eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

selam canlarrrr dün biraz canım sıkkındı isten çıktım alışverişe vurdum kendimiii:37: şansıma yatakörtüsü aldım bide yarıfiyatına bornoz takımı aldımmm kendime geldimmmm:52:

iyi akşamlar kuzummm öptüm seniiiiii :54:

hayırlı olsun canım :34: hoşgeldin :ssz:

bende seni seviyorum bebeğimmm :16:

oyyy senin durumun zor canım aynı durum bendede var. şu anda benim işim nişanlımdan iyi ve kalifiye bi işi yok şu anda annemlerde çok sorun yaptı ki hala sorun yapıyolar. mühim olan sorunlarınızı maddi yada manevi ailen dahil hiçkimseye yansıtmamak. mutsuz olduğunu umarım kimse görmez. ama annemd ezamanında bana öyle dediğind çokmu istiyosun ki mutsuz olmamı görmek istiyosun dedim. mutluyum zorlamı mutsuz ediceksin beni dedim ve dedim ki sizin bu durumlarınız haricinde beni üzen bişey yok...
hee şu da var onca kısmetimin sevgililerimin arasından nişanlım en düz olanı niye böyle yaptım dedim zaman zaman ama asla pişman olmadım. doğrusuyla yanlışıyla benim dedim. sende kabul edersen üzülmezsin. ama kıyaslamaya girersen üzülürsün snırım ailen bundan korkuyo. ayyy çenem düştü :35:

Canım estf. benim çenem kadar düşük olamaz :) benimde maddi olarak onların iyi diye niteledikleri iyi kısmetlerim oldu herkesin olmuştur.Ama ben 4 yıldır çalışıyorum ve ailemden 1000km uzağım her kararımı kendım aldım.Danıştım ama ilk ben karar verdim.Ve başımın çaresine baktım.Maddi olarak bende iyi şartlar isterim.Ve bunun için yuk.lisans vs yapıyorum kendımı yetiştirip daha iyi imkanlar sağlamaya çalısıyorum,ve emınım evlenırsek erk arkdasımda elinden geleni yapıcak .

Canım estf. benim çenem kadar düşük olamaz :) benimde maddi olarak onların iyi diye niteledikleri iyi kısmetlerim oldu herkesin olmuştur.Ama ben 4 yıldır çalışıyorum ve ailemden 1000km uzağım her kararımı kendım aldım.Danıştım ama ilk ben karar verdim.Ve başımın çaresine baktım.Maddi olarak bende iyi şartlar isterim.Ve bunun için yuk.lisans vs yapıyorum kendımı yetiştirip daha iyi imkanlar sağlamaya çalısıyorum,ve emınım evlenırsek erk arkdasımda elinden geleni yapıcak .

Canım emın ol o bunu senden çok dert edıyordur erkek olarak. Ama bence ne ona ne 3.şahıslara(en yakınlarınız dahil) hissettırmezsenız çok mutlu olabılırsınız.

Bence aynı dili konuştuktan ve aynı yada farklı yerlerden aynı yere bakabılıyorsanız herşeyi yapabılecek güce sahipsinizdir :16:

canım aslında ailemi anlamak zor.Öncelikle mesleğini begenmıolar(bankacı),sonra memleketler uzak.gerçi ben suan erk ark.memleketine yakın yasıyorum ve hep buralarda yaşamak istiyorum bu onunla alakalı birşey değil.Ama sanırım en önemli problem daha kariyerli mesleği yok diye.(benim ailemde okuma oranı yüksek ve genellikle doktor mühendis)ama ben ilgilenmiyorumAnnemde sen istesen çok daha iyi şartlar sunacak kişiler çıkar karşına nerden çıktı bu çocuk diyip beni deli ediyor.Sürekli ben karışmam mutsuz olunca göreceksin falan filan diyip beni üzüyor.

Canım işin zor ama imkansız değil sakin bir şekilde yavaş yavaş olur merak etme.benim sana tavsiyem ailenin erkek arkadaşının meslepğini beğenmediğini elinden geldiğince belli etme erkak arkadaşına.ister istemez komplekse girebilir ilerde problem yaratabilir erkek sonuçta.anladığım kadarıyla evlenseniz ayrı şehirlerde olcaksın ailenle.bu huzurunuz için daha iyi olacaktır tabi aileden ayrı olmak zor ama zaten evlenmesenizde ayrısın sanırım.başka iyi yönlerini göstermeye çalışsan ne biliyim saygılı,kalbi iyi vs

Ay canım çok güzel hepsi güle güle kullan inşallah :16:

Özellükle turkuaz tavalarına bayıldım :) nerden aldın tatlım?

valla canım bizde pek bişey yok :9:

Hahhha aynen bize eylül çok uzak ondan ağustosta atağa geçeceğiz :37:

Alışverışe vurdun kendını ve bizle paylaşmadın demeeek :50: :50: :31:

bunlar dün aldıklarımmmm :27:
Eki Görüntüle 412630 Eki Görüntüle 412632 yatak örtümü bulamadım...:50:

Bunlarıda internetten aldım daha cazip geliyor tekstil ürünleri ucuz bulunuyor ama internetten çok aldım küçük ev aleti.bugün kavuştum bunlaradaaa canlarımmmmmmm sarılıp sevesim geliyorrrr:36: :36: :36:
Eki Görüntüle 412634 Eki Görüntüle 412635 Eki Görüntüle 412636 Eki Görüntüle 412637

bende kendimi sıkıyodum geç kaldım heralde yeterince alamadım diye ama sizde bendenmişiniz sevindim :1:

İyi akşamlar gelincikler ben kaçtım evde ayrıntılı okuyup yazacağım size :3:

Kocaaaman optum yanaklarınızdan :16:

Canım işin zor ama imkansız değil sakin bir şekilde yavaş yavaş olur merak etme.benim sana tavsiyem ailenin erkek arkadaşının meslepğini beğenmediğini elinden geldiğince belli etme erkak arkadaşına.ister istemez komplekse girebilir ilerde problem yaratabilir erkek sonuçta.anladığım kadarıyla evlenseniz ayrı şehirlerde olcaksın ailenle.bu huzurunuz için daha iyi olacaktır tabi aileden ayrı olmak zor ama zaten evlenmesenizde ayrısın sanırım.başka iyi yönlerini göstermeye çalışsan ne biliyim saygılı,kalbi iyi vs

Canım 1 yıldır zaten hep onu yapmaya çalışıyorum.Benim üzüldüğüm onun ailesi nasıl istekliyse benimkilerde öyle davransın.Bu şekilde hiç içime sinmiyor.Şimdi en yakın söz var kıyafet falan bakıyoruz en güzelini alalım diyoruz.Ama biliyorum memlekete gidince hiçde mutlu olamıycam ailem isteksiz isteksiz davrancak sinir edicekler beni :(

Canım emın ol o bunu senden çok dert edıyordur erkek olarak. Ama bence ne ona ne 3.şahıslara(en yakınlarınız dahil) hissettırmezsenız çok mutlu olabılırsınız.

Bence aynı dili konuştuktan ve aynı yada farklı yerlerden aynı yere bakabılıyorsanız herşeyi yapabılecek güce sahipsinizdir :16:

Evet canım çok dert ediyor ve ilkkez geçen gün bunu dile getirdi.Düşünsene çok sevdiği işi bırakıp daha yüksek maaş alabilecek iş mi arasam dedi bana.Bende hayır dedim sen seviyorsun ve yapacaksın bu işi.İnşalah yükselceksinde bakma aileme sen önemli değil benim için dedim.Aileme çok değer veriyorum ama bu yüzden onlara çok kırgınım çok...

slm kızlar bende eylül gelini olacağım inşallah:) 25 eylülde düğün tarihim adanalı olan gelin adayları var mı

hoşgeldin canım:) bende adanalıyım 8 eylülde düğünüm inşallah, hazırlıklar nasıl gidiyor??

ben işten vakit bulamıyorum sık giremiyorum, herşeyi geriden takip ediorumm:( ama olsun burdaki paylaşımlar, heyecanlar ööle güzel ki insan daha çok hevesleniyo:1:

canım tavaları evmanyadan 25 tl çekimle aldım 76.5 tl ye geldi tavalar ve şekerlik :8: çarşıda sordum tava seti 99 tl idi bende internetten aldım daha ucuz:46:çok saol canım güzel dileklerin için:16:

bunlar dün aldıklarımmmm :27:
Eki Görüntüle 412630 Eki Görüntüle 412632 yatak örtümü bulamadım...:50:

Bunlarıda internetten aldım daha cazip geliyor tekstil ürünleri ucuz bulunuyor ama internetten çok aldım küçük ev aleti.bugün kavuştum bunlaradaaa canlarımmmmmmm sarılıp sevesim geliyorrrr:36: :36: :36:
Eki Görüntüle 412634 Eki Görüntüle 412635 Eki Görüntüle 412636 Eki Görüntüle 412637

tefal blendır mikser çırpıcı seti 3 lü olarak benimde var canım çok kullanışlı bir şeye benziyor inşallah da öyledir iyi günlerde kullanalım:16:

kızlar bu bornozları kaç beden alıyorsunuz s m l olarak satılıyor sanırım benim ayak numaram 38 acaba s beden alsam takımı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:

Back