eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

yarın bürosunun olduğu semtte olcam zaten,sevdiği meyveli pastadan alcam kalp şeklinde olanlardan bide not yazcam üstüne karta ama git bürodan der diye çok korkuyorum :18: yada demese bile oturursam ne konuşcam ne dicem ona ?

Yok öyle birşey diyemez, ne kadar sınırlı olsada kıyamaz uzgun oldugunu gorunce.

Çok üzgün oldugunu nasıl oldugunu anlayamadıgını söyle,

Ben bir eşşeklık ettım ama bir daha yapmıycam söz verıyorum, ben senınle bu halde bir dakıkam bıle geçsin istemıyorum, bu geçirdiğim 2 gece bana çok ağır geldı ozur dılerım falan de.

Yanı ona hak verdıgını, hatanı kabul ettıgını goster.

Sonrasında anlayacaktır zaten. Yeterkı halletmış olun.

Yok öyle birşey diyemez, ne kadar sınırlı olsada kıyamaz uzgun oldugunu gorunce.

Çok üzgün oldugunu nasıl oldugunu anlayamadıgını söyle,

Ben bir eşşeklık ettım ama bir daha yapmıycam söz verıyorum, ben senınle bu halde bir dakıkam bıle geçsin istemıyorum, bu geçirdiğim 2 gece bana çok ağır geldı ozur dılerım falan de.

Yanı ona hak verdıgını, hatanı kabul ettıgını goster.

Sonrasında anlayacaktır zaten. Yeterkı halletmış olun.

sağol canım inş dediğin gibi olur dua edin bana :43:

kızlar bilseniz kışlık tüm eşyalarımı toplamıştım,kitaplarımı vs kolilemiştim ev tutulunca gitcekler diye,çeizleri paketleyip kutulamıştım çok üzülüyorum onları gördükçe:43: geri mi yerleştirmek zorunda kalıcam acaba :14::14::14:

Çok saçma şeyler yaptım kesin benden soğudu çok utanıyorum:14: :14: dün pazardı ya sabah ben nişanlıma mesaj attım bgn dışarı çıkalımmı diye oda ben bgn çok yorgunum dinleneyim dedi bende tamam dedim.akşama doğruda o bana mesaj atmış canım ...abiyle maç izlemeye gitcez diye.dolayısıyla bende çok bozuldum,sinirlendim.bana dinlencem diyosun ama şimdi çıkıyosun yorgunluğun bana mı istemiyıorum gitme felan diye mesajlar attım buraya kadar haklıyım normal. oda tamam yazdı.sonra ben abarttım :14: maç saatinde evi arıcam kontrol etcem felan diye :26: hiç huyum değil halbuki böyle şeyler çok kötü bi hafta geçirmiştim onun verdiği gerginlik miydi bilmiyorum :( evde olmazsan izleyeceğin yere gelirim diye yazmaya devam ettim.nişanlımda yeter ama gibi bi mesaj attı inadına gitti bu sefer telefonunua kapattı.bende evden çıktığım gibi oraya gittim.( burda büyük bi park var içinde kafeler var) gittim yanına kalk gidelim dedim gel otur dedi yanını göstererek yok dedim gidelim arkadaşının yanında :14::14::14: gözlüğü vardı masada attım yere kırıldı,beni çıkardı dışarı napıyosun sen felan tartışmaya başladık bak git şimdi eve çok gerildim bu iş bitecek yoksa dedi yüzüğünü tuttu bende iyice sinirlendim bağırışmaya başladık beni ittirdi bi bayan geldi yapmayın gençler diye o sırada güvenlikler felan geldi etrafımıza bu yüzüğünü çıkardı elinden cebine koydu o sırada al ozman diye bende çıkardım kucağına doğru ben ağlayarak gidince oda geliyodu yüzüğü biri almış osırada nişanlım görmüş verecek diye aldığını sanmış ama sonra kimse almadık demiş.buda sinirlenmiş kendi yüzüğünüde fırlatmış :14::14::14: içime şeytan girömiş gibiydim bile bile nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum,eve doğru yürümeye başladım ağlaya ağlaya onu geri aradım konuşalım diye oda sakin ol nerdesin almaya geliyorum dedi arabayla aldı konuşmaya gittik biyere.gergindi içimdeki bişeyleri söküp çıkardın bu davranışınla dedi, kolunu tutcaktım dokunma özlem dedi :14: :14::14: böyle bişeyden sonra nasıl evlenilir dedi :43: ben haklısın dedim bişey diyemedim ağladım sadece.eve giderken git şimdi yat sonra konuşuruz dedi.ama biliyorum benden soğudu kesin yarın bir gün kesin olraak bitircek :14::14::14::14::14:

Siz erkek olsanız ne düşünürdünüz bide onu arkadaşının yaında rezil ettim,ben erkek olsam evlenmezdim kendimle :14::14::14:dünden beri 1 dk uyumadım hiç bişey yiyemiyorum günde 3-4 sigara içerdim 1 paketi bitirdim sabaha kadar:43: biz çok zor şeyler atlatmıştık kızlar herşey son aylarda çok güzeldi,düzelmişti ama ben herşeyi mahvettim yıprattım ikimizide.

canım şimdi okuyabildim anca yazdıklarını, her ilişkide olur böyle şeyler bizde çok yaşadık. hiç beklemediği bir anda ve özellikle arkadaşının yanında öyle bir şey yapmışsın tepki verecek tabi sana, ben olsam bende kızardım, çekip bir kenara söyleseydin keşke gidelim sana ihtiyacım var maç izleme nolur falan diye :40:

sende strestesin tabi ama yapma böyle bir daha, hakim ol kendine. bir de bırak bazen giderse gitsin arkadaşıyla, erkekler biizm gibi sıkıya gelemiyorlar çoğu zaman, çok yaşadım bu olayları, bende kızmıyorum artık arkadaşımla çıkcam dediğinde. belki kafası dalgındır, arkadaşıyla konuşacaktır bilemessin ki, biz çoğu şeyi söylüyomuyuz sanki onlara , biz kız kıza dışarı çıkarken alışverişe gidicez diyoz ama amaç çoğu zaman dertleşmek kafa dağıtmakta oluyor, o da o anda öyle hissetmiştir, dinlenince çıkayım maça gideyim demiştir, onlar için maçta kafa dağıtmak oluyor çoğu zaman:34:

sıkma canını sakın, kızmakta haklı tabi,sen ne derse alttan al yumuşayacaktır, gör bak:34::34:

slm kızlar bende eylul gelınıyım gelınlıgımı aldım olcu verdım gecen hafta ısde bu model ama bası boyle olmayacak nasıl ? cok gusel bır duyguymus yaa cok heyecanlandım;) $374700_326276124064596_100000466322812_1348224_259637374_n.jpg

iyiyim tatlım biraz daha...
dün kayınvalidem sabah nişanlımı aramış..nerdesin demiş nişanlımda bürodayım demiş..orada niye kalıyorsun eve gel demiş..nişanlımda bn böyle iyiyim demiş...
sonra kahvaltıta gl hadi kahvaltı yapalım demiş annesi. nişanlım anne sen ne diyorsun hiçbirşey olmamış gibi konuşup beni kahvaltıya davet ediyorsun..kahvaltıya falan gelmiyorum..sen önce bana, liberteye nasıl davranacağına karar ver sonra görüşelim demiş..bakalım neler olacak şimdi.

:nazar: çok şanslısın canım :46: :nazar:

canım şimdi okuyabildim anca yazdıklarını, her ilişkide olur böyle şeyler bizde çok yaşadık. hiç beklemediği bir anda ve özellikle arkadaşının yanında öyle bir şey yapmışsın tepki verecek tabi sana, ben olsam bende kızardım, çekip bir kenara söyleseydin keşke gidelim sana ihtiyacım var maç izleme nolur falan diye :40:

sende strestesin tabi ama yapma böyle bir daha, hakim ol kendine. bir de bırak bazen giderse gitsin arkadaşıyla, erkekler biizm gibi sıkıya gelemiyorlar çoğu zaman, çok yaşadım bu olayları, bende kızmıyorum artık arkadaşımla çıkcam dediğinde. belki kafası dalgındır, arkadaşıyla konuşacaktır bilemessin ki, biz çoğu şeyi söylüyomuyuz sanki onlara , biz kız kıza dışarı çıkarken alışverişe gidicez diyoz ama amaç çoğu zaman dertleşmek kafa dağıtmakta oluyor, o da o anda öyle hissetmiştir, dinlenince çıkayım maça gideyim demiştir, onlar için maçta kafa dağıtmak oluyor çoğu zaman:34:

sıkma canını sakın, kızmakta haklı tabi,sen ne derse alttan al yumuşayacaktır, gör bak:34::34:

Canım ben hiç karışmam öyle şeylerine hatta ben derim kafan dağılsın git arkadaşlarınla biyerlere tatile git bile dedim.o gün yaptığıma sebep yok tabi ama bana yorgunum dinlencem deyip arkadaşıyla gitmesine çok bozuldum,beni görmek istemiyo gibi geldi :43: doldurdum kendimi,kafamda kurdum kurdum...herkes diyo ama bilmiyorum ben hala ümitsizim :14: bakalım yarın bürosuna uğrıcam kalp pasta alcam not yazcam bide içine gdince konuşacakmı git felanmı diyecek :18:

Kızlar msj attım uyuyomusun gibi bi mesaj.yazma bana bişey tüylerim diken diken oluyor yazmış :43: kızlar beni sevmiyo artık bu ne demek düşmanımı oldum 2 günde çok kötüyüm şuan ağlıyorum deli gibi,insanın sevdiğine 2 günde siniri geçmez mi :43::43::43:

Sanırım ben artık bu bölüme ait değilim :14: sanırım artık eylül gelini değilim :50:

dur bi canım daha iki gün olmuş onun siniri gecmemiiştir daha ben de benzer bişey yaşamıştım bir hafta gecti de ancak toparladık at kafandan böyle şeyleri nedense içimden sevmiyo gibi de geçmedi içimden gecenler de genelde doğru çıkar umarım bu da doğrudur hepimiz eylül gelinleriyiz sen de dahil üzülme canım benim bitmez bu yüzden

dur bi canım daha iki gün olmuş onun siniri gecmemiiştir daha ben de benzer bişey yaşamıştım bir hafta gecti de ancak toparladık at kafandan böyle şeyleri nedense içimden sevmiyo gibi de geçmedi içimden gecenler de genelde doğru çıkar umarım bu da doğrudur hepimiz eylül gelinleriyiz sen de dahil üzülme canım benim bitmez bu yüzden

Bir haftaya uzarsa ailem kesin anlar,canım çıkıyo belli etmemk için geceyi bekliyorum odamda ağlayım diye yada banyoya giriyorum.bari bittiyse bitti desin ne mesajlarıma cevap veriyor ne bitti diyor.ne istiyosun bitsinmi diyorum cevap vermiyor.bu stres daha zor :43:

Bir haftaya uzarsa ailem kesin anlar,canım çıkıyo belli etmemk için geceyi bekliyorum odamda ağlayım diye yada banyoya giriyorum.bari bittiyse bitti desin ne mesajlarıma cevap veriyor ne bitti diyor.ne istiyosun bitsinmi diyorum cevap vermiyor.bu stres daha zor :43:

ii geceler canım benm nişanlımla aramdada böyle sorunlar olluyo ve hatta sakinleştik hadi konuşalım dioruz kavgadan sonra daha beter kawga edioruz telefonda olduu zamanlar fln. en güzeli yüzyüze ama dedğin gibi basit bi kawga deil bencede hemde bu tarz hiç kawga etmemişseniz.. ben kendimce taktikler geliştrdm çünkü genelde ben haksız oluyorum.. bi kağıda bişeyler yazıyorum onun hoşuna gidicei suçumu kabullendiiim tarzda şeyler ve ummadıı beklemediii bi yere koyuyorum bulunca hemen arıyo kıyamıorum sana vs dio hemen barışıoruz. örnekler wereim sıkısık onlara gittiiim için yastığının altına koyuyorum yada kuruyemiş vs alıorm onn içine koyyrm yada giyicei bi kıyafetn cebine vs bu tarz şeyler yapıorum belki size de yardımcı olur.. yüzük meselesine gelince bence aynı yüzüktem gidip almalısın çnkü böyle bitmez ilişki merak etme sen.. bi erkek çok sewiosa ewlenmek için gereken adımları atmışsa bu kadar basit bişeyde asla bitmez tecrübemle söylüyorum inanabilirsin.:) rahat ol ağlama artık yeter bi iki gün daha ver dediğimi yap hatta pasta olayını da siparişle yolla yaz notunu yine güzel güzel gitme sen özlemiş de olur hem o gelsin sana:)

Sanırım ben artık bu bölüme ait değilim :14: sanırım artık eylül gelini değilim :50:

Canım hiç kızma gücenme ne düşünüyosan söylemek ısterım sana, çunku hatalı davranıyorsun,

Bir insanın gerçekten sevdiği deger verdiği insana 2 günde siniri geçmez, hatta nasıl en çok sevdiği insanın ona yaptıgı güzel şeyler herkesin yaptıklarından kat kat değerli oluyorsa, yaptıgı olumsuz şeyler de aynen kat kat derin sinir bozar, can yakar, hatırlanır.

Yani sen şuan ona mesaj yazdıkça aradıkça üstüne gittikçe şu pskolojı de onun içinden gelmese bile istemediği şeyler yapmasına neden olabılırsın, erkekler kızlar gibi değil ki, ben nişanlımda anladım bunu, onların sakinleşmesi kafa toplaması daha uzun zaman alıyor.

Ben sinirli olsam ki sinirliyken insan sağlıklı düşünemez ve bana ne istiyosun bitsin mi dese evet bitsin diye gaza gelebılırım düşünmeden konuşabılırım, ailemle paylaşabılırım, kı bundan sonrası sınır geçsede sizin istedikleriniz değil ailenizin söyledıklerı geçerlı olur hayatınız yok yere mahvolur.

Onu çok sevdiğini ve seni affedene kadar bekleyeceğini özür dilediğini söyle sonra bırak kendı halıne bir süre, emın ol daha iyi olacaktır bu sizin için.

Sakın yanlış anlama ben üzülüyorum burda eylülde gelın olma hayallerı kurarken boyle umutsuz konuşmana suanda, herşey düzelecek hiç bozma moralını.

Bu kadar basit olamaz evlılık ve hayallerı.

Canım ben hiç karışmam öyle şeylerine hatta ben derim kafan dağılsın git arkadaşlarınla biyerlere tatile git bile dedim.o gün yaptığıma sebep yok tabi ama bana yorgunum dinlencem deyip arkadaşıyla gitmesine çok bozuldum,beni görmek istemiyo gibi geldi :43: doldurdum kendimi,kafamda kurdum kurdum...herkes diyo ama bilmiyorum ben hala ümitsizim :14: bakalım yarın bürosuna uğrıcam kalp pasta alcam not yazcam bide içine gdince konuşacakmı git felanmı diyecek :18:

Kızlar msj attım uyuyomusun gibi bi mesaj.yazma bana bişey tüylerim diken diken oluyor yazmış :43: kızlar beni sevmiyo artık bu ne demek düşmanımı oldum 2 günde çok kötüyüm şuan ağlıyorum deli gibi,insanın sevdiğine 2 günde siniri geçmez mi :43::43::43:

canım benim öyle düşünme, siniri hemen geçmeyebilir benim ki bazen bir kızıyor 2-3 gün siniri geçmiyor. o tepkisi seni sevmediğinden değil, sevdiği birinden böyle bir davranış gördüğü için şaşkın ve haklı olarak tepki veriyor, sende üstüne gitmeyip alttan alırsan, hatalı olduğnu anlatırsan ona güzelce düzelir canım:34::34:

slm kızlar bende eylul gelınıyım gelınlıgımı aldım olcu verdım gecen hafta ısde bu model ama bası boyle olmayacak nasıl ? cok gusel bır duyguymus yaa cok heyecanlandım;)Eki Görüntüle 409340

aramıza hoşgeldin canım, hayırlı olsun şimdiden.
gelinliğini beğendim, hemen baktım o sitedeki başka modellere,:34::34:
çok güzel bir duygu gerçekten Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin:46::46::46:

Back