eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

liberte sen nasılsın kuzum özleştik yahu:34:

iyiyim tatlım biraz daha...
dün kayınvalidem sabah nişanlımı aramış..nerdesin demiş nişanlımda bürodayım demiş..orada niye kalıyorsun eve gel demiş..nişanlımda bn böyle iyiyim demiş...
sonra kahvaltıta gl hadi kahvaltı yapalım demiş annesi. nişanlım anne sen ne diyorsun hiçbirşey olmamış gibi konuşup beni kahvaltıya davet ediyorsun..kahvaltıya falan gelmiyorum..sen önce bana, liberteye nasıl davranacağına karar ver sonra görüşelim demiş..bakalım neler olacak şimdi.

liberte sen nasılsın kuzum özleştik yahu:34:

iyiyim tatlım biraz daha...bende sizi özledim...sen nasılsın bakalım :3::3:
dün kayınvalidem sabah nişanlımı aramış..nerdesin demiş nişanlımda bürodayım demiş..orada niye kalıyorsun eve gel demiş..nişanlımda bn böyle iyiyim demiş...
sonra kahvaltıta gl hadi kahvaltı yapalım demiş annesi. nişanlım anne sen ne diyorsun hiçbirşey olmamış gibi konuşup beni kahvaltıya davet ediyorsun..kahvaltıya falan gelmiyorum..sen önce bana, liberteye nasıl davranacağına karar ver sonra görüşelim demiş..bakalım neler olacak şimdi.

iyiyim tatlım biraz daha...bende sizi özledim...sen nasılsın bakalım :3::3:

iyiym canım bende , ya aslında büyüklük göstermiş kayınvaliden nişanlında acaba uzatmadan yüz yüze görüşsemi? hayır tatlım sana bıçak bilemesinler sonra bu kız yüzünden oğlum evden koptu bak çağardık gelmedi diye sen ne diyorsun nişanlına? sen sen ol hep yapıcı konuş canım sen kötü olma ben oğlunuza demiştim dersin öyle olmasa bile nişanlın senin iyi niyetini hep bilir:34: ya az kaldı hayırlısıyla hepimiz yuvasına bir kavusşaa :46::46:

Son düzenleme:
merhaba,
Nasılsınız gelincikler:) 3 gündür uğrayamıyorum baya şey kaçırdım... Tüyap fuardaydım uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum ama bu kadar şey arasında çeyizime birşeyler eklemeyi eksik etmedim... Sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz ???

iyiym canım bende , ya aslında büyüklük göstermiş kayınvaliden nişanlında acaba uzatmadan yüz yüze görüşsemi? hayır tatlım sana bıçak bilemesinler sonra bu kız yüzünden oğlum evden koptu bak çağardık gelmedi diye sen ne diyorsun nişanlına? sen sen ol hep yapıcı konuş canım sen kötü olma ben oğlunuza demiştim dersin öyle olmasa bile nişanlın senin iyi niyetini hep bilir:34: ya az kaldı hayırlısıyla hepimiz yuvasına bir kavusşaa :46::46:

Tatlım tavrı hala değişmemiş..bana karşı hala cepheli olduğu için nişanlım bu şekilde davranmış..o sadece oğlunu almakm istiyor o kadar..nişanlımda benide kabullenmesi gerektiğini düşünüyor..dün ben söledim o senin ailen..alınmaz satılmaz tek şey..her halikarda görüşceksin...ben görüşmesem bile senin bağların kopmayacak dedim..en baştan beride böle diyorum..o da şimdi taviz verirsem seni çok ezer diyor..bana güven diyor..

merhaba,
Nasılsınız gelincikler:) 3 gündür uğrayamıyorum baya şey kaçırdım... Tüyap fuardaydım uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum ama bu kadar şey arasında çeyizime birşeyler eklemeyi eksik etmedim... Sizler nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz ???

Aynı sayılır benım canım iş güç koşturmaca yorgunluk :( ev aradık haftasonu beykentte beylıkduzu merkezde falan baktık birsürü yer ama konumu içimize sinmedi :14:

Çeyize birşeyler almadım ama zaman kalmadı bakmaya :)

Aynı sayılır benım canım iş güç koşturmaca yorgunluk :( ev aradık haftasonu beykentte beylıkduzu merkezde falan baktık birsürü yer ama konumu içimize sinmedi :14:

Çeyize birşeyler almadım ama zaman kalmadı bakmaya :)

Yorgunluk:( Al benden de o kadar canım... Beylikdüzü tarafında yeni binalar fazla yer ve konum olarak nasıl tam bilmiyorum anadolu yakasında olduğum için ama dışardan görünüşler güzel gibi geldi bana umarım istediğin gibi bir yer bulursun... :1::1::1: Çeyizde evlenene kadar borçları bitsin diye yavaş yavaş alıyorum evlenene kadar anca tamamlarım diye düşünüyorum... Ama hepsi birden alırım diyorsan daha erken canım benim alırsın gönlüne göre ne de olsa 4 ay var daha :)

Yorgunluk:( Al benden de o kadar canım... Beylikdüzü tarafında yeni binalar fazla yer ve konum olarak nasıl tam bilmiyorum anadolu yakasında olduğum için ama dışardan görünüşler güzel gibi geldi bana umarım istediğin gibi bir yer bulursun... :1::1::1: Çeyizde evlenene kadar borçları bitsin diye yavaş yavaş alıyorum evlenene kadar anca tamamlarım diye düşünüyorum... Ama hepsi birden alırım diyorsan daha erken canım benim alırsın gönlüne göre ne de olsa 4 ay var daha :)

Canım aslında ben evimizi almadan içim rahat edemeyeceğinden evimizi alıp öyle işimize bakalım istiyorum. Çunku aklım ev bulabılecekmıyız deyken keyfım olmuyo ki tabak canak bakmaya :14:

Toplu almayı düşünüyorum kalan ıvır zıvırlarımı, bakalım canım hayırlısı olsun hepimiz için :)

kızlar ikeadan oturma odası yatak odası mobilyaları bakan var mı yada alan :26:

Canım ben mutfak masa sandalyelerimi ordan almaya karar vermıştım gezerken mobılyalara baktım, sağlam ve pratık gorunuyorlar ayrıca gorsel olarak ta çok güzel, ayrılıyor yanı uzaktan bakarken bile.

Ama ben etrafımda ve bu sıtede ıkeanın mobılyalarıyla ılgılı çok fazla olumsuz yorum okudum, cesaret edemedım, çunku evlılık masraflı iş, güzel olması kalıtelı olması onemlı, uzun omurlu olması daha onemlı, benım 3 5 yıl sonra değiştirme luksum yok ondan vazgeçtım,

Söyledıklerıne göre kozmatık ve gorsel olarak guzel, pratık te; ama sağlam değilmiş, bende vazgeçtim bu nedenle.

Ama mutfak masa sandalyeleri aksesuarlarımı falan almayı düşünüyorum ordan.

Canım ben mutfak masa sandalyelerimi ordan almaya karar vermıştım gezerken mobılyalara baktım, sağlam ve pratık gorunuyorlar ayrıca gorsel olarak ta çok güzel, ayrılıyor yanı uzaktan bakarken bile.

Ama ben etrafımda ve bu sıtede ıkeanın mobılyalarıyla ılgılı çok fazla olumsuz yorum okudum, cesaret edemedım, çunku evlılık masraflı iş, güzel olması kalıtelı olması onemlı, uzun omurlu olması daha onemlı, benım 3 5 yıl sonra değiştirme luksum yok ondan vazgeçtım,

Söyledıklerıne göre kozmatık ve gorsel olarak guzel, pratık te; ama sağlam değilmiş, bende vazgeçtim bu nedenle.

Ama mutfak masa sandalyeleri aksesuarlarımı falan almayı düşünüyorum ordan.

bende pax dolap modülleri var istediğin gibi dolabını oluşturuyorsun ondan almayı düşünüyoruz ama diğer baktığım dolaplar hiç hoşuma gitmiyor.

bende pax dolap modülleri var istediğin gibi dolabını oluşturuyorsun ondan almayı düşünüyoruz ama diğer baktığım dolaplar hiç hoşuma gitmiyor.

Anladım canım, dolapları ve hazırladıkları mutfak konseptlerı çok orjınal, güzel olabılır araştır birkaç farklı ıkea yı, emınım içine sinen birşeyler bulacaksın, seçenek fazla.

kızlar ne zaman gelsem kimse olmuyo. nerelerdesiniz özledim sizlerii :(

Mousee yok bugün hiç görmedım, işleri yogundur belkı de, leyla da kayboldu ogleden sonra diğer kızlar da arada ugrayıp kaçıyo malum zaman geçıyo kosturmaca var ben de eylulde düğün var hiçbişey yapamadım daha canım yanı heyecan sonsuz hazırlık falan gitmıyo oldugu yerde sayıyo herşey :18:

kızlar az önceki telaşımı paylaşıyım sizinile geçenlerde engilish homeda piknik sepetlerini görmüştüm hatta dün ark. konustuk ay çok güzel ama kıyamadım pahalı gelmiş demiştim ama Allah biliyorya çokta beğenmiştim neyse bu gün hatta az önce ev tek. sitelerine bir gireyim dedim denk gele bu sepeti gördüm ve çokta uygundu sepete ekle dedim başkasının sepetinde dedi tam çıkarken yine ekle dedim benim sepete eklendi neyse hemen ben alayım die bilgileri giriyorum o sıra müşteri geldi kaldı son 3 dk öle böle derken bi baktım limit bitmiş kesim tarihi gelmemiş derken hemen maaştan yatırdım aldım sonrada tükendi yazdı :1::1: insanlık için küçük ama benim için büyük bir iş oldu :1:
$adsız.jpg :16::16::16::16:

Son düzenleme:
malesef hep söylerim bir ilşkide küfür ve sözlü şiddet aslında ilişkiyi yıpratıyor hep buna dikkat ettik biz çok şükür böyle şeyler yaşamadık ama bizim elimizde aslında saygıyı dengelemek bence silkelen bi, evet ben hataalı davrandım ama şimdi bugüne bakmalıyız diye düşün hatanı bilirsen bu kadar incilmessin en güzeli çok bekleme sıcağı sıcağına güzel bi mesaj at şirinlik yap mesela sadece özledim yaz:) bakalım ne dicek ??

canım yaklaşamıyorum cesaret edemiyorum siniri geçmemişse daha kötüye gider diye korkuyorum :( az önce yüzüğü alan güvenliği görmüştük ama alan kişinin yüzünü hatırlayamıruz onun için karakola gittiğimde tam nasıl oldu ifade verebilirim diye mesaj attım uzun uzun anlatmış mesajıma cvep verdi şöyle oldu böyle oldu felan diye,ki nişanlım hayatta ayrılsak yüzüğü almaz sende kalsın derdi yani düşünüyorum gerçekten ayrılmak olsa niyeti banane umrumda değil tarzda konuşurdu sizce bundan bitirmez anlamı çıkarabilirimiyim? :43:

Kesinlikle katılıyorum..asla ailelerinize belli etmeyin böyle şeyleri..siz yarın unutursunuz ama aileler unutmaz tatlım..ailen nişanlına cephe alır..yüzüklerede bir yalan bulursun tatlım..taşı düştü ya da elimi çok acıtıyordu tamire verdik falan dersin ailene..ama sakın belli etme :19::19: nişanlınıda biran önce ara :34::34:

canım belli etmemk için elimden geleni yapıcam, hatta dün nişanlım seni eve bırakıyım deyince ne olacak anlatcakmışsın bittimi diyeceksin ailene dedi bgn demicem bişey sonra konuşuruz felan dedi. offffff :14::14::14: ama çok uzarsa nişanlım aramazsa sormazsa bi şekilde anlıcaklar muhakkak daha doğrusu annem biliyo ona anlattım ama babm bilmiyo,bilmemesi lazım :50:

canım yaklaşamıyorum cesaret edemiyorum siniri geçmemişse daha kötüye gider diye korkuyorum :( az önce yüzüğü alan güvenliği görmüştük ama alan kişinin yüzünü hatırlayamıruz onun için karakola gittiğimde tam nasıl oldu ifade verebilirim diye mesaj attım uzun uzun anlatmış mesajıma cvep verdi şöyle oldu böyle oldu felan diye,ki nişanlım hayatta ayrılsak yüzüğü almaz sende kalsın derdi yani düşünüyorum gerçekten ayrılmak olsa niyeti banane umrumda değil tarzda konuşurdu sizce bundan bitirmez anlamı çıkarabilirimiyim? :43:

sen içini ferah tut:16::16:

Kesinlikle katılıyorum..asla ailelerinize belli etmeyin böyle şeyleri..siz yarın unutursunuz ama aileler unutmaz tatlım..ailen nişanlına cephe alır..yüzüklerede bir yalan bulursun tatlım..taşı düştü ya da elimi çok acıtıyordu tamire verdik falan dersin ailene..ama sakın belli etme :19::19: nişanlınıda biran önce ara :34::34:

yüzüklerede bi bahane bulurum babm dikkat etmez parmağıma ama onun ailesi farkedebilir ne oldu felan deyince sıkıştırırlarsa belki anlatabilir :( kızşar bu arada kendi yüzüğünüde sinirden fırlatmış yazmıştım ya bgn söyledi atmamış ondaymış kendi yüzüğü :18:

Evet tabı kı çıkarabılırsın, ama kesınlıkle suan dogru zaman degıl konu sıcakken. Bence kafanı toparla bır gun daha bekle, sonra ozur dıle dırek, şirinlıkler yapman olaydan sonra basit gormenı bu olayı onemsemedıgını gıbı bır yere varabılır, bence hatalı olduguna dair kısa birkaç cumle kur, konuşmak istiyorum de yuzyuze goruş.

Boyle bir sebepten ılıskı bıtırılmez, bitirilirse zaten bu senın için iyi birşey olur cunku sevmıyordur demektir bu.

Evet tabı kı çıkarabılırsın, ama kesınlıkle suan dogru zaman degıl konu sıcakken. Bence kafanı toparla bır gun daha bekle, sonra ozur dıle dırek, şirinlıkler yapman olaydan sonra basit gormenı bu olayı onemsemedıgını gıbı bır yere varabılır, bence hatalı olduguna dair kısa birkaç cumle kur, konuşmak istiyorum de yuzyuze goruş.

Boyle bir sebepten ılıskı bıtırılmez, bitirilirse zaten bu senın için iyi birşey olur cunku sevmıyordur demektir bu.

yarın bürosunun olduğu semtte olcam zaten,sevdiği meyveli pastadan alcam kalp şeklinde olanlardan bide not yazcam üstüne karta ama git bürodan der diye çok korkuyorum :18: yada demese bile oturursam ne konuşcam ne dicem ona ?

Back