eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Ya ben beyaz alıp düğünde havaya salmak istiyorum olur mu acaba kızlar?

tatlım benim aldığım yerde renk seçemiyordun mavi ve kırmızı vardı stoğa göre onlar rengi yolluyor ben kınada salarım die düşündüm kırmıızı geldi tabi açık alan seçmek lazım eğer kına kapalıda olursa düğünde uçururuz die düşünüyorum

slm kızlar son 148 güüüüüüüüünnnnnnnnn
bu ara çok yoğunum hiç giremiyorum ya bağışlayın konuları kaçırıyorum geriye dönük okuyorum

Canım evet evı tuttuk kırası cok ucuz ve baya buyuk evlerı en az 150 m2 oluyor.. İst nikah ve kına antep dugun canım benım karmakarısık bıraz:) Bende İstanbuldan sonra oraya nasıl alısıcam dıye dusunuyorum kımsem yok oralarda cok zorlanıcam ama napalım ;)

hiç korkma canım buranın insanları cana yakındır birçogu da güvenilirdir. ben izmire gitmeyecek olsaydım tanışırdık alışma sürecinde yalnız kalmazdın ama dert etme bir bakmışsın bir sürü çevren olmuş sıkılmaya vaktin yok;)

tatlım benim aldığım yerde renk seçemiyordun mavi ve kırmızı vardı stoğa göre onlar rengi yolluyor ben kınada salarım die düşündüm kırmıızı geldi tabi açık alan seçmek lazım eğer kına kapalıda olursa düğünde uçururuz die düşünüyorum

tamam canım kullanımı kolay mı acaba bir de fos çıkar falan diye aklıma da gelmıyor değil hani :1:

tamam canım kullanımı kolay mı acaba bir de fos çıkar falan diye aklıma da gelmıyor değil hani :1:

canım bende anladığıma almadım valla ne duysam yapmasam olmaz :1::1: ben dün açıp bi denesemmi dedim ama sonra bide katlayamam die bıraktım 5 tane aldım tanesi 1,90 dı 3,90tl da kargo ücretiydi sanırım bide hemen %15 indirim yaptılar 12 gibi bi ücrete geldi para değil yani aklında kalmasın al tatlım :13:

Son düzenleme:
Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük :9::9:
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim... :9::9:

Eki Görüntüle 406731

Eki Görüntüle 406732

canım çok güzelll :) iyi olduğunuda çok sevindim :3:

Bugün garip bir şekilde iyiyim tatlım...kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim valla öğlen :9::9::9: 4 gündür midem boş tabiii :9::9::9: bu kadarv iyi olmamdan da korkuyorum..:9::9::9: delirmiyorumdur inş :9::9::9:

MAŞALLAH MAŞALLAHH :nazar::nazar::nazar: CANIM BİRŞEYLER HALLOLDUĞUNDA İNSANIN İÇİ RAHATLIYOR ONDAN İYİSİNDİR BENDE Bİ İYİYİM Bİ KÖTÜ POFFFF:44:

kızlar kınayı kim yakar bilginiz varmı duyduğuma göre bir ele bekar bir ele evli yakarmış böylemi gerçekten??

Back