- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.247
- 248
kızlar merhaba bugün ancak fırsat bulabildim.ailelerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum kızmayın ama acayip mutlu oldum çünkü tek sorun bende sanıyordum:)benimde annemle aramda problem oldu hala da devam ediyor...ben önüne 2 seçenek sundum sen beni değil gittin başkasını seçtin diye başımın etini yedi.bu sene evleneceğimi biliyordu ama düğün tarihi alınca bir daha ki sene temmuzda evlenirsiniz diye düşünmüştüm diye problem çıkardı.ben uzaktayım telden de olmuyor zaten küstü bana daha yeni yeni arayı düzelttim.(mükemmel olmasa da) nişanlandığımı bile kabul edemiyor.anlamaya çalışıyorum ama olmuyor...haftaya nikahlanmayı düşünüyoruz deyince ne aceleniz var dedi:))halbuki nişanlımla tanışmadan önce yaşın geçmeden yuvanı kur diyordu:)ben sallamadıkça kızıyordu bu sefer tam tersi oldu...bazen karşımda ulaşamadığım küçük bir çocuk görüyorum...ne yapacağımı şaşırdım.o böyle üstüme geldikçe bende hırçınlaşıyorum.offf offf bazen diyorum ki şu düğün bir an önce olsa da kurtulsam sonra diyorum ki ama hayatımda bi kere olacak tadını çıkar bırak boş ver sallama.ikisini de yapamıyorum anlayacağınız...sizce annemle nasıl orta yolu bulabilirim???
canım aileni en iyi sen tanıyosun. bende nişanlımı anneme sevdirene kadar çok uğraştım. zamanla herşey düzelir emin ol. sen sıkma kendini. şimdi kabul etmese bile evlenince mecbur zamanla sevicek. aslında nişanlına da iş düşüyo. annen seni ne kadar mutlu görürse nişanlını o kadar fazla sever en azından bizde öyle oldu
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
hırçınlaşma annene de deki ben mutluyum sen bunu istemiyomusun? cevabına göre ne yapıcana karar verirsin artık
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)