eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Yok yahu fart etmez...kuzeniminki ben yaktım bekar bekar...çokta mutlu...:32::32::32:
bende arkadaşıma yaktırcam...diğer elimede nişanlımım kuzeni yakıcak..ikiside bekar :32::32:

ya benim ark. dul ben yakcam diyor bende ona yaktırıcam diğeride kısmet biri çıkar :1: niyet önemli bence ama böle birşeyde duydum sorayım dedim birde bu kırmızı güllerden alsak mı alan varmı ben azcık tutsun istiyorum kınam belli olsun gelin olduğum:1::1::1: gülü takarsam daha rahat oynarım ama başta üstünemi geçirsem acaba kırmızı kına tülünü :44:

ya benim ark. dul ben yakcam diyor bende ona yaktırıcam diğeride kısmet biri çıkar :1: niyet önemli bence ama böle birşeyde duydum sorayım dedim birde bu kırmızı güllerden alsak mı alan varmı ben azcık tutsun istiyorum kınam belli olsun gelin olduğum:1::1::1: gülü takarsam daha rahat oynarım ama başta üstünemi geçirsem acaba kırmızı kına tülünü :44:

Ben alcam güllerden tatlım...
Kızlar hepinize iyi hafta sonları...:3::3::3:

Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük :9::9:
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim... :9::9:

Eki Görüntüle 406731

Eki Görüntüle 406732
heh şöyle yaaa süper süper bayıldım canım benimmmmmm :16::16::16::16:
canım balonları pinigo die bir siteden aldım maousee söylemişti hemen geldi 5 adeet aldım
aaa aldınmı canım :46:
canım bende anladığıma almadım valla ne duysam yapmasam olmaz :1::1: ben dün açıp bi denesemmi dedim ama sonra bide katlayamam die bıraktım 5 tane aldım tanesi 1,90 dı 3,90tl da kargo ücretiydi sanırım bide hemen %15 indirim yaptılar 12 gibi bi ücrete geldi para değil yani aklında kalmasın al tatlım :13:
canım ben bu akşam denicem ptesi geldiğimde söylerim size kolaymı zormu ucuz nasılsa nişanlıma dedim ilk dileğimizi tutarız diye :9:

ben geldim kzlar ama geldiğim gibide çıkıcam hepinize iyi hafta sonları çok öptüm hepinizi. yazdıklarınızı okudum ama hepsine cvp yazamadım bağışlayın beni :54::32:

Bugün garip bir şekilde iyiyim tatlım...kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim valla öğlen :9::9::9: 4 gündür midem boş tabiii :9::9::9: bu kadarv iyi olmamdan da korkuyorum..:9::9::9: delirmiyorumdur inş :9::9::9:

:nazar: canım zaten insan bir süre sonra kendi bunalımdan sıkılıyor :1: bak gör dediğime geleceksin kimsenin yaptıkları umrunda olmayak yakında,konuşmaya üşeneceksin hatta buraya yazmaya bile üşeneceksin :9: Maşallah hep böyle gitsin :)

kızlarrr bende artık nişanlıyım :))) her şey çok güzeldi. herkes çok eğlendi :)) kavuşmamıza son 126 gün kaldı :))

:14: kızlar ben çok kötüyüm sanırım bitti bizim nişanımız :14: bgn kabus gibiydi çok korkunçtu,ama daha da kötü olanı suçlu olan benim.herşeyi mahvettim :14:

canım neler oldu, dur sakin ol.öyle bitmez hemen.karşılıklı konuşun anlaşın

Çok saçma şeyler yaptım kesin benden soğudu çok utanıyorum:14: :14: dün pazardı ya sabah ben nişanlıma mesaj attım bgn dışarı çıkalımmı diye oda ben bgn çok yorgunum dinleneyim dedi bende tamam dedim.akşama doğruda o bana mesaj atmış canım ...abiyle maç izlemeye gitcez diye.dolayısıyla bende çok bozuldum,sinirlendim.bana dinlencem diyosun ama şimdi çıkıyosun yorgunluğun bana mı istemiyıorum gitme felan diye mesajlar attım buraya kadar haklıyım normal. oda tamam yazdı.sonra ben abarttım :14: maç saatinde evi arıcam kontrol etcem felan diye :26: hiç huyum değil halbuki böyle şeyler çok kötü bi hafta geçirmiştim onun verdiği gerginlik miydi bilmiyorum :( evde olmazsan izleyeceğin yere gelirim diye yazmaya devam ettim.nişanlımda yeter ama gibi bi mesaj attı inadına gitti bu sefer telefonunua kapattı.bende evden çıktığım gibi oraya gittim.( burda büyük bi park var içinde kafeler var) gittim yanına kalk gidelim dedim gel otur dedi yanını göstererek yok dedim gidelim arkadaşının yanında :14::14::14: gözlüğü vardı masada attım yere kırıldı,beni çıkardı dışarı napıyosun sen felan tartışmaya başladık bak git şimdi eve çok gerildim bu iş bitecek yoksa dedi yüzüğünü tuttu bende iyice sinirlendim bağırışmaya başladık beni ittirdi bi bayan geldi yapmayın gençler diye o sırada güvenlikler felan geldi etrafımıza bu yüzüğünü çıkardı elinden cebine koydu o sırada al ozman diye bende çıkardım kucağına doğru ben ağlayarak gidince oda geliyodu yüzüğü biri almış osırada nişanlım görmüş verecek diye aldığını sanmış ama sonra kimse almadık demiş.buda sinirlenmiş kendi yüzüğünüde fırlatmış :14::14::14: içime şeytan girömiş gibiydim bile bile nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum,eve doğru yürümeye başladım ağlaya ağlaya onu geri aradım konuşalım diye oda sakin ol nerdesin almaya geliyorum dedi arabayla aldı konuşmaya gittik biyere.gergindi içimdeki bişeyleri söküp çıkardın bu davranışınla dedi, kolunu tutcaktım dokunma özlem dedi :14: :14::14: böyle bişeyden sonra nasıl evlenilir dedi :43: ben haklısın dedim bişey diyemedim ağladım sadece.eve giderken git şimdi yat sonra konuşuruz dedi.ama biliyorum benden soğudu kesin yarın bir gün kesin olraak bitircek :14::14::14::14::14:

Back