eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar merhaba bugün ancak fırsat bulabildim.ailelerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum kızmayın ama acayip mutlu oldum çünkü tek sorun bende sanıyordum:)benimde annemle aramda problem oldu hala da devam ediyor...ben önüne 2 seçenek sundum sen beni değil gittin başkasını seçtin diye başımın etini yedi.bu sene evleneceğimi biliyordu ama düğün tarihi alınca bir daha ki sene temmuzda evlenirsiniz diye düşünmüştüm diye problem çıkardı.ben uzaktayım telden de olmuyor zaten küstü bana daha yeni yeni arayı düzelttim.(mükemmel olmasa da) nişanlandığımı bile kabul edemiyor.anlamaya çalışıyorum ama olmuyor...haftaya nikahlanmayı düşünüyoruz deyince ne aceleniz var dedi:))halbuki nişanlımla tanışmadan önce yaşın geçmeden yuvanı kur diyordu:)ben sallamadıkça kızıyordu bu sefer tam tersi oldu...bazen karşımda ulaşamadığım küçük bir çocuk görüyorum...ne yapacağımı şaşırdım.o böyle üstüme geldikçe bende hırçınlaşıyorum.offf offf bazen diyorum ki şu düğün bir an önce olsa da kurtulsam sonra diyorum ki ama hayatımda bi kere olacak tadını çıkar bırak boş ver sallama.ikisini de yapamıyorum anlayacağınız...sizce annemle nasıl orta yolu bulabilirim???

canım aileni en iyi sen tanıyosun. bende nişanlımı anneme sevdirene kadar çok uğraştım. zamanla herşey düzelir emin ol. sen sıkma kendini. şimdi kabul etmese bile evlenince mecbur zamanla sevicek. aslında nişanlına da iş düşüyo. annen seni ne kadar mutlu görürse nişanlını o kadar fazla sever en azından bizde öyle oldu :9: bu dönemler geçici böyle düşün. ve emin ol benim ailemde çocuk gibi yaşlandıkça daha da beter oluyo babannem var bide evi görsen ölürsün gülmekten. :1:
hırçınlaşma annene de deki ben mutluyum sen bunu istemiyomusun? cevabına göre ne yapıcana karar verirsin artık :34:

kızlar merhaba bugün ancak fırsat bulabildim.ailelerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum kızmayın ama acayip mutlu oldum çünkü tek sorun bende sanıyordum:)benimde annemle aramda problem oldu hala da devam ediyor...ben önüne 2 seçenek sundum sen beni değil gittin başkasını seçtin diye başımın etini yedi.bu sene evleneceğimi biliyordu ama düğün tarihi alınca bir daha ki sene temmuzda evlenirsiniz diye düşünmüştüm diye problem çıkardı.ben uzaktayım telden de olmuyor zaten küstü bana daha yeni yeni arayı düzelttim.(mükemmel olmasa da) nişanlandığımı bile kabul edemiyor.anlamaya çalışıyorum ama olmuyor...haftaya nikahlanmayı düşünüyoruz deyince ne aceleniz var dedi:))halbuki nişanlımla tanışmadan önce yaşın geçmeden yuvanı kur diyordu:)ben sallamadıkça kızıyordu bu sefer tam tersi oldu...bazen karşımda ulaşamadığım küçük bir çocuk görüyorum...ne yapacağımı şaşırdım.o böyle üstüme geldikçe bende hırçınlaşıyorum.offf offf bazen diyorum ki şu düğün bir an önce olsa da kurtulsam sonra diyorum ki ama hayatımda bi kere olacak tadını çıkar bırak boş ver sallama.ikisini de yapamıyorum anlayacağınız...sizce annemle nasıl orta yolu bulabilirim???

Canım annene yuva kurmaya ve evlenmeye kendını hazır hissettıgını ve emın oldugunu verdıgı karardan yana hissettır anlat. Gülmeden şakaya vurmadan cıddı cıddı konuş.
Aynı şeyleri benzerlerını yaşamıştır, arada kalmak benı yıpratıyor sen annemsın o nısanlım yerınız ayrı de bence anlayacaktır.

Gerçi ben konuştum aynı tas aynı hamam :9: :9:

Canım oluruna bırak nişanlını da dışlamadan kırmadan, annenınde şaka yollu gonlunu alarak düğüne kadar idare et, yoksa düşünürsen her an pskolojık ustesınden gelmek zor.

Biz normalde nişandan sonra onumuzdekı yıl düğün yapıcaktık, sırf huzur vermezler bize gorusemeyız ve emınız dıye one aldık eylulde evlenıyoruz :)
İyi ki öne almışız çok mutluyum şuan vallahı :1:

Arkadaşım benımle aynı zamanda nişanlandı düğün seneye, diyor kı ben stresı 1,5 seneye yaydım, sen rahatsın :)

Haklı galıba.

o zaman şöyle bir msj at canım. pazar anneler günü ben aileme henüz bişey anlatmadım sen anlattınmı? eğer bişey yapmazsak ben bizimkilere anlatmak zorunda kalırım ve dönüşü olmaması çok olası. haber bekliyorum senden de.
ama öyle aşkım canım cicim falan yazma çek kendini. herkes hata yapar bir ömür paylaşıcaksınız her seferinde senden soğucaksa 3 ayda boşanırsınz ben diiym canım. acımasız gibi konuştum ama dışardan birileri senin gibi maalesef göremez daha gerçekçi görür. ve bence nişanlın acımasızca davranıyo sana bu kadarını haketmiyosun.
canım bak yüz verirsen şimdi her seferinde aynı şeyi yapar. gayet ciddi bir msj at. barışmak için adım atarsa yavaş yavaş düzelin hemen ayyy aşkımmm yapma ok. tecrübeyle sabit diyorum başkada bişey demiyorum :34:

doğru söylüyosun canım,2 gün önce bunları yazdım cevap vermemişti ama yarında yazıcam çünkü benimde bilmem lazım nasıl davranacağımı,oda bi cevap yazar artık.çok iyi kalpli biridir normalde ama sinirliyken çoook vicdansız olur bana da öyle şuan :( artık yüz vermem hiç sesimide çıkarmıyorum üstüne düşmüyorum.kendi haline bıraktım.adım attığındada sakince konuşcam öyle beni affettin minnettarım durumlarına girmicem.Sağol canım :kkk:

haftaya nikah yapıcam dedim dün.bugün öğrendim ki teyzemin eşi pazartesi ameliyat olacak(hakkı ,emeği çoktur.) tüm ailem ankara ya gidicek.şimdi düşünüyorum haftaya nikah yapmaya gelicem annem kesin bi arıza yaratır.alt tarafı imza atıcam ama bunu büyütür de büyütür...ne yapıcam bilmiyorum!başka uygun zamanımda yok.nişanlımda bu hafat nikah işi bitsin istiyor.sanırım arada kalmak bu olsa gerek!!

haftaya nikah yapıcam dedim dün.bugün öğrendim ki teyzemin eşi pazartesi ameliyat olacak(hakkı ,emeği çoktur.) tüm ailem ankara ya gidicek.şimdi düşünüyorum haftaya nikah yapmaya gelicem annem kesin bi arıza yaratır.alt tarafı imza atıcam ama bunu büyütür de büyütür...ne yapıcam bilmiyorum!başka uygun zamanımda yok.nişanlımda bu hafat nikah işi bitsin istiyor.sanırım arada kalmak bu olsa gerek!!

2 hafta sonra yapın canım neden bu kadar erken yapıyosunuz ki. şu durumda ailen haklı geldi bana sonuçta hastalık bu bide insan çocuğunun bi imzada olsa nikahında olmak ister bence..

canım izin sıkıntım var...birde ne bilim aramızda konuşulduğunda mayıs diye planlamıştık.canım annemin nikaha geleceğini sanmıyorum:))

Kızlar benimde ailem çok isteksiz.Geçen yıl yalvar yakar ailesiyle tanıştılar.söz olsun dedi karşı taraf bizimkiler yanaşmadı erken dediler.Bu senede şubattan beri istemeye gelmek istiyolar ama bizimkiler mırın kırın ediyordu.en sonunda 9 haziranda isteme -söz olcak.şimdi biz eylülde evlenelim dıyoz ama bizimkiler bu hızla bizi 2 sene daha bekletirler :(
çok üzülüyor ve arada kalıyorum.Annem erk.ark. hiç kabullenemiyor hiç gzi şeyler söylemiyor.Nerden çıktı bu çocuk durup dururken diyo :(

canım izin sıkıntım var...birde ne bilim aramızda konuşulduğunda mayıs diye planlamıştık.canım annemin nikaha geleceğini sanmıyorum:))

Kızlar benimde ailem çok isteksiz.Geçen yıl yalvar yakar ailesiyle tanıştılar.söz olsun dedi karşı taraf bizimkiler yanaşmadı erken dediler.Bu senede şubattan beri istemeye gelmek istiyolar ama bizimkiler mırın kırın ediyordu.en sonunda 9 haziranda isteme -söz olcak.şimdi biz eylülde evlenelim dıyoz ama bizimkiler bu hızla bizi 2 sene daha bekletirler :(
çok üzülüyor ve arada kalıyorum.Annem erk.ark. hiç kabullenemiyor hiç gzi şeyler söylemiyor.Nerden çıktı bu çocuk durup dururken diyo :(

arkadaşlar ikinize birden yazıyım ayrı ayrı yazmıyım dedim. özel değilse eğer ailelerinizin nişanlılarınızla dertleri ne. yani bizde sorun çok yaşadık belki yardımcı olabiliriz diye soruyorum :31:

Canım eğer siz birbirinizi iyi tanıdıysanız aklınızda acabanız yoksa ailenın ıkna edebılırsın.

Vallahı bız ocaktan bu yana isteme söz nişan düğün bir yıl içine sığdırdık hiçte aceleye gelmedı :)

Zaten bu ay nişanlanıp seneye yazın düğün yapanlarda aylarca bekleyıp son 3 4 ay koşturucak, emın ol faydalı olmuyor yetişemıycez diye ertelemek :)

Canım eğer siz birbirinizi iyi tanıdıysanız aklınızda acabanız yoksa ailenın ıkna edebılırsın.

Vallahı bız ocaktan bu yana isteme söz nişan düğün bir yıl içine sığdırdık hiçte aceleye gelmedı :)

Zaten bu ay nişanlanıp seneye yazın düğün yapanlarda aylarca bekleyıp son 3 4 ay koşturucak, emın ol faydalı olmuyor yetişemıycez diye ertelemek :)

aynen öyle canım eşler birbirlerinden eminse aileyi bir şekilde ikna edebiliyor. bende isteme söz bir arada oldu ve babam ne nişanlımı nede ailesini görmmişti. ama beni üzgün görünce dayanamadı. aralıkta nişan yaptık eylldede kısmetse evlenicez bizde 1 sene 2 ayda hepsini yapmış olucaz kısmetse. aileler ne kadar istemesede bir şekilde ikna edileblir diye düşünüyorum bende. yeterki agresif yaklaşılmasın olaya..

selamm kızlar bende eylül gelinlerindenim :) 10 eylül kısmetse düğünümüz olucak izmirli gelinler var mı aranızda :16:

slm kızlar bende eylül gelini olacağım inşallah:) 25 eylülde düğün tarihim adanalı olan gelin adayları var mı

selamm kızlar bende eylül gelinlerindenim :) 10 eylül kısmetse düğünümüz olucak izmirli gelinler var mı aranızda :16:

Gelıncıkler hoşgeldiniz :16:

Vallahı adanalı izmirli gelin var mı bilmem ama burda eylul gelını bol :9:

aynen öyle canım eşler birbirlerinden eminse aileyi bir şekilde ikna edebiliyor. bende isteme söz bir arada oldu ve babam ne nişanlımı nede ailesini görmmişti. ama beni üzgün görünce dayanamadı. aralıkta nişan yaptık eylldede kısmetse evlenicez bizde 1 sene 2 ayda hepsini yapmış olucaz kısmetse. aileler ne kadar istemesede bir şekilde ikna edileblir diye düşünüyorum bende. yeterki agresif yaklaşılmasın olaya..

Oy yavrum seviyorum mantığını :16: :16: :16:

canım aslında ailemi anlamak zor.Öncelikle mesleğini begenmıolar(bankacı),sonra memleketler uzak.gerçi ben suan erk ark.memleketine yakın yasıyorum ve hep buralarda yaşamak istiyorum bu onunla alakalı birşey değil.Ama sanırım en önemli problem daha kariyerli mesleği yok diye.(benim ailemde okuma oranı yüksek ve genellikle doktor mühendis)ama ben ilgilenmiyorumAnnemde sen istesen çok daha iyi şartlar sunacak kişiler çıkar karşına nerden çıktı bu çocuk diyip beni deli ediyor.Sürekli ben karışmam mutsuz olunca göreceksin falan filan diyip beni üzüyor.

arkadaşlar ikinize birden yazıyım ayrı ayrı yazmıyım dedim. özel değilse eğer ailelerinizin nişanlılarınızla dertleri ne. yani bizde sorun çok yaşadık belki yardımcı olabiliriz diye soruyorum :31:

Canım sorunları kariyerli mesleği yok diye.Daha açığı az para kazanıyor diye.Ben erk. arkd.dan daha çok maaş alıyorum.Annem kadın dediğin erkekten çok kazanırmıymış ne saçma.sen nasıl kabul edıyosun bunu dıyor.Bende annecım benım alacağım para değişmiyor,ama o yükselecek diyorum.O cocuk biyere yükselemez çalışma hırsı yok diyor.Bu sene yükselme sınavı vardı kazanamdı ama yıne girebilir sonuçta,girecekte zaten.Bende hep böyle olalım istemem elbette yükselsin şartlarımız daha iyi olsun isterim ama ben yardımcı olmazsam nasıl olacak.Ben 2 senedır yuksek lisans yapıyorum o hep bana destek oldu,şimdi sıra bende değil mi?

Kızlar iyi akşamlar :3::3::3: öpüldünüz :54::54:
iyi akşamlar kuzummm öptüm seniiiiii :54:
hayırlı olsun canım :34: hoşgeldin :ssz:
Gelıncıkler hoşgeldiniz :16:

Vallahı adanalı izmirli gelin var mı bilmem ama burda eylul gelını bol :9:

Oy yavrum seviyorum mantığını :16: :16: :16:
bende seni seviyorum bebeğimmm :16:
canım aslında ailemi anlamak zor.Öncelikle mesleğini begenmıolar(bankacı),sonra memleketler uzak.gerçi ben suan erk ark.memleketine yakın yasıyorum ve hep buralarda yaşamak istiyorum bu onunla alakalı birşey değil.Ama sanırım en önemli problem daha kariyerli mesleği yok diye.(benim ailemde okuma oranı yüksek ve genellikle doktor mühendis)ama ben ilgilenmiyorumAnnemde sen istesen çok daha iyi şartlar sunacak kişiler çıkar karşına nerden çıktı bu çocuk diyip beni deli ediyor.Sürekli ben karışmam mutsuz olunca göreceksin falan filan diyip beni üzüyor.

oyyy senin durumun zor canım aynı durum bendede var. şu anda benim işim nişanlımdan iyi ve kalifiye bi işi yok şu anda annemlerde çok sorun yaptı ki hala sorun yapıyolar. mühim olan sorunlarınızı maddi yada manevi ailen dahil hiçkimseye yansıtmamak. mutsuz olduğunu umarım kimse görmez. ama annemd ezamanında bana öyle dediğind çokmu istiyosun ki mutsuz olmamı görmek istiyosun dedim. mutluyum zorlamı mutsuz ediceksin beni dedim ve dedim ki sizin bu durumlarınız haricinde beni üzen bişey yok...
hee şu da var onca kısmetimin sevgililerimin arasından nişanlım en düz olanı niye böyle yaptım dedim zaman zaman ama asla pişman olmadım. doğrusuyla yanlışıyla benim dedim. sende kabul edersen üzülmezsin. ama kıyaslamaya girersen üzülürsün snırım ailen bundan korkuyo. ayyy çenem düştü :35:

evet baya bi gelin adayı mevcut :1: nasıl gidiyor hazırlıklarınız şurda kaldı mayısıda bitti sayınca kalıyo 4 ay:16:

Back