kızlar bu bornozları kaç beden alıyorsunuz s m l olarak satılıyor sanırım benim ayak numaram 38 acaba s beden alsam takımı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:
cnm ben benimki m nişanlımın ki l beden aldım. zaten bornozlar normal t-shirt gibi değil kocaman oluyor :))) boyun kilon nedir bilmiyorum ama m alabilirsin. satış elemanlarıda yardımcı olurlar.
internetten alcam canım nasip olur ise boy 169 kilo 62:26: s olur diye düşünüyorum ama terlik konusunda kararsızım senin ayağın kaç numara ayıp olmazsa terlik nasıl geliyor
Canım 1 yıldır zaten hep onu yapmaya çalışıyorum.Benim üzüldüğüm onun ailesi nasıl istekliyse benimkilerde öyle davransın.Bu şekilde hiç içime sinmiyor.Şimdi en yakın söz var kıyafet falan bakıyoruz en güzelini alalım diyoruz.Ama biliyorum memlekete gidince hiçde mutlu olamıycam ailem isteksiz isteksiz davrancak sinir edicekler beni
canım aile seti olarak alcaksın sanırım.o setlerin içinde zaten bayan m beden,erkek l beden oluyor.terlikleride standart biraz büyük oluyor sonuçta banyo terliği benim ayak numaram 36 ama dışarda giycek değilim ya.yani terliğide ayağana olur canım.ben taç tan aldım en azından taç ın aile setleri böyle,bilgine :)
o zaman iyiymiş canımsevindim buna teşekkür ederim yardımın için
bunlar dün aldıklarımmmm
Eki Görüntüle 412630 Eki Görüntüle 412632 yatak örtümü bulamadım...
Bunlarıda internetten aldım daha cazip geliyor tekstil ürünleri ucuz bulunuyor ama internetten çok aldım küçük ev aleti.bugün kavuştum bunlaradaaa canlarımmmmmmm sarılıp sevesim geliyorrrr
Eki Görüntüle 412634 Eki Görüntüle 412635 Eki Görüntüle 412636 Eki Görüntüle 412637
bende kendimi sıkıyodum geç kaldım heralde yeterince alamadım diye ama sizde bendenmişiniz sevindim
Evet canım çok dert ediyor ve ilkkez geçen gün bunu dile getirdi.Düşünsene çok sevdiği işi bırakıp daha yüksek maaş alabilecek iş mi arasam dedi bana.Bende hayır dedim sen seviyorsun ve yapacaksın bu işi.İnşalah yükselceksinde bakma aileme sen önemli değil benim için dedim.Aileme çok değer veriyorum ama bu yüzden onlara çok kırgınım çok...
kızlar bu bornozları kaç beden alıyorsunuz s m l olarak satılıyor sanırım benim ayak numaram 38 acaba s beden alsam takımı olur mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:
Eylülün güzel gelinleri günaydııınHatta tüm gelinlere de günaydın
Seneye gelin olacaklara da inşallah birgün bende olucam diyenlere de günaydın
Yok canım geç kalmadın benım de daha bir sürü eksiğim var, hatta hallettıgım bi ıkı iş var sadece desem daha dogru olur galıba
günaydın canımm bende üç beş bişileri aldımm ama tabi eksik çook dünde düğün yerimiz tutulduu
günaydın canımm bende üç beş bişileri aldımm ama tabi eksik çook dünde düğün yerimiz tutulduu
29 eyllde canım en son düğünü olacaklardan biriyimneden canımeylülün kaçında düğünün :S
canım nişanlına da yansıtmaasaydın keşke ama olan olmuş. ailene kırılma olurmu çünkü onlar senin iyiliğini istiyo. hangi aile çocuğunun sıkıntı içnde yaşamasını isterki. onalr alışkın olmadığın bi hayat yaşamanı istmiyolar o yüzden böyle zamanla düzelicektir. sen güzel geçen günlerinin tadını çıkarEvet canım çok dert ediyor ve ilkkez geçen gün bunu dile getirdi.Düşünsene çok sevdiği işi bırakıp daha yüksek maaş alabilecek iş mi arasam dedi bana.Bende hayır dedim sen seviyorsun ve yapacaksın bu işi.İnşalah yükselceksinde bakma aileme sen önemli değil benim için dedim.Aileme çok değer veriyorum ama bu yüzden onlara çok kırgınım çok...
Günaydın canlarımmmm
Emın ol senden fazla birşeyim yoktur uzun uzun yazmıştım bir ara yapılıcakları ama çok şey var yapılıcak ona emınım
Sen nerde oturuyodun nereye gelın gıdıyordun düğün günün neydı tatlım? Yaş ve burç ta istiyorum gelenek burda (mouse ye sor o bilir)
Oooo ne güzel tatlım..düğün günün neydi kuzum...hangi ile gelin gidiyorsun...
peki izmirde oturuyorum canım gene izmirde gelin oluyorum10 eylül düğün tarihim 22 yaşındayım yengec burçuyum yarışmaya izmirden katılıyorummm arkadaşlara başarılar dilerim
10 eylül tatlım İzmirde oturuyorum gene İzmir'e gelin oluyorum
Çıtır gelınlerımızden biri gelmiş
Gelinliğini dener burda paylaşmazsan düğün günü fermuarı patlar biliyorsun dimi örnekleri var hatırlatayım yaanı
Ay yarın müstakbel kocamı görücem ne güzel ne güzeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?