kızlar kınayı kim yakar bilginiz varmı duyduğuma göre bir ele bekar bir ele evli yakarmış böylemi gerçekten??
Ben evli mutlu cocuklu bir hanım tanıdıga akrabaya falan yaktırmayı düşünüyorum şahsen canım gelenek nedır bılmıyorum ama
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kınayı kim yakar bilginiz varmı duyduğuma göre bir ele bekar bir ele evli yakarmış böylemi gerçekten??
Ben evli mutlu cocuklu bir hanım tanıdıga akrabaya falan yaktırmayı düşünüyorum şahsen canım gelenek nedır bılmıyorum ama![]()
evet canım mutluluğumuz hiç eksilmesin
kınayı benim bildiğim kadarıyla evli bir yakar her iki ele de.
fark edermi acaba evli bekar acaba :44:
Yok yahu fart etmez...kuzeniminki ben yaktım bekar bekar...çokta mutlu...
bende arkadaşıma yaktırcam...diğer elimede nişanlımım kuzeni yakıcak..ikiside bekar![]()
ya benim ark. dul ben yakcam diyor bende ona yaktırıcam diğeride kısmet biri çıkarniyet önemli bence ama böle birşeyde duydum sorayım dedim birde bu kırmızı güllerden alsak mı alan varmı ben azcık tutsun istiyorum kınam belli olsun gelin olduğum
gülü takarsam daha rahat oynarım ama başta üstünemi geçirsem acaba kırmızı kına tülünü :44:
ben alcam güllerden tatlım...
Kızlar hepinize iyi hafta sonları...![]()
heh şöyle yaaa süper süper bayıldım canım benimmmmmmKızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük![]()
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim...
Eki Görüntüle 406731
Eki Görüntüle 406732
aaa aldınmı canımcanım balonları pinigo die bir siteden aldım maousee söylemişti hemen geldi 5 adeet aldım
canım ben bu akşam denicem ptesi geldiğimde söylerim size kolaymı zormu ucuz nasılsa nişanlıma dedim ilk dileğimizi tutarız diyecanım bende anladığıma almadım valla ne duysam yapmasam olmazben dün açıp bi denesemmi dedim ama sonra bide katlayamam die bıraktım 5 tane aldım tanesi 1,90 dı 3,90tl da kargo ücretiydi sanırım bide hemen %15 indirim yaptılar 12 gibi bi ücrete geldi para değil yani aklında kalmasın al tatlım :13:
oohh Eylül gelinciklerinin sayısı her geçen gün artıyor :))
bubabur ve tuceed aramıza hoş geldiniz kızlarr :)))
Bugün garip bir şekilde iyiyim tatlım...kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim valla öğlen4 gündür midem boş tabiii
bu kadarv iyi olmamdan da korkuyorum..
delirmiyorumdur inş
![]()
kızlar ben çok kötüyüm sanırım bitti bizim nişanımız
bgn kabus gibiydi çok korkunçtu,ama daha da kötü olanı suçlu olan benim.herşeyi mahvettim
![]()
kızlarrr bende artık nişanlıyım :))) her şey çok güzeldi. herkes çok eğlendi :)) kavuşmamıza son 126 gün kaldı :))
bgn kabus gibiydi çok korkunçtu,ama daha da kötü olanı suçlu olan benim.herşeyi mahvettim
![]()
Günaydın eylül gelinlerii
Hepinizi kocaman öpüyorum![]()
![]()
canım neler oldu, dur sakin ol.öyle bitmez hemen.karşılıklı konuşun anlaşın