415]yaaa ben yarında göremicem...pazar günü görücem inş...cumartesi çalışmasın yaaa
![]()
bazen zaman duruyor sankiiii biz daha salon tutamadık ondan iyice daralıyorummmmmm![]()
bazen zaman duruyor sankiiii biz daha salon tutamadık ondan iyice daralıyorummmmmm![]()
Çıtır gelınlerımızden biri gelmiş![]()
![]()
Gelinliğini dener burda paylaşmazsan düğün günü fermuarı patlar biliyorsun dimi örnekleri var hatırlatayım yaanı![]()
![]()
gözün aydın tatlımAy yarın müstakbel kocamı görücem ne güzel ne güzeel![]()
aaa hepiniz bana abla deyin o zaman ben 5 yaşş büyüğümAyyy benden bir gün sonra gelin oluyorsun
senden 2 yaş büyüğün
![]()
Çizelgemde 3 ayımı görüyorum nee????????? 3 aya düşüyoruz kızlar![]()
zuzummmmm biran önce tutun salonunuzu...eylül ayı en yoğun aylardan...ramazan girince eylül ayı kıyemete bindi![]()
Canım haber mi beklıyorsunuz kafanıza göre biryer mı bulamadınız yoksa? Bence geciktirmeyin vallahı biz yışın başında daha 22 sıne zor bulduk :18:
bu hafta onun kuzeni evleniyor haftaya da bnm kuzenim onlar aynı apartmanda oturduğu için misafirler filan çok yogun ztn nişanlanalı 3-4 hafta oldu herkes yoğun olunca böyle olduuupazartesi yada salı bize gelicekler işte adetten tarih ne zmn olsun diye sormaya sonra tutucaz haftaya tutarız inşallahhhh
bu hafta onun kuzeni evleniyor haftaya da bnm kuzenim onlar aynı apartmanda oturduğu için misafirler filan çok yogun ztn nişanlanalı 3-4 hafta oldu herkes yoğun olunca böyle olduuupazartesi yada salı bize gelicekler işte adetten tarih ne zmn olsun diye sormaya sonra tutucaz haftaya tutarız inşallahhhh
günaydın kızlar nasılsınız bakalım sohbet koyulaşmış bu saatte girince kaçırıyorum![]()
Nerde tutucaksınız canım? Bir sürü salon bir sürü yer var elbet bulursunuz acele eder sıkı bir araştırma yaparsanızsıkma canını.
Günaydın canım...nasılsın bakalım...sohbet sabahları baya koyu oluyor..akşam üzeride iyi oluyor..öğlen bomboş oluyor...![]()
günaydın kızlar nasılsınız bakalım sohbet koyulaşmış bu saatte girince kaçırıyorum![]()