Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kuzummm öptüm seniiiiii
hayırlı olsun canımhoşgeldin
bende seni seviyorum bebeğimmm
oyyy senin durumun zor canım aynı durum bendede var. şu anda benim işim nişanlımdan iyi ve kalifiye bi işi yok şu anda annemlerde çok sorun yaptı ki hala sorun yapıyolar. mühim olan sorunlarınızı maddi yada manevi ailen dahil hiçkimseye yansıtmamak. mutsuz olduğunu umarım kimse görmez. ama annemd ezamanında bana öyle dediğind çokmu istiyosun ki mutsuz olmamı görmek istiyosun dedim. mutluyum zorlamı mutsuz ediceksin beni dedim ve dedim ki sizin bu durumlarınız haricinde beni üzen bişey yok...
hee şu da var onca kısmetimin sevgililerimin arasından nişanlım en düz olanı niye böyle yaptım dedim zaman zaman ama asla pişman olmadım. doğrusuyla yanlışıyla benim dedim. sende kabul edersen üzülmezsin. ama kıyaslamaya girersen üzülürsün snırım ailen bundan korkuyo. ayyy çenem düştü![]()
selam canlarrrr dün biraz canım sıkkındı isten çıktım alışverişe vurdum kendimiiişansıma yatakörtüsü aldım bide yarıfiyatına bornoz takımı aldımmm kendime geldimmmm
![]()
Canım estf. benim çenem kadar düşük olamaz :) benimde maddi olarak onların iyi diye niteledikleri iyi kısmetlerim oldu herkesin olmuştur.Ama ben 4 yıldır çalışıyorum ve ailemden 1000km uzağım her kararımı kendım aldım.Danıştım ama ilk ben karar verdim.Ve başımın çaresine baktım.Maddi olarak bende iyi şartlar isterim.Ve bunun için yuk.lisans vs yapıyorum kendımı yetiştirip daha iyi imkanlar sağlamaya çalısıyorum,ve emınım evlenırsek erk arkdasımda elinden geleni yapıcak .
evet baya bi gelin adayı mevcutnasıl gidiyor hazırlıklarınız şurda kaldı mayısıda bitti sayınca kalıyo 4 ay
![]()
valla canım bizde pek bişey yok![]()
canım aslında ailemi anlamak zor.Öncelikle mesleğini begenmıolar(bankacı),sonra memleketler uzak.gerçi ben suan erk ark.memleketine yakın yasıyorum ve hep buralarda yaşamak istiyorum bu onunla alakalı birşey değil.Ama sanırım en önemli problem daha kariyerli mesleği yok diye.(benim ailemde okuma oranı yüksek ve genellikle doktor mühendis)ama ben ilgilenmiyorumAnnemde sen istesen çok daha iyi şartlar sunacak kişiler çıkar karşına nerden çıktı bu çocuk diyip beni deli ediyor.Sürekli ben karışmam mutsuz olunca göreceksin falan filan diyip beni üzüyor.
kızlarr bende boş durmadım bugün annemle gezdim bişiler aldım
Eki Görüntüle 412588 Eki Görüntüle 412589 Eki Görüntüle 412590 Eki Görüntüle 412591 Eki Görüntüle 412592
valla canım bizde pek bişey yok![]()
Alışverışe vurdun kendını ve bizle paylaşmadın demeeek![]()
![]()
![]()
Ay canım çok güzel hepsi güle güle kullan inşallah
Özellükle turkuaz tavalarına bayıldım :) nerden aldın tatlım?
Hahhha aynen bize eylül çok uzak ondan ağustosta atağa geçeceğiz![]()
İyi akşamlar gelincikler ben kaçtım evde ayrıntılı okuyup yazacağım size
Kocaaaman optum yanaklarınızdan![]()
CİCİŞLERR NASILLSINIIIZZ geçmiyorr günlerr :
Bornozumu aldımm kızlar taçdan 300 liraya sizinle paylaşmak istediim :)Eki Görüntüle 412006 Eki Görüntüle 412006
Canım işin zor ama imkansız değil sakin bir şekilde yavaş yavaş olur merak etme.benim sana tavsiyem ailenin erkek arkadaşının meslepğini beğenmediğini elinden geldiğince belli etme erkak arkadaşına.ister istemez komplekse girebilir ilerde problem yaratabilir erkek sonuçta.anladığım kadarıyla evlenseniz ayrı şehirlerde olcaksın ailenle.bu huzurunuz için daha iyi olacaktır tabi aileden ayrı olmak zor ama zaten evlenmesenizde ayrısın sanırım.başka iyi yönlerini göstermeye çalışsan ne biliyim saygılı,kalbi iyi vs
Canım emın ol o bunu senden çok dert edıyordur erkek olarak. Ama bence ne ona ne 3.şahıslara(en yakınlarınız dahil) hissettırmezsenız çok mutlu olabılırsınız.
Bence aynı dili konuştuktan ve aynı yada farklı yerlerden aynı yere bakabılıyorsanız herşeyi yapabılecek güce sahipsinizdir![]()
slm kızlar bende eylül gelini olacağım inşallah:) 25 eylülde düğün tarihim adanalı olan gelin adayları var mı
Ay canım çok güzel hepsi güle güle kullan inşallah
Özellükle turkuaz tavalarına bayıldım :) nerden aldın tatlım?
Hahhha aynen bize eylül çok uzak ondan ağustosta atağa geçeceğiz![]()
bunlar dün aldıklarımmmm
Eki Görüntüle 412630 Eki Görüntüle 412632 yatak örtümü bulamadım...
Bunlarıda internetten aldım daha cazip geliyor tekstil ürünleri ucuz bulunuyor ama internetten çok aldım küçük ev aleti.bugün kavuştum bunlaradaaa canlarımmmmmmm sarılıp sevesim geliyorrrr![]()
![]()
Eki Görüntüle 412634 Eki Görüntüle 412635 Eki Görüntüle 412636 Eki Görüntüle 412637