Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo bunlardan hiç benim haberim yok hıhhh küstüm sana![]()
kuzum almadık beğendiklerim...ilk sana gösreririm..aşk olsun
aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo![]()
çok güzelmiş bu ben de daha oturma odamı almadım böyle bişey alıyım bende
hehe öyle bu işler cnaım sen daha yeni başlamışsın hayırlıısı olsun. daha çoook yolun var dur daha ama ailenin gönlünü sakın kırma olurmu herşey yoluyla yordamıyla olsunherkeste aynı dert sanırım..benm babamda aynı tama verdim dedi istemeye gelicekler ne zamn gelsinler diyorum dur daha diyor şimdide
aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo![]()
herkeste aynı dert sanırım..benm babamda aynı tama verdim dedi istemeye gelicekler ne zamn gelsinler diyorum dur daha diyor şimdide
herkeste aynı dert sanırım..benm babamda aynı tama verdim dedi istemeye gelicekler ne zamn gelsinler diyorum dur daha diyor şimdide
Ya kızlar sormayın ya, bizim ilişkimiz nerdeyse 2 yıl oldu ama birbirimizi tanımak için dogru karar vermek için ikimizde çok uğraştık, neyse ciddi oldugumuzu bilmelerine rağmen babam her çıktıgımda daha ortada fol yok yumurta yok demeye başladı isteme oldu söz oldu dur daha nişan yapmadınız dediler şimdi alyanslarımız da var bu seferde çıkarken dur daha nıkah yok ortada dıyorlar![]()
Tamam istersenız nıkahı kıyalım hemen dıyorum bu seferde yangından mal mı kaçırıyorunuz dıyolar off off
Ya kızlar sormayın ya, bizim ilişkimiz nerdeyse 2 yıl oldu ama birbirimizi tanımak için dogru karar vermek için ikimizde çok uğraştık, neyse ciddi oldugumuzu bilmelerine rağmen babam her çıktıgımda daha ortada fol yok yumurta yok demeye başladı isteme oldu söz oldu dur daha nişan yapmadınız dediler şimdi alyanslarımız da var bu seferde çıkarken dur daha nıkah yok ortada dıyorlar![]()
Tamam istersenız nıkahı kıyalım hemen dıyorum bu seferde yangından mal mı kaçırıyorunuz dıyolar off off
canım benimde nişanlım akşamları bize gelir ben çıkıyorum der çıkarım onda sorun yokki sorun bizimkilerin benden kopmak istememesi sanrım kendileri henüz hazırlanmadılar bu duruma onun vermiş olduğu gergnlik var onlardaCanım onlar bence biraz bahane aramışlar
Yada güvensizlik diyebilirim
Benim nişanlım her akşam bize geliyor
Babam şehir dışına gittiğinde bizi nişanlıma emanet ediyor
Babam kal oğlum evde bekleyenin mi var diyor
Dışarı çıkarken filanda hiç izin almıyorum, şimdiye kadar babam saolsun neden çıktın naptın ne ettin demedi
Geçen hafta gelinlik bakmaya gittik hatta geldi bizi aldı çarşıdan
Şimdi düğün zamanı gerilmişsindr canım
Ondan dedikleri zoruna gidiyordur,alınıyorsundur
ay sonu fatura ödemek işkence ama alışverişten alınan haz pahabiçilemezkızlar şimdi öğle arası avmde markette biraz indiirm yapmışlar koştum gittim çeyizim bitti dememe rağmen gene alıcak bişiler buldumtefalden krep tavası, cam ekmek kesme tahtası(tahtasınıda esseden almıştım) saklama kabı 34 parça 2 li büyük şarap kadehi, metal dondurma kaşığı(daha önce aldığım plastikti napiiim ),anneme yeni tava seti ,bıçak vs. car çaputu topladım gene kasaya bi gittim 80tl geçti anammm
bide dedimki bu ay para yok kısmamm lazım kredi kartı saolsun can çekişe çekişe ofise döndüm
![]()
Valla ben yeni görüyorum ama
Koltuğu kenarsız alıyorsun,
Erkeğin fendi kadını yendi mi oluyor bu durumda![]()
canım benimde nişanlım akşamları bize gelir ben çıkıyorum der çıkarım onda sorun yokki sorun bizimkilerin benden kopmak istememesi sanrım kendileri henüz hazırlanmadılar bu duruma onun vermiş olduğu gergnlik var onlarda
ay sonu fatura ödemek işkence ama alışverişten alınan haz pahabiçilemez![]()
yawww kuzucum kızlar beğendiklerimi paylaşım yazmışlar bende ekledim...
ne yazıkki oturma odasında yenildim galiba :44::44::44:![]()
Günaydın kızlarrrr
tatlım bugünde aramazsa yarın iş yerine git bence...böyle beklemek çok bilirim bende![]()
bu durumda gidemem canım ya yok cesaretim,mecbur beklicemFarkındadır heralde oda durumun barışmak niyetinde olursa pazar günüü buluşalım der yoksa telefonla arar diye düşünüyorum,bilemiyorum ama gidemem
![]()
olmassa pazar günü anneler günü illaki annesini arıcaksındır yada o senin anneni ilk hamleyi yaparsa hiç düşünme hemen buluşun![]()
Valla ben yeni görüyorum ama
Koltuğu kenarsız alıyorsun,
Erkeğin fendi kadını yendi mi oluyor bu durumda![]()
Çok normal alışamazlar zaten belli bir süre :26::26:
Olsun canım bu da çok güzel nişanlının istediği olsun diğer odaları kendi zevkine göre döşersin
heheh yaşadığımız durum aynı canım hele benim annem babamdan beter daha dün akşam diyo işin gücün yerinde arabnı alırdın hayatını yaşardın ne acelen vardı sanki evde kalıyodun dedi bana yaaanne dedim 27 yaşındayım dedim ee ne olmuş kurudunmu diyo bana sinir sinir bakarak
bu arada annem 16 yaşında evlenmiş![]()
Canım onlar bence biraz bahane aramışlar
Yada güvensizlik diyebilirim
Benim nişanlım her akşam bize geliyor
Babam şehir dışına gittiğinde bizi nişanlıma emanet ediyor
Babam kal oğlum evde bekleyenin mi var diyor
Dışarı çıkarken filanda hiç izin almıyorum, şimdiye kadar babam saolsun neden çıktın naptın ne ettin demedi
Geçen hafta gelinlik bakmaya gittik hatta geldi bizi aldı çarşıdan
Şimdi düğün zamanı gerilmişsindr canım
Ondan dedikleri zoruna gidiyordur,alınıyorsundur
İnşallah canım :) ben hediyemi alıp ziyaret etcem zaten çünkü biz çok ta yakın oturuyoruz.ama aklıma takılan acaba ailesine anlattımı? yapmazlar ama anlattıysa oraya gidersem kendimi rezil olmuş hissederim yada ne biliyim değişik bir tavırla karşılaşırmıyım?offf saçma sapan bir durumdayız.