kızlar merhaba bugün ancak fırsat bulabildim.ailelerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum kızmayın ama acayip mutlu oldum çünkü tek sorun bende sanıyordum:)benimde annemle aramda problem oldu hala da devam ediyor...ben önüne 2 seçenek sundum sen beni değil gittin başkasını seçtin diye başımın etini yedi.bu sene evleneceğimi biliyordu ama düğün tarihi alınca bir daha ki sene temmuzda evlenirsiniz diye düşünmüştüm diye problem çıkardı.ben uzaktayım telden de olmuyor zaten küstü bana daha yeni yeni arayı düzelttim.(mükemmel olmasa da) nişanlandığımı bile kabul edemiyor.anlamaya çalışıyorum ama olmuyor...haftaya nikahlanmayı düşünüyoruz deyince ne aceleniz var dedi:))halbuki nişanlımla tanışmadan önce yaşın geçmeden yuvanı kur diyordu:)ben sallamadıkça kızıyordu bu sefer tam tersi oldu...bazen karşımda ulaşamadığım küçük bir çocuk görüyorum...ne yapacağımı şaşırdım.o böyle üstüme geldikçe bende hırçınlaşıyorum.offf offf bazen diyorum ki şu düğün bir an önce olsa da kurtulsam sonra diyorum ki ama hayatımda bi kere olacak tadını çıkar bırak boş ver sallama.ikisini de yapamıyorum anlayacağınız...sizce annemle nasıl orta yolu bulabilirim???
kızlar merhaba bugün ancak fırsat bulabildim.ailelerinizle ilgili yazdıklarınızı okudum kızmayın ama acayip mutlu oldum çünkü tek sorun bende sanıyordum:)benimde annemle aramda problem oldu hala da devam ediyor...ben önüne 2 seçenek sundum sen beni değil gittin başkasını seçtin diye başımın etini yedi.bu sene evleneceğimi biliyordu ama düğün tarihi alınca bir daha ki sene temmuzda evlenirsiniz diye düşünmüştüm diye problem çıkardı.ben uzaktayım telden de olmuyor zaten küstü bana daha yeni yeni arayı düzelttim.(mükemmel olmasa da) nişanlandığımı bile kabul edemiyor.anlamaya çalışıyorum ama olmuyor...haftaya nikahlanmayı düşünüyoruz deyince ne aceleniz var dedi:))halbuki nişanlımla tanışmadan önce yaşın geçmeden yuvanı kur diyordu:)ben sallamadıkça kızıyordu bu sefer tam tersi oldu...bazen karşımda ulaşamadığım küçük bir çocuk görüyorum...ne yapacağımı şaşırdım.o böyle üstüme geldikçe bende hırçınlaşıyorum.offf offf bazen diyorum ki şu düğün bir an önce olsa da kurtulsam sonra diyorum ki ama hayatımda bi kere olacak tadını çıkar bırak boş ver sallama.ikisini de yapamıyorum anlayacağınız...sizce annemle nasıl orta yolu bulabilirim???
o zaman şöyle bir msj at canım. pazar anneler günü ben aileme henüz bişey anlatmadım sen anlattınmı? eğer bişey yapmazsak ben bizimkilere anlatmak zorunda kalırım ve dönüşü olmaması çok olası. haber bekliyorum senden de.
ama öyle aşkım canım cicim falan yazma çek kendini. herkes hata yapar bir ömür paylaşıcaksınız her seferinde senden soğucaksa 3 ayda boşanırsınz ben diiym canım. acımasız gibi konuştum ama dışardan birileri senin gibi maalesef göremez daha gerçekçi görür. ve bence nişanlın acımasızca davranıyo sana bu kadarını haketmiyosun.
canım bak yüz verirsen şimdi her seferinde aynı şeyi yapar. gayet ciddi bir msj at. barışmak için adım atarsa yavaş yavaş düzelin hemen ayyy aşkımmm yapma ok. tecrübeyle sabit diyorum başkada bişey demiyorum
haftaya nikah yapıcam dedim dün.bugün öğrendim ki teyzemin eşi pazartesi ameliyat olacak(hakkı ,emeği çoktur.) tüm ailem ankara ya gidicek.şimdi düşünüyorum haftaya nikah yapmaya gelicem annem kesin bi arıza yaratır.alt tarafı imza atıcam ama bunu büyütür de büyütür...ne yapıcam bilmiyorum!başka uygun zamanımda yok.nişanlımda bu hafat nikah işi bitsin istiyor.sanırım arada kalmak bu olsa gerek!!
canım izin sıkıntım var...birde ne bilim aramızda konuşulduğunda mayıs diye planlamıştık.canım annemin nikaha geleceğini sanmıyorum:))
Kızlar benimde ailem çok isteksiz.Geçen yıl yalvar yakar ailesiyle tanıştılar.söz olsun dedi karşı taraf bizimkiler yanaşmadı erken dediler.Bu senede şubattan beri istemeye gelmek istiyolar ama bizimkiler mırın kırın ediyordu.en sonunda 9 haziranda isteme -söz olcak.şimdi biz eylülde evlenelim dıyoz ama bizimkiler bu hızla bizi 2 sene daha bekletirler
çok üzülüyor ve arada kalıyorum.Annem erk.ark. hiç kabullenemiyor hiç gzi şeyler söylemiyor.Nerden çıktı bu çocuk durup dururken diyo
Kızlar benimde ailem çok isteksiz.Geçen yıl yalvar yakar ailesiyle tanıştılar.söz olsun dedi karşı taraf bizimkiler yanaşmadı erken dediler.Bu senede şubattan beri istemeye gelmek istiyolar ama bizimkiler mırın kırın ediyordu.en sonunda 9 haziranda isteme -söz olcak.şimdi biz eylülde evlenelim dıyoz ama bizimkiler bu hızla bizi 2 sene daha bekletirler
çok üzülüyor ve arada kalıyorum.Annem erk.ark. hiç kabullenemiyor hiç gzi şeyler söylemiyor.Nerden çıktı bu çocuk durup dururken diyo
Canım eğer siz birbirinizi iyi tanıdıysanız aklınızda acabanız yoksa ailenın ıkna edebılırsın.
Vallahı bız ocaktan bu yana isteme söz nişan düğün bir yıl içine sığdırdık hiçte aceleye gelmedı :)
Zaten bu ay nişanlanıp seneye yazın düğün yapanlarda aylarca bekleyıp son 3 4 ay koşturucak, emın ol faydalı olmuyor yetişemıycez diye ertelemek :)
slm kızlar bende eylül gelini olacağım inşallah:) 25 eylülde düğün tarihim adanalı olan gelin adayları var mı
slm kızlar bende eylül gelini olacağım inşallah:) 25 eylülde düğün tarihim adanalı olan gelin adayları var mı
selamm kızlar bende eylül gelinlerindenim :) 10 eylül kısmetse düğünümüz olucak izmirli gelinler var mı aranızda
aynen öyle canım eşler birbirlerinden eminse aileyi bir şekilde ikna edebiliyor. bende isteme söz bir arada oldu ve babam ne nişanlımı nede ailesini görmmişti. ama beni üzgün görünce dayanamadı. aralıkta nişan yaptık eylldede kısmetse evlenicez bizde 1 sene 2 ayda hepsini yapmış olucaz kısmetse. aileler ne kadar istemesede bir şekilde ikna edileblir diye düşünüyorum bende. yeterki agresif yaklaşılmasın olaya..
Canım eğer siz birbirinizi iyi tanıdıysanız aklınızda acabanız yoksa ailenın ıkna edebılırsın.
Vallahı bız ocaktan bu yana isteme söz nişan düğün bir yıl içine sığdırdık hiçte aceleye gelmedı :)
Zaten bu ay nişanlanıp seneye yazın düğün yapanlarda aylarca bekleyıp son 3 4 ay koşturucak, emın ol faydalı olmuyor yetişemıycez diye ertelemek :)
arkadaşlar ikinize birden yazıyım ayrı ayrı yazmıyım dedim. özel değilse eğer ailelerinizin nişanlılarınızla dertleri ne. yani bizde sorun çok yaşadık belki yardımcı olabiliriz diye soruyorum
iyi akşamlar kuzummm öptüm seniiiiiiKızlar iyi akşamlaröpüldünüz
hayırlı olsun canımselamm kızlar bende eylül gelinlerindenim :) 10 eylül kısmetse düğünümüz olucak izmirli gelinler var mı aranızda
bende seni seviyorum bebeğimmmGelıncıkler hoşgeldiniz
Vallahı adanalı izmirli gelin var mı bilmem ama burda eylul gelını bol
Oy yavrum seviyorum mantığını
canım aslında ailemi anlamak zor.Öncelikle mesleğini begenmıolar(bankacı),sonra memleketler uzak.gerçi ben suan erk ark.memleketine yakın yasıyorum ve hep buralarda yaşamak istiyorum bu onunla alakalı birşey değil.Ama sanırım en önemli problem daha kariyerli mesleği yok diye.(benim ailemde okuma oranı yüksek ve genellikle doktor mühendis)ama ben ilgilenmiyorumAnnemde sen istesen çok daha iyi şartlar sunacak kişiler çıkar karşına nerden çıktı bu çocuk diyip beni deli ediyor.Sürekli ben karışmam mutsuz olunca göreceksin falan filan diyip beni üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?