eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

mmousee canım sen eğer başvuru yapılıyosa hemen başvur işini garanti altına al...

bende bu modelin tamamen beyaz olanını beğendim...kahve olan çizgiler benim beğendiğime gri renkte..çok sade ve hoş geldi bana

mmousee canım sen eğer başvuru yapılıyosa hemen başvur işini garanti altına al...

canım bizimkiler bu konularda çok acele ediyoruz diye söyleniyo. sanırım hala vazgeçerim diye ümit ediyolar onlara kalsa hep yanlarında kalıyım o yüzden haziran ortası gibi başvuru yaparız diye düşünüyorum canım

bende yaşamak istiyorum bu heyecanı artık...

ay aynen benim babam öyle diodu dur daha var ne acele ediyosun böyle bi evliliğe çok meraklı havası ortaya çıkıyo gibi hissediyo insan kendini ama biz gittik başvurduk parayıda belediyeye yatırdık işlem tamamdır darısı sana şekerim demek ki herkesin ailesi aynı

aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo

aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo

ayyy aynen ya bizde annemle netten modellere bakıyoruuz ayıla bayıla babamda sese geliioo sen iyice düğün moduna girdin ha falan diyo utanıyorum ya ama istemiyo gibi de yapamayız ki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…