eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr :)) off geldım yıne ıse. ıcımden su sıralar hıc calısmak gelmıyor. diyete basladım iş stresinden onu bile atladım. tekrar basladım bu sabahtan itibaren.

düğüne coook var gibi görünsede sanırım az kaldı. benim daha beyaz esyalarım hazır. geri kalanları son iki ay kala halledeceğim. nişanlımda hala evi yaptırıyor :S

Kızlar msj attım uyuyomusun gibi bi mesaj.yazma bana bişey tüylerim diken diken oluyor yazmış :43: kızlar beni sevmiyo artık bu ne demek düşmanımı oldum 2 günde çok kötüyüm şuan ağlıyorum deli gibi,insanın sevdiğine 2 günde siniri geçmez mi :43::43::43:

Tatlım bazılarının siniri 2 günde geçmez..biraz sabır sen sabırla ona aşkım böceğim faşan diye mesajlar yaz..biraz böyle sevimli onun hoş edecek şeyler yaz...soğuk mesajlar atma..hemen yumuşamayabilir...bir insan sevdiğinden 2 günde asla vazgeçemez..rahat ol ve ağlamayı bırak artık lütfen :34::34::34:

slm kızlar bende eylul gelınıyım gelınlıgımı aldım olcu verdım gecen hafta ısde bu model ama bası boyle olmayacak nasıl ? cok gusel bır duyguymus yaa cok heyecanlandım;)Eki Görüntüle 409340

Tatlım benim tarzım olmayan bir gelinlik ama güzel bir model...güle güle giyin inş canım..rabbim hepimizi mesut etsin inş :26::26::26:

günaydın kızlarrr :)))

özsen tatlım harap ettin kendini biraz sakin ol rahat ol sen üstüne gittikçe o geri teper daha fazla tepki verir. kendini onun yerine koy sana böyle bir şey yapsaydı seni kendi arkadaşlarının yanında azarlasaydı çocuk gibi? hem arkadaşlar biz sevgiliyiz nişanlıyız yakında eş olucaz birbirimizn kölesi değiliz. gel deyince gelicek git deyince gidecek değiliz. her 2 taraf içinde aynı şeyler geçerli. sen düğün hazırlığı yapıyorsun streslisin gerginsin peki nişanlın o da sterslidir o da gergindir. nasıl kalkıcam bunca yükün altından diye düşünüyordur belki? Erkekler bizim gibi düşüncelerini duygularını açığa dökemezler. biz kızlarla bir araya gelir anlatırız rahatlarız, ya erkekler böyle şeyleri paylaşamazlar, bak sen burda dertlerini hiç tanımadğın hayatında hiç görmedeğin insanlarla paylaşıp rahatlıyorsun bir sürü çözüm sunuluyor. ya nişanlın? onun belki 1-2 arkadaşı vardır bu tarz sorunlarını paylaşabileceği.

lütfen biraz sakin ol. sabırlı ol cnm sen kazanırsın.

herkese çok çoookkk mutlu günler:) bugün beyaz eşyalarımı aldık çok mutluyummm:) Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın...

gunaydın kızlarrrrrrrrrrr :)) off geldım yıne ıse. ıcımden su sıralar hıc calısmak gelmıyor. Diyete basladım iş stresinden onu bile atladım. Tekrar basladım bu sabahtan itibaren.

Düğüne coook var gibi görünsede sanırım az kaldı. Benim daha beyaz esyalarım hazır. Geri kalanları son iki ay kala halledeceğim. Nişanlımda hala evi yaptırıyor :s

canım daha var gibi görünse de hemen gelir çabucak. Sayılır gün.:10::10:

yesım salkım kına gecesi - dailymotion video

yeşim salkımdan kına gecemize bir şarkı buldum :1::1:

:32::32:

7 kocalı hürmüz - yalnız kullar (tanrım) performans : şevval sam & nurgül yeşilçay - youtube

7 kocalı hürmüz:37:

Güveyli evler gördüm kurulmuş yaya benzer, güveysiz evler gördüm kurumuş yaya benzer :32::32::32:

1 münasip koca herbirimize :1:

ne güzel şarkılar bunlar:46::46::46:

herkese çok çoookkk mutlu günler:) bugün beyaz eşyalarımı aldık çok mutluyummm:) allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın...

sana da mutlu günler canım,
güle güle kullanın eşyalarınızı inşallah:16::16:

arkadaşlar eylül de düğüüm var ama biraz fazla kilom olduu için gelinlik araştırmasına bile daha başlamadım kilo wermeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ne yapmalıyım sizce bi fikir verin noluur:(:(:(

Dün aşkımla nikah tarimizi aldık son anda karar değiştirdik düğünümüzde kıyılıcak nikahımız belediyeye para yatırılıcak ondan sonra hersey tamam çok heycanlıydı gerçekten evliliğe doğru büyük bi adım daha atmış oldukk:)

canlarım merhabaaa ayyy beni merak etmişsiniz çok duygulandım eksikliğimmi hissetmişssiniz demekki beni gerçekten seviyosunuz :9::8:
kızlar iş yerinde mac kullanıyorm bozuldu 2 gündür onla uğraşıyolar düzelir düzelmez hemen buraya girdim bi dünya işim birikti çıkıcam yine maalesef :50: ama yarın kaldığımız yerden devam :16:
bu arada hafta sonu dilek fenerini denedik çoooookkkkk güzel kızlar mutlaka alınnn :3:
birde birdeeeee hafta sonu gelinlik denedim beeennnnnn :32: sanırım modelimide beğendim kızlar ama daha erken diye almadık. bakalım sizlede paylaşıcam zaten modeli :34:
:14: kızlar ben çok kötüyüm sanırım bitti bizim nişanımız :14: bgn kabus gibiydi çok korkunçtu,ama daha da kötü olanı suçlu olan benim.herşeyi mahvettim :14:

Kızlar msj attım uyuyomusun gibi bi mesaj.yazma bana bişey tüylerim diken diken oluyor yazmış :43: kızlar beni sevmiyo artık bu ne demek düşmanımı oldum 2 günde çok kötüyüm şuan ağlıyorum deli gibi,insanın sevdiğine 2 günde siniri geçmez mi :43::43::43:
hayatım üzülme bizz neler neler atlattık ohhoooo önemli olan birbirinize saygınızı kaybetmeyin. bikaç gün izin ver üzgünüm ama bence hatalısın. onunda sana siniri biraz geçsin olurmu ama sende üzme kendini :34:
günaydın bebeğim bu mousee nerde yahu yoksaa atağa geçti de çeyize mi daldı naptı :9: :9:

günaydın şekerler:10::10::10::10:
mmousee eylülde değil haziranda falan evlenecek galiba bu hızla :1::1::1::1::1:
kızlarrr geldim bennnnn :17:
Havalarda kuzum yaaa..paar günü yağmurda ıslandık..birde aklam açık havada oturduk onun üstüne üsütmüşüm işte :2::2::2:
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al :34:
herkese çok çoookkk mutlu günler:) bugün beyaz eşyalarımı aldık çok mutluyummm:) Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın...
aminn canım benim hayırlı olsun :34:
arkadaşlar eylül de düğüüm var ama biraz fazla kilom olduu için gelinlik araştırmasına bile daha başlamadım kilo wermeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum ne yapmalıyım sizce bi fikir verin noluur:(:(:(
canım benimde fazlam var ama veremiyorum yaaa havalar ısınsın diye bekliyorum bide ramazan falan veririz herhalde birkaç kilo :34:

canlarım merhabaaa ayyy beni merak etmişsiniz çok duygulandım eksikliğimmi hissetmişssiniz demekki beni gerçekten seviyosunuz :9::8:
kızlar iş yerinde mac kullanıyorm bozuldu 2 gündür onla uğraşıyolar düzelir düzelmez hemen buraya girdim bi dünya işim birikti çıkıcam yine maalesef :50: ama yarın kaldığımız yerden devam :16:
bu arada hafta sonu dilek fenerini denedik çoooookkkkk güzel kızlar mutlaka alınnn :3:
birde birdeeeee hafta sonu gelinlik denedim beeennnnnn :32: sanırım modelimide beğendim kızlar ama daha erken diye almadık. bakalım sizlede paylaşıcam zaten modeli :34:

hayatım üzülme bizz neler neler atlattık ohhoooo önemli olan birbirinize saygınızı kaybetmeyin. bikaç gün izin ver üzgünüm ama bence hatalısın. onunda sana siniri biraz geçsin olurmu ama sende üzme kendini :34:

kızlarrr geldim bennnnn :17:

canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al :34:

aminn canım benim hayırlı olsun :34:

canım benimde fazlam var ama veremiyorum yaaa havalar ısınsın diye bekliyorum bide ramazan falan veririz herhalde birkaç kilo :34:

Kuzum nerdesin yahuuu...özledim ben seni çooookkk :3::3::3: gelinlik modelinide çok merak ettim :52::52:

Kuzum nerdesin yahuuu...özledim ben seni çooookkk :3::3::3: gelinlik modelinide çok merak ettim :52::52:

canımmm bende sizi çok özledim. gelinliği aysiradan baktık zaten bu modeli nişanlık alırkenden beri aklımdaydı ilk bunu denedim üstüne 8 9 gelinlik denedim ama yine bu oldu kararım. nişanlımda çok beğendi ablamda vardı oda çok beğendi. şu var ki gerçekten modelle üstünde duruşu çok farklı oluyomus :9:

$A0132EiPp.jpg
model bu bakalım beğenicekmisiniz :31:

Back