Çok saçma şeyler yaptım kesin benden soğudu çok utanıyorumdün pazardı ya sabah ben nişanlıma mesaj attım bgn dışarı çıkalımmı diye oda ben bgn çok yorgunum dinleneyim dedi bende tamam dedim.akşama doğruda o bana mesaj atmış canım ...abiyle maç izlemeye gitcez diye.dolayısıyla bende çok bozuldum,sinirlendim.bana dinlencem diyosun ama şimdi çıkıyosun yorgunluğun bana mı istemiyıorum gitme felan diye mesajlar attım buraya kadar haklıyım normal. oda tamam yazdı.sonra ben abarttım maç saatinde evi arıcam kontrol etcem felan diye :26: hiç huyum değil halbuki böyle şeyler çok kötü bi hafta geçirmiştim onun verdiği gerginlik miydi bilmiyorum evde olmazsan izleyeceğin yere gelirim diye yazmaya devam ettim.nişanlımda yeter ama gibi bi mesaj attı inadına gitti bu sefer telefonunua kapattı.bende evden çıktığım gibi oraya gittim.( burda büyük bi park var içinde kafeler var) gittim yanına kalk gidelim dedim gel otur dedi yanını göstererek yok dedim gidelim arkadaşının yanında gözlüğü vardı masada attım yere kırıldı,beni çıkardı dışarı napıyosun sen felan tartışmaya başladık bak git şimdi eve çok gerildim bu iş bitecek yoksa dedi yüzüğünü tuttu bende iyice sinirlendim bağırışmaya başladık beni ittirdi bi bayan geldi yapmayın gençler diye o sırada güvenlikler felan geldi etrafımıza bu yüzüğünü çıkardı elinden cebine koydu o sırada al ozman diye bende çıkardım kucağına doğru ben ağlayarak gidince oda geliyodu yüzüğü biri almış osırada nişanlım görmüş verecek diye aldığını sanmış ama sonra kimse almadık demiş.buda sinirlenmiş kendi yüzüğünüde fırlatmış içime şeytan girömiş gibiydim bile bile nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum,eve doğru yürümeye başladım ağlaya ağlaya onu geri aradım konuşalım diye oda sakin ol nerdesin almaya geliyorum dedi arabayla aldı konuşmaya gittik biyere.gergindi içimdeki bişeyleri söküp çıkardın bu davranışınla dedi, kolunu tutcaktım dokunma özlem dedi böyle bişeyden sonra nasıl evlenilir dedi ben haklısın dedim bişey diyemedim ağladım sadece.eve giderken git şimdi yat sonra konuşuruz dedi.ama biliyorum benden soğudu kesin yarın bir gün kesin olraak bitircek
Amaaannn kuzum yahuuu bu tartışmalar herkezde olurr..bunun için ilişkide aşta bitmez...ben bundan daha kötülerinide yaptım...aşık olan adam biranda soğumaz canım...ben olsam bende kızardım bana vakit ayırmıosun maç izliyorsun diye...senin bence sinirli bir anına denk gelmiş..nişanlın bunu anlayışla karşılayacaktır..şimdi biraz kızgındır ama 1-2 gün içinde herşey yoluna girecektir merak etme..nişanlına davranışın için özür dilediğini söyle..erkekler hemen yumuşar..dayanamazlar
Bilmiyorum canım benim hiiiç umudum yokbeni çok sevdiğine eminim ama saygı olarak gözünde bittim haksız olduğumu kabul ettim özürdiledim.dün bana söyledikleri sinirdenmidir sizce??? düzelir mi bu iş
Tatlım siz hiç tartışmadınızmı daha önce? tabiki sinirler sölemiştir. sen şimdi çok uzatmadan konuyu açmayacaksın...özrünü bir kez daha dilersin..erkekler yumuşarlar merak etme..zaten çokta haksız değilsin yani o da seni anlyacaktır...hiç üzülme bence...
Çok saçma şeyler yaptım kesin benden soğudu çok utanıyorumdün pazardı ya sabah ben nişanlıma mesaj attım bgn dışarı çıkalımmı diye oda ben bgn çok yorgunum dinleneyim dedi bende tamam dedim.akşama doğruda o bana mesaj atmış canım ...abiyle maç izlemeye gitcez diye.dolayısıyla bende çok bozuldum,sinirlendim.bana dinlencem diyosun ama şimdi çıkıyosun yorgunluğun bana mı istemiyıorum gitme felan diye mesajlar attım buraya kadar haklıyım normal. oda tamam yazdı.sonra ben abarttım maç saatinde evi arıcam kontrol etcem felan diye :26: hiç huyum değil halbuki böyle şeyler çok kötü bi hafta geçirmiştim onun verdiği gerginlik miydi bilmiyorum evde olmazsan izleyeceğin yere gelirim diye yazmaya devam ettim.nişanlımda yeter ama gibi bi mesaj attı inadına gitti bu sefer telefonunua kapattı.bende evden çıktığım gibi oraya gittim.( burda büyük bi park var içinde kafeler var) gittim yanına kalk gidelim dedim gel otur dedi yanını göstererek yok dedim gidelim arkadaşının yanında gözlüğü vardı masada attım yere kırıldı,beni çıkardı dışarı napıyosun sen felan tartışmaya başladık bak git şimdi eve çok gerildim bu iş bitecek yoksa dedi yüzüğünü tuttu bende iyice sinirlendim bağırışmaya başladık beni ittirdi bi bayan geldi yapmayın gençler diye o sırada güvenlikler felan geldi etrafımıza bu yüzüğünü çıkardı elinden cebine koydu o sırada al ozman diye bende çıkardım kucağına doğru ben ağlayarak gidince oda geliyodu yüzüğü biri almış osırada nişanlım görmüş verecek diye aldığını sanmış ama sonra kimse almadık demiş.buda sinirlenmiş kendi yüzüğünüde fırlatmış içime şeytan girömiş gibiydim bile bile nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum,eve doğru yürümeye başladım ağlaya ağlaya onu geri aradım konuşalım diye oda sakin ol nerdesin almaya geliyorum dedi arabayla aldı konuşmaya gittik biyere.gergindi içimdeki bişeyleri söküp çıkardın bu davranışınla dedi, kolunu tutcaktım dokunma özlem dedi böyle bişeyden sonra nasıl evlenilir dedi ben haklısın dedim bişey diyemedim ağladım sadece.eve giderken git şimdi yat sonra konuşuruz dedi.ama biliyorum benden soğudu kesin yarın bir gün kesin olraak bitircek
Ben şimdi karakola gidiyorum(( umarım o yüzüklerde ayrılsak bile birgün bana geri döner
Ben şimdi karakola gidiyorum(( umarım o yüzüklerde ayrılsak bile birgün bana geri döner
özsen tatlımm seven insan bu nedenden dolayı ayrılmaz .. hem özrünüde dilemişinn biraz sakin ol ve bi kaç güzel mesaj at ama fazlada atma ....
çok kızsaydı arabayla nerdesin almaya gelyrm falan demezdi dimi amahareketin üzmüştür onu o anda öyle davranmış olabilir.... rahat ol...
canım bnim valla sabah sabah canım sıkıldıama merak etme her ilişkide fırtınalı kavgalar oluyor hepimizin oldu sonuçta onu merak etmen onla görüşmek istemen çok doğal ve güzel aslında oda seni anlayacaktır zaten peşinden gelmesi bile büyüklük göstermiş.ama o haklı demiyorum. suçlu aramayın bence iki tarafta fevri davranmış Allah korusun ya böyle küçük şeylerle yüzük parmaktan çıkmaz bizde ufak tefek atışırız ama yüzükleri hiç çıkarmadık yüzük çıkarsa biliyoruz ki bu iş biter çocuk oyuncağı deilki inş. yüzükleri bulursunuz bulamassanızda üzülme yenisini alırsınız sıfırdan başlarsınız ve birbirinize söz verin birdaha yüzükleri çıkarmamak için güzel gelişmelerden haberdar et canım
Herkes böyle diyo sizler,arkadaşlarım...ama niye benim içimde umut yok bilmiyorum,nişanlım sakinleşir kinci değildir ama geçmesi uzun sürüyo 1 hafta-10 gün geçmez siniri ama aileler var işte duyduğu zaman aileler çok kötü olur çünkü biz zor zamanlr geçirdik bu son şansımızdı.ve 10 gün görüşmezsek felan mutlaka anlayacaklardır yüzüklerde yok parmaklarda
Tatlım yüzüklerinizi tabiki ara ama şu ayrılık lafını bıraaakkkkk...herşey bu kadar basit bir olaydan bitemez yahuuu...bu tarz tartışmalar her çifte olur...evlilik stresinden yapmıcağımız çıkışları yapıyoruz...birbirimize en anlayışlı olmamız gereken zaman bu..eminim nişanlında böyle düşünüyordur...ara nişanlını...gayet güzel güzel konuş...aşkım de canım de...al gönlünü yani
Olay basitmi sizce? ne biliyim bana çok çirkin ve büyük geliyor.onun tepkisini sakin soğukluğunuda düşününce ona göre daha büyük sanırım.kolunu tutmaya çalışıncadokunma felan dedi düşünsenize kendimi çok aşağılık hissettim o anbide beni ittirince yere düşmüştüm dengemi kaybedim.bana hiç yapmayacağım şeyleride yaptırdın kendimden tiksiniyorum ama buda senin yüzünden dedi
sen ailene hiç belli etme işleri yoğunde hatta telefonla onla konusur gibi yap gülümse göremiyorum özledim gibi ailen onla konuştuğunu sanıcak görüşme yap içine ağla canım
Bilmiyorum canım benim hiiiç umudum yokbeni çok sevdiğine eminim ama saygı olarak gözünde bittim haksız olduğumu kabul ettim özürdiledim.dün bana söyledikleri sinirdenmidir sizce??? düzelir mi bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?