Eki Görüntüle 411875 Eki Görüntüle 411876
Gelinciklerim gelin ayakabımı bundan istiyorum sizce nasıl....
canım bana yemek takımının rengi çok koyu gibi geldi..
CİCİŞLERR NASILLSINIIIZZ geçmiyorr günlerr :
Bornozumu aldımm kızlar taçdan 300 liraya sizinle paylaşmak istediim :)Eki Görüntüle 412006 Eki Görüntüle 412006
kızlar ben sordum bu adamda 6 ay geçerli dedi ey allam yaaa....
ama başvurular başlamış. ben dedimmemuru salona istiyoruz erken başvurmak gerekirmi dedim. yok her türlü biri mutlaka olur dedi. ben daha acele etmiyim o yüzden
mmousee canım sen eğer başvuru yapılıyosa hemen başvur işini garanti altına al...
ya aslında bizde biraz yol aldıkmobilyalardan bitek oturma odası kaldı. düğün salonu tutuldu. çeyize gelince daha 3 5 bişey var fazla bişey yok. biz son 2 ay kala alalım ıncık cıncık şeyleri idiyoruz. beyaz eşyayı da öyle. kendi evimiz olmadığı için 2 ay kala ev bakar 1 ay kala ev tutarız diyoruz.
tabii gelinlik bakıyorum
bda beğendiğim yemek odası...çok ağır şeyler almak istemiyorum kiracı olacağım için :)
Eki Görüntüle 412015
benimde hoşuma gitti ama byezayın yogunlukta olması daha iyi olurdu sanki.benm tercihim beyadan yana
bende yaşamak istiyorum bu heyecanı artık...
çok beğendim canım bende aldım bornoz bekliyorum bugün yarın gelir
çok beğendim canm dekorasyonuna da renkli vazolar falan alırsın süpr olur
canım bizimkiler bu konularda çok acele ediyoruz diye söyleniyo. sanırım hala vazgeçerim diye ümit ediyolaronlara kalsa hep yanlarında kalıyım o yüzden haziran ortası gibi başvuru yaparız diye düşünüyorum canım
ay aynen benim babam öyle diodu dur daha var ne acele ediyosun böyle bi evliliğe çok meraklı havası ortaya çıkıyo gibi hissediyo insan kendini ama biz gittik başvurduk parayıda belediyeye yatırdık işlem tamamdır darısı sana şekerim demek ki herkesin ailesi aynı
bende bu modelin tamamen beyaz olanını beğendim...kahve olan çizgiler benim beğendiğime gri renkte..çok sade ve hoş geldi bana
Eki Görüntüle 412010
bda beğendiğim yemek odası...çok ağır şeyler almak istemiyorum kiracı olacağım için :)
Eki Görüntüle 412015
aynen canm geçen hafta sonu gelinlik bakmaya gittik vay efendim bu ne aceleymiş daha 4.5 ay varmış vs vs
onlarda haklılaar ne yapsınlar hem dediğin gibi çok meraklı gibi bi durrum oluyo kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?