eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Canım üç ay geçen başvurular nasıl düşüyor tatlım biz nisanın başında başvurduk aldık nikah tarihini.... ??? Buarada herkese günaydın nasılsınız eylül gelincikleri...

İstanbulda nisan da başladı başvurular, 5 aylık kullanım süresi var rahat ol bebeğim :34:

Canım üç ay geçen başvurular nasıl düşüyor tatlım biz nisanın başında başvurduk aldık nikah tarihini.... ??? Buarada herkese günaydın nasılsınız eylül gelincikleri...

canım bana öyle söyledi adam haziran gibi başvuru yapın dedi zaten daha başlamadı eylül başvuruları dedi şimdi başvurursan zaten düşer 3 ayı geçince nikah otomatikman düşüyomuş :44:

canım bana öyle söyledi adam haziran gibi başvuru yapın dedi zaten daha başlamadı eylül başvuruları dedi şimdi başvurursan zaten düşer 3 ayı geçince nikah otomatikman düşüyomuş :44:

Şehirlerde değişiyormu bılmıyorum canım ama ben 5 ay diye öğrendım, eylul için nisanda başlıyor başvuru, zaten başvuru için gittiğinde gününü söylediğinde eğer süre doluyorsa uyarıyorlar.

hoşgeldin tatlım...ben iyiyim sen nasılsın bakalım :3::3:
iyi sayılır canım iş güç koşturmaca akşamları çeyiz çimen işleri evde yakın akrabalar toplanıyor onlar çalışıyor ben yoruluyorum sanki:1:

günaydın canım hoşgeldin :34:

tamam canım elimden geleni yaparım emin ol:7::38:
hoşbuldum canım haziranda sınalarım var çok stresliyim ya :50:

Hoşgeldin canım yorucu ve sinir bozucu bir geceden sonra iyi gibi... Sen nasılsın :)

canım benim iyi sayılırım bu sıralar çalışmak zor geliyor sınavım yaklaştı daha bakmadım bile düğün stresi bide üstüne kilo aldım ya :50: asıl sen nasılsın yeni gelişmeler varmı şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

iyi sayılır canım iş güç koşturmaca akşamları çeyiz çimen işleri evde yakın akrabalar toplanıyor onlar çalışıyor ben yoruluyorum sanki:1:

Kuzum inş iyi geçer sınavların..bu arada ders çalışmakta zor gelir inş..ama rabbim yardım eder kuzum...
bu koşuşturmacalar güzel şeyler canım..Allah ağız tadımızı bozmasın inş :26::26:

Hoşgeldin canım yorucu ve sinir bozucu bir geceden sonra iyi gibi... Sen nasılsın :)
hayırdır neden sinir bozucuydu canım :44:

stresi bırak canım rahat olun benim gibi :52::32:

Kuzum inş iyi geçer sınavların..bu arada ders çalışmakta zor gelir inş..ama rabbim yardım eder kuzum...
bu koşuşturmacalar güzel şeyler canım..Allah ağız tadımızı bozmasın inş :26::26:

inş.canım ya hem iş hem ders hem düğün boğuluyorum bazen inş. sınava girip çıkınca olduğu kadar deyip atlatıcam. bu arada leylam sen benim nikaha gel canım beklerim taaaa memleketine gelicem :1::1:

$prev_dugun-asistani-meral-uzman-organizer-styling-galerisi-7.jpg $prev_dugun-asistani-meral-uzman-organizer-styling-galerisi-6.jpg

Gelinciklerim gelin ayakabımı bundan istiyorum sizce nasıl....

Nişanlımla annemle tartıştım... Annem nişanlıma kırgın ikisi arasında kaldığım ve artık bardak taştığı için dün ikisinede allah ne verdiyse söyledim...

iyi yapmıssın canım rahatlamışsındır biraz :37: annen nişanlına kırgınsa nişanlının annenden özür dilemesi lazım. ama arada kalmamaya özen göster canım. neden birbirlerine girdiler ki üzüldüm..

Nişanlımla annemle tartıştım... Annem nişanlıma kırgın ikisi arasında kaldığım ve artık bardak taştığı için dün ikisinede allah ne verdiyse söyledim...

sıkma canını ohh içini dökmüşün:40: anneler af eder ama azkaldı düğüne yinede kırmamakta fayda var ne varsa annemizde var (slogan gibi oldu):1:

Back