• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

anadolu yakası maltepe civarları cnm ona kalırsa belli aslında ama şöyle eylülde oraya yer yok desinde etekleri tutuşsun bnmkinin görmek istiyorum...çok hevesli çok heyecanlı ama tahmn edemiyor bu işleri öngöremiyor...
aslında havuz başı kokteyl tarzı istiyorduk ama onlar çok kalabalık havuz başları en fazla 300-400 kişilik...
5saatlik şey ztn ben aşkımı çok seviyorum ve biran önce muradıma mutluluğa ermek istiyorum ondan çok takılmıyorum salon işlerine bizimkilerde kızıyor

Canım orta yolu bulduktan sonra eğlendıkten sonra zaten salonda havuzbaşı da tesiste kır da cennet gelıyor ınsana :16:

Biz salon anlaşması yapmaya giderken bir tesis bulduk kır düğünü yapıyoruz dediler şartları konuştuk anlaştık, hayalımdı kır düğünü oldu ama salon da olsaydı mutlu olurdum evlendıkten mutlu olduktan sonra çok farkı yok :)

internetten alcam canım nasip olur ise boy 169 kilo 62:26: s olur diye düşünüyorum ama terlik konusunda kararsızım senin ayağın kaç numara ayıp olmazsa terlik nasıl geliyor :17:

cnm ben özdilek aile bornoz seti aldım. bence m beden alırsan daha rahat kullanabilirsin. hem terlikleride bayağı büyük oluyor. öyle rahat yürümek için değil. duştan çıkınca ıslak ayakla yere basmamak için. o yüzden terlikleri büyükte olsa kullanabilirsin cnm :)

Canım orta yolu bulduktan sonra eğlendıkten sonra zaten salonda havuzbaşı da tesiste kır da cennet gelıyor ınsana :16:

Biz salon anlaşması yapmaya giderken bir tesis bulduk kır düğünü yapıyoruz dediler şartları konuştuk anlaştık, hayalımdı kır düğünü oldu ama salon da olsaydı mutlu olurdum evlendıkten mutlu olduktan sonra çok farkı yok :)

nerede olacak cnm düğünün darısı başımaaaa artıkkk:27:

Günaydın canım...nasılsın bakalım...sohbet sabahları baya koyu oluyor..akşam üzeride iyi oluyor..öğlen bomboş oluyor...:34::34:

iyiyim canıım yeni bir iş günü cumarteside 3 e kadar çalışıyorum üstümde sınav stresi çok çalışamıyorumda:50: akşamlarıda yorgunluğu bahane ediyorum yine herzamanki giib son zamana bıraktım haftaya can çekişirim :18: dua edin bana :16:

nerede olacak cnm düğünün darısı başımaaaa artıkkk:27:

Avcılar Ambarlı Sahılınde bir tesis var canım orda olucak, haziranda düğün mekanımızda örnek bir düğün görmek için tecrube niyetıne gidicez bakalım :9:

İşte masa örtülerinin renklerine çiçeklere gelın masası süsüne örtüsüne karar verıcez, giriş yerıne falan bakıcaz, bakalım inşallah güzel olur :)

cnm ben özdilek aile bornoz seti aldım. bence m beden alırsan daha rahat kullanabilirsin. hem terlikleride bayağı büyük oluyor. öyle rahat yürümek için değil. duştan çıkınca ıslak ayakla yere basmamak için. o yüzden terlikleri büyükte olsa kullanabilirsin cnm :)

$cache_500_1__i_2344864_RVM.jpg

bende bu takımı aldım 300tl ama terlikleri yok :53: bu takımı çok beğeniyordum nişanlım doğum günümde götürdü aldı :34:

Avcılar Ambarlı Sahılınde bir tesis var canım orda olucak, haziranda düğün mekanımızda örnek bir düğün görmek için tecrube niyetıne gidicez bakalım :9:

İşte masa örtülerinin renklerine çiçeklere gelın masası süsüne örtüsüne karar verıcez, giriş yerıne falan bakıcaz, bakalım inşallah güzel olur :)

inşaallahhhh canımmmmm hersey gönlümüzce olsunnnn:46::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar:)) ohh herkesler düğün salonu derdine düşmüş,en güzel yerleri en uygun fiyatlarla bulursunuz umarım :)))

kızlar arada burda duyduğumuz kampanyalarıda söyleyelim yaa. ben şimdi mutfak robotu bakıyorum meselaa hangi marka iyidir nerde ucuzdur falan paylaşalım derim ben :34:

kızlar arada burda duyduğumuz kampanyalarıda söyleyelim yaa. ben şimdi mutfak robotu bakıyorum meselaa hangi marka iyidir nerde ucuzdur falan paylaşalım derim ben :34:

Canım sakın mutfak robotu falan alayım deme benım kuzenım aldı hiç kullanmamış pişman olmuş, bizim evdekı bile öylece duruyor.

mixer blender setleri var onlardan al, birde katı meyve-sebze sıkacakları var onlardan alırsın olur biter, sen bilirsin tabi yine de.

Canım sakın mutfak robotu falan alayım deme benım kuzenım aldı hiç kullanmamış pişman olmuş, bizim evdekı bile öylece duruyor.

mixer blender setleri var onlardan al, birde katı meyve-sebze sıkacakları var onlardan alırsın olur biter, sen bilirsin tabi yine de.

Aynen kuzum bende bu şekilde aldım..robotu kullanmak zor..kaldır indir zor oluyor..parça takımlardan almak daha mantıklı canım :34::34:

kızlar ben "arzum ar-161 soprano max multi blender seti" ni aldım. sadece kutusundan çıkartıp baktım. öyle çok büyük yer kaplıyacakmış gibi durmuyor. zaten sadece istediğin parçasını kullanabiliyorsun. temizliğide direk makineye gidecek :) inşallah memnun kalırım.

:9: mutfak robotundan kastım aslında blender setiydi canım yanlışlık oldu :30:
sen ne aldın canım..

Anneler günü diye heryerde indirim war canlar...
Boynerde braun un blendr seti indirimliydi ve çok güzel internetten bakablrsn cnm:38:

çok güzellerrr güle güle kullanın güzellerrr:39: Bende tefalden aldım küçük ev aletlerimi :56:

Back