eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Eki Görüntüle 411920 $color-dark_brown.jpg

Köşe takımım ve rengi bir tek duvar ünitesine kara vermedik beyaz eşyamda gri...

kızlar ben sordum bu adamda 6 ay geçerli dedi ey allam yaaa....
ama başvurular başlamış. ben dedimmemuru salona istiyoruz erken başvurmak gerekirmi dedim. yok her türlü biri mutlaka olur dedi. ben daha acele etmiyim o yüzden :9:

mmousee canım sen eğer başvuru yapılıyosa hemen başvur işini garanti altına al...

bende bu modelin tamamen beyaz olanını beğendim...kahve olan çizgiler benim beğendiğime gri renkte..çok sade ve hoş geldi bana

$istikbal-2011-starlight-koleksiyonu-valensia-ceviz-beyaz-yatak-odası-takımı.jpg

mmousee canım sen eğer başvuru yapılıyosa hemen başvur işini garanti altına al...

canım bizimkiler bu konularda çok acele ediyoruz diye söyleniyo. sanırım hala vazgeçerim diye ümit ediyolar :9: onlara kalsa hep yanlarında kalıyım :31: o yüzden haziran ortası gibi başvuru yaparız diye düşünüyorum canım :34:

ya aslında bizde biraz yol aldık :10: mobilyalardan bitek oturma odası kaldı. düğün salonu tutuldu. çeyize gelince daha 3 5 bişey var fazla bişey yok. biz son 2 ay kala alalım ıncık cıncık şeyleri idiyoruz. beyaz eşyayı da öyle. kendi evimiz olmadığı için 2 ay kala ev bakar 1 ay kala ev tutarız diyoruz.
tabii gelinlik bakıyorum :9::16:

bende yaşamak istiyorum bu heyecanı artık...

canım bizimkiler bu konularda çok acele ediyoruz diye söyleniyo. sanırım hala vazgeçerim diye ümit ediyolar :9: onlara kalsa hep yanlarında kalıyım :31: o yüzden haziran ortası gibi başvuru yaparız diye düşünüyorum canım :34:

ay aynen benim babam öyle diodu dur daha var ne acele ediyosun böyle bi evliliğe çok meraklı havası ortaya çıkıyo gibi hissediyo insan kendini ama biz gittik başvurduk parayıda belediyeye yatırdık işlem tamamdır darısı sana şekerim demek ki herkesin ailesi aynı :D :D

ay aynen benim babam öyle diodu dur daha var ne acele ediyosun böyle bi evliliğe çok meraklı havası ortaya çıkıyo gibi hissediyo insan kendini ama biz gittik başvurduk parayıda belediyeye yatırdık işlem tamamdır darısı sana şekerim demek ki herkesin ailesi aynı :D :D

aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs :9:
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo :52:

aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs :9:
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo :52:

ayyy aynen ya bizde annemle netten modellere bakıyoruuz ayıla bayıla babamda sese geliioo sen iyice düğün moduna girdin ha falan diyo utanıyorum ya ama istemiyo gibi de yapamayız ki ama :1:

Back