Ya ben beyaz alıp düğünde havaya salmak istiyorum olur mu acaba kızlar?
Eki Görüntüle 406781
tşk ederim libertte :)nişanıma geln herkes saçlarımın çok güzel durduğunu söylemişdi resımde oynamakdan bıraz bozulmus hali:)
Canım evet evı tuttuk kırası cok ucuz ve baya buyuk evlerı en az 150 m2 oluyor.. İst nikah ve kına antep dugun canım benım karmakarısık bıraz:) Bende İstanbuldan sonra oraya nasıl alısıcam dıye dusunuyorum kımsem yok oralarda cok zorlanıcam ama napalım
hiç korkma canım buranın insanları cana yakındır birçogu da güvenilirdir. ben izmire gitmeyecek olsaydım tanışırdık alışma sürecinde yalnız kalmazdın ama dert etme bir bakmışsın bir sürü çevren olmuş sıkılmaya vaktin yok
tatlım benim aldığım yerde renk seçemiyordun mavi ve kırmızı vardı stoğa göre onlar rengi yolluyor ben kınada salarım die düşündüm kırmıızı geldi tabi açık alan seçmek lazım eğer kına kapalıda olursa düğünde uçururuz die düşünüyorum
tamam canım kullanımı kolay mı acaba bir de fos çıkar falan diye aklıma da gelmıyor değil hani
hangi şehir peki ya da ankara olan var mı
Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim...
Eki Görüntüle 406731
Eki Görüntüle 406732
canım çok güzelll :) iyi olduğunuda çok sevindim
Bugün garip bir şekilde iyiyim tatlım...kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim valla öğlen4 gündür midem boş tabiii bu kadarv iyi olmamdan da korkuyorum.. delirmiyorumdur inş
MAŞALLAH MAŞALLAHHCANIM BİRŞEYLER HALLOLDUĞUNDA İNSANIN İÇİ RAHATLIYOR ONDAN İYİSİNDİR BENDE Bİ İYİYİM Bİ KÖTÜ POFFFF:44:
Durumlar aynı tatlım..bir değişiklik yok..ama takmıyorum galiba artık...salla gitsin yawww
Bugün garip bir şekilde iyiyim tatlım...kıtlıktan çıkmış gibi yemek yedim valla öğlen4 gündür midem boş tabiii bu kadarv iyi olmamdan da korkuyorum.. delirmiyorumdur inş
Durumlar aynı tatlım..bir değişiklik yok..ama takmıyorum galiba artık...salla gitsin yawww
salla gitsin dertleri
maşallah maşallah
Evet maşallah hepimize...gülücüklerimiz hiç eksilmesin kızlar
kızlar kınayı kim yakar bilginiz varmı duyduğuma göre bir ele bekar bir ele evli yakarmış böylemi gerçekten??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?