eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Evet canım ben eğer dağınık saç saptırırsam saçım dağılır ve bütün gece başım ağrır ondan en azından sinirlerim bozulmadan sıkı diye ağırsın daha iyi yoksa modeller hoş ama benım saçlara uygun değil :9: :9:

Ben kına gecemde de gelınlık gıyıcem orda toplatmamayı düşünüyorum, şöyle yaptırıcam saçlarımı:

Eki Görüntüle 406727

Düğünde dediğim gibi fotograf çekimi düğün derken hopla zıpla dağılmasın diye daha net, daha toplu modeller düşünüyorum şunlar gibi: yüzüm ortaya çıksın ve gelınlıgın üstünde duvak olsun saçlarım düşmesin diye kafamda bu var :1:

Eki Görüntüle 406725 Eki Görüntüle 406726

Kına gecendeki yaptırcağın model harika tatlım..birde o tepeden toplanan şık bir model..sevdimmm

günaydın güzeller nasılsınız bugün zor uyandımuykum çok var ve rüyamda deve falan gördüm çokta etkilendim rüyamdan neyse eee neler yaptınız benim dilek balonlarımda geldi kırmızı :1: kına salonunu henüz tutamadım ama bakıcam artık

Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük :9::9:
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim... :9::9:

Eki Görüntüle 406731

Eki Görüntüle 406732

sonunda beklenen gelinlik ortaya cıktı :)) cnm güle güle giy insallah :) moralinin düzelmesine de ayrıca cok sevindim :) hep böle ol işte :)

sonunda beklenen gelinlik ortaya cıktı :)) cnm güle güle giy insallah :) moralinin düzelmesine de ayrıca cok sevindim :) hep böle ol işte :)

Valla baktım tatlım ben üzülüyorum ama sonuç aynı..sadece sağlığımdan oluyorum..herşey olacağına varır dedim..nişanlım yanımda beni seviyor..bende onu çok seviyorum :nazar::nazar::nazar: bu götürür bizi sonsua kadar :16::16:

Valla baktım tatlım ben üzülüyorum ama sonuç aynı..sadece sağlığımdan oluyorum..herşey olacağına varır dedim..nişanlım yanımda beni seviyor..bende onu çok seviyorum :nazar::nazar::nazar: bu götürür bizi sonsua kadar :16::16:

aklın yolu bir işte :) nişanlının en başından beri senin yanında olması başlı başlına mutluluk kaynağı ztn :) çok sevindim seni mutlu gördüüme :)

Kına gecendeki yaptırcağın model harika tatlım..birde o tepeden toplanan şık bir model..sevdimmm

Sağol canım bende seni sevdim :1: :1: :1: bugün herşeye gülesim var hayır olsun :16:

Sevgi saygı bağlılık varsa herşey olur canım Allah daim etsin :16:

günaydın güzeller nasılsınız bugün zor uyandımuykum çok var ve rüyamda deve falan gördüm çokta etkilendim rüyamdan neyse eee neler yaptınız benim dilek balonlarımda geldi kırmızı :1: kına salonunu henüz tutamadım ama bakıcam artık

Ay bende istiyorum o balonlardan ya nerden aldım demiştin canım?

Sağol canım bende seni sevdim :1: :1: :1: bugün herşeye gülesim var hayır olsun :16:

Valla bende de bugün anormak bir şekilde neşe var..herkez bana delirmişim gibi bakıyor iş yerinde kaç gündür berbattım ya :9::9::9:

günaydın şekerler :) keyifler nasıl bakalım. yarın nişanım vaarrrr. ve ben şimdilik çook sakinim. sanırım yarın zıvanadan çıkarım :))

canım en güzel günlerinden birini yaşayacaksın, hayırlı olsun şimdiden:34:

günaydın canım. hayırdır inşallah rüyan hayra çıksın.

Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük :9::9:
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim... :9::9:

Eki Görüntüle 406731

Eki Görüntüle 406732

diğer konuda da yorum yaptım burdada yapıyorum

WAOWWWWWWWW, ÇOK GÜZEL ÇOK :46::46::46:

BAK BOŞUNA ÜZÜLÜYORSUN TABİ, BİZ NE KADAR ÜZÜLÜRSEK ÜZÜLELİM HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR, BOŞVER BEEE ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİ HADİ:52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
canım en güzel günlerinden birini yaşayacaksın, hayırlı olsun şimdiden:34:

günaydın canım. hayırdır inşallah rüyan hayra çıksın.

diğer konuda da yorum yaptım burdada yapıyorum

WAOWWWWWWWW, ÇOK GÜZEL ÇOK :46::46::46:

BAK BOŞUNA ÜZÜLÜYORSUN TABİ, BİZ NE KADAR ÜZÜLÜRSEK ÜZÜLELİM HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR, BOŞVER BEEE ELALEM NE DERSE DESİN HADİ HADİ HADİ HADİ:52::52::52::52::52:

sen bugün duramıyorsun yerinde galiba...dur bende geldim :32::32::32::32:

Birine aşık oldum düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü birden gözüme
Annem sakın yapma dedi güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim karışma bize
Vay vay vay vay benim halime
Dinlemedim anneciğimi düştüm zalime
Bulamadım çaresini yandım kaderime
Cicim ayları geçince geldim kendime
Söyleyemedim kimselere kaldım dertlere
Yarin huysuzluğundan bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından döndüm iğne ipliğe
Bu halim ibret olsun tüm sevenlere
Herkes muradına ersin çıkalım kerevetine
Davullar vurulsun düğün dernek kurulsun dengi dengine
Bulamadım çaresini yandım kaderime :32::32::32::32::32::32::32::32:

$nısan.jpg $rrrrrrrrr.JPG $plololol.jpg

$534819_106850452782445_100003724711741_38030_1978500697_n[1].jpg
tşk ederim libertte :)nişanıma geln herkes saçlarımın çok güzel durduğunu söylemişdi resımde oynamakdan bıraz bozulmus hali:)

sen bugün duramıyorsun yerinde galiba...dur bende geldim :32::32::32::32:

Birine aşık oldum düştüm peşine
Hayat çok güzel göründü birden gözüme
Annem sakın yapma dedi güldüm yüzüne
Çok seviyorum anne dedim karışma bize
Cicim ayları geçince geldim kendime
Söyleyemedim kimselere kaldım dertlere
Yarin huysuzluğundan bezdim bin kere
Kaynanamın dırdırından döndüm iğne ipliğe
Bu halim ibret olsun tüm sevenlere
Herkes muradına ersin çıkalım kerevetine
Davullar vurulsun düğün dernek kurulsun dengi dengine
Bulamadım çaresini yandım kaderime :32::32::32::32::32::32::32::32:

kop koppp:124::124::124::124:

benimde enerjim düşük yawwwwwwwwwww:50:
birşey yapmalı birşey yapmalı :52::52::52::52::52:

sende bizim gib kop canım:52::52::52::52:

çok güzel olmuşsun canım maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım balonları pinigo die bir siteden aldım maousee söylemişti hemen geldi 5 adeet aldım

Back