canlarım merhabaaa ayyy beni merak etmişsiniz çok duygulandım eksikliğimmi hissetmişssiniz demekki beni gerçekten seviyosunuz
kızlar iş yerinde mac kullanıyorm bozuldu 2 gündür onla uğraşıyolar düzelir düzelmez hemen buraya girdim bi dünya işim birikti çıkıcam yine maalesefama yarın kaldığımız yerden devam
bu arada hafta sonu dilek fenerini denedik çoooookkkkk güzel kızlar mutlaka alınnn
birde birdeeeee hafta sonu gelinlik denedim beeennnnnnsanırım modelimide beğendim kızlar ama daha erken diye almadık. bakalım sizlede paylaşıcam zaten modeli
hayatım üzülme bizz neler neler atlattık ohhoooo önemli olan birbirinize saygınızı kaybetmeyin. bikaç gün izin ver üzgünüm ama bence hatalısın. onunda sana siniri biraz geçsin olurmu ama sende üzme kendini
kızlarrr geldim bennnnn
canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol vitamin al
aminn canım benim hayırlı olsun
canım benimde fazlam var ama veremiyorum yaaa havalar ısınsın diye bekliyorum bide ramazan falan veririz herhalde birkaç kilo![]()
Canım hoşgeldin özlettın vallahı be
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Dilek fenerin harıka duruyo bulursun ama birsürü sitede benzer fiyatlar var, bende sende gördum alıcam
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Gelınlıgı sevdım bele kadar oturtma sonradan kabaran modellerı sevıyorum, ama üstünde de görmek istiyorum inşallah
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)