eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bu bornozları kaç beden alıyorsunuz s m l olarak satılıyor sanırım benim ayak numaram 38 acaba s beden alsam takımı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:

cnm ben benimki m nişanlımın ki l beden aldım. zaten bornozlar normal t-shirt gibi değil kocaman oluyor :))) boyun kilon nedir bilmiyorum ama m alabilirsin. satış elemanlarıda yardımcı olurlar.

cnm ben benimki m nişanlımın ki l beden aldım. zaten bornozlar normal t-shirt gibi değil kocaman oluyor :))) boyun kilon nedir bilmiyorum ama m alabilirsin. satış elemanlarıda yardımcı olurlar.

internetten alcam canım nasip olur ise boy 169 kilo 62:26: s olur diye düşünüyorum ama terlik konusunda kararsızım senin ayağın kaç numara ayıp olmazsa terlik nasıl geliyor

internetten alcam canım nasip olur ise boy 169 kilo 62:26: s olur diye düşünüyorum ama terlik konusunda kararsızım senin ayağın kaç numara ayıp olmazsa terlik nasıl geliyor

canım aile seti olarak alcaksın sanırım.o setlerin içinde zaten bayan m beden,erkek l beden oluyor.terlikleride standart biraz büyük oluyor sonuçta banyo terliği benim ayak numaram 36 ama dışarda giycek değilim ya.yani terliğide ayağana olur canım.ben taç tan aldım en azından taç ın aile setleri böyle,bilgine :)

canım benim ailemde de vardı bu başlarda biraz,sizinki kadar belirgin olmasada.nişanlım açık öğretim işletme mezunu,muhasebeci, güvenlik şirketi vardı,yeni kurmuştu korkunç rakamlarda borçları vardı,iş yoktu bağladıkları doğru dürüst vb. ama sonra ailem baktı çok çalışkan,sorumluluk sahibi, düşündülerki bu iş olmasada bu çocuğun mesleği var ve çalışkan sonuç olarak nişanlandık, tanıştıralı 2 yıl oldu ve ne oldu biliyomusun, şuan nişanlımın işleri çok iyi çok şükür borçları sıfır, geliride iyi canım Rabbime şükür yani demek istediğim herşey değişebilir,sonuçta ailen kız ailesi ister istemez biraz bunları düşünürler kolay değil,güzel yanlarını sorumluluğu oln biri olduğunu tekrar tekrar anlat sonunda ısınacaklardır emin ol,hem çok ısınmasalarda evlendikten sonra senin için kızlarının huzuru için en azından öyle görünürler karşıya.merak etme Allah evlenmek isteyenlere yardımcı olur.ama kesnlikle erkek arkadaşını asıl gündemin bu olduğunu belli etme.

o zaman iyiymiş canım sevindim bunateşekkür ederim yardımın için

Eylülün güzel gelinleri günaydııın Hatta tüm gelinlere de günaydın

Seneye gelin olacaklara da inşallah birgün bende olucam diyenlere de günaydın

Çok güzeller canım bayıldım güle güle kullan

O mor set özellıkle favorim :)

bende kendimi sıkıyodum geç kaldım heralde yeterince alamadım diye ama sizde bendenmişiniz sevindim

Yok canım geç kalmadın benım de daha bir sürü eksiğim var, hatta hallettıgım bi ıkı iş var sadece desem daha dogru olur galıba

Seni sevdiğini burdan bile anlayabılırsın işte :) Ailen ona verdiğin değere ıkna olursa emın ol bu tavrı sürdürmez, tabı onlarıda kırmadan hiçe saymadan yapmalısın bunu, başta üstüne biraz iş düşüyor bunalıcaksın ama sonrasında kafası ve içi rahat olan sen olucaksın canım.

kızlar bu bornozları kaç beden alıyorsunuz s m l olarak satılıyor sanırım benim ayak numaram 38 acaba s beden alsam takımı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:

Tatlım bende daha bornoz takımımı almadım ama gördüklerim de S M L ayrı ayrı hiç görmedım ben, S-M olarak satılıyor, mecbur onu alıcam ben, S beden olmasına bakma, kuçuk olmuyor canım takıldığım buysa. S bedenın terliği 37 38 oluyor dıye bılıyorum birde.

günaydın canımm bende üç beş bişileri aldımm ama tabi eksik çook dünde düğün yerimiz tutulduu

günaydın canımm bende üç beş bişileri aldımm ama tabi eksik çook dünde düğün yerimiz tutulduu

Emın ol senden fazla birşeyim yoktur uzun uzun yazmıştım bir ara yapılıcakları ama çok şey var yapılıcak ona emınım

Sen nerde oturuyodun nereye gelın gıdıyordun düğün günün neydı tatlım? Yaş ve burç ta istiyorum gelenek burda (mouse ye sor o bilir)

neden canım eylülün kaçında düğünün :S
29 eyllde canım en son düğünü olacaklardan biriyim
canım nişanlına da yansıtmaasaydın keşke ama olan olmuş. ailene kırılma olurmu çünkü onlar senin iyiliğini istiyo. hangi aile çocuğunun sıkıntı içnde yaşamasını isterki. onalr alışkın olmadığın bi hayat yaşamanı istmiyolar o yüzden böyle zamanla düzelicektir. sen güzel geçen günlerinin tadını çıkar
Günaydın canlarımmmm

günaydın canlarımmm

peki izmirde oturuyorum canım gene izmirde gelin oluyorum 10 eylül düğün tarihim 22 yaşındayım yengec burçuyum yarışmaya izmirden katılıyorummm arkadaşlara başarılar dilerim

peki izmirde oturuyorum canım gene izmirde gelin oluyorum 10 eylül düğün tarihim 22 yaşındayım yengec burçuyum yarışmaya izmirden katılıyorummm arkadaşlara başarılar dilerim

Çıtır gelınlerımızden biri gelmiş

Gelinliğini dener burda paylaşmazsan düğün günü fermuarı patlar biliyorsun dimi örnekleri var hatırlatayım yaanı

Çıtır gelınlerımızden biri gelmiş

Gelinliğini dener burda paylaşmazsan düğün günü fermuarı patlar biliyorsun dimi örnekleri var hatırlatayım yaanı

deneyim kesinlikle paylaşıcam düğün günü fermuarın patlaması demek felaket demek bunu göze alamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…