• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Bizim evde blendr tefal çokda memnunuz bende çeyizime tefal aldım canım ..

kızlar bakın ben böyle derli toplu bişey istiyorum
$Screen shot 2012-05-11 at 11.50.52 AM.png

dersti ,nöbetti ancak fırsat bulabildim yazmaya.kızlar bir şey danışmak istiyorum.içinizde hiç gemide yapılmış bir düğüne katılan var mı???

Fantom Roboset BL 800 El Blender Seti

sizce bu marka nasıldır?
$ABVUF.jpg

ben tefalden almış olmasam bunu alırdım kızlar 209tl den 149 a düşmüşşşş bilgilerinizeeee:)):32::32::32:
$1_641823.jpg

daha kapsamlı olarak
$blender_kati_meyve_sikma_buz_kirma_hamur_yogurma_dograma_ve_cok_daha_fazlasi_icin_arcelik_k_119-.jpg

öndeki ufak aparatları robotun arçelik yazan haznesinde saklanıyor. diğerleri için ayrı apart koyma yeri yapmışlar en sağda arkada görmek istersen.

Kızlar ben annemin blender setinin ana gövdesini bozdum şubat tatılınde, anneler günü için böyle birşey düşündüm ve homend'den aldım.Morh... diye alışveriş sitesi varya demetle handenin reklam oynadıkları ,oradan 160 lardan 117'ye inmişti sonra ben groponda indirim çeki aldım 50 lıraya kısacası 67'ye geldi.Yarın annemin elinde olacak şuan kargoda.Belki düşünebilirsiniz,yeni evlenen arkadaşıma sordum homend iyi bir markaymış.

Son düzenleme:
Back