Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım günaydınnnnn bugün ben yokum yapı fuarımız var orda görevliyim ama aklım burda olucak çok öptüm siziiiii![]()
Günaydın bebeğim
Haftanın son iş günü çabuk çabuk geçsin inşallah hepimize![]()
Tamam canım kolay gelsin opuyorum
![]()
canlarım günaydınnnnn bugün ben yokum yapı fuarımız var orda görevliyim ama aklım burda olucak çok öptüm siziiiii![]()
Günaydın bebeğim
Haftanın son iş günü çabuk çabuk geçsin inşallah hepimize![]()
Tamam canım kolay gelsin opuyorum
![]()
İnş canım çok yoğun olmayız bugün...sabah çok zor uyandım...hatta komik bir şekilde uyandım..rüyamda kuafördeyim..gelin saçına bakıyorum..o anda telefeon çalıyor..gidip açıyorum ve uyanıyorum çalan telefon benim akşamki uyanmak için kurduğum telefonun alarm sesi oluyor...çok sinir oluyorum tabiki...uykudan uyandığıma ve saç modeli bakarken uyandığıma![]()
günaydınlarrr
hepimizin günü güzel geçer inşallah. mmousse iyi fuarlar canım
bende çok zor uyandım bu gün yaa, saati erteleye erteleye servisi kaçıracaktım neredeyse![]()
İnş canım çok yoğun olmayız bugün...sabah çok zor uyandım...hatta komik bir şekilde uyandım..rüyamda kuafördeyim..gelin saçına bakıyorum..o anda telefeon çalıyor..gidip açıyorum ve uyanıyorum çalan telefon benim akşamki uyanmak için kurduğum telefonun alarm sesi oluyor...çok sinir oluyorum tabiki...uykudan uyandığıma ve saç modeli bakarken uyandığıma![]()
günaydınlarrr
hepimizin günü güzel geçer inşallah. mmousse iyi fuarlar canım
bende çok zor uyandım bu gün yaa, saati erteleye erteleye servisi kaçıracaktım neredeyse![]()
Bizim cuma günlerimiz haftanın en yoğun günüdür ama benim pek işim olmuyo ıkı haftadır bu yüzden rahatım![]()
O alarm hep olmadık zamanda çalar zaten canım insanın rüyasınında tatlı uykusununda içine ederr
Gelin saçına karar verdin mi peki bakayım![]()
![]()
günaydın tatlım sabah erken kalkmak iğrenç bir duygu bende her sabah servisle yarışıyorum![]()
Yaaa yeni bakıyordum...aptaş saat tam zamanında çaldı yani...bulamadım bir model...![]()
Rüya haricinde bi fikrin var mı canım saçla ilgili konu açılmışken sendende fikir alayım gelin saçı konusunda?![]()
Ben bu tarz dağınık doğal modelleri seviyorum tatlım..şimdi indirdim..bu tarz bişey yaptırırım...
Eki Görüntüle 406675
Eki Görüntüle 406676
Eki Görüntüle 406677
Eki Görüntüle 406678
Ben bu tarz dağınık doğal modelleri seviyorum tatlım..şimdi indirdim..bu tarz bişey yaptırırım...
Eki Görüntüle 406675
Eki Görüntüle 406676
Eki Görüntüle 406677
Eki Görüntüle 406678
çok güzeller canım da ben gelınlıkle toplu saçları daha yakıştırıyorum sanki ama bu modellerde çok dağınık durmuyo oldukça hoş
Ama benım saçlarım ince olduğundan ve çabuk aktığından zor şekil aldığından düğün günümde böyle bir saç yaptırmak büyük hata olur hepsini toplatıp bol sabitleyici takviyesiyle ancak o yogun temponun üstesınden gelebılırım sanıyorum![]()
bende çok sıkı modelleri sevmiyorum zaten başım ağrıyor öle sıkı toplayıncaama çok şık modellerde olabiliyor... sende varsa foto paylaş bizimle kuzum
bende çok sıkı modelleri sevmiyorum zaten başım ağrıyor öle sıkı toplayıncaama çok şık modellerde olabiliyor... sende varsa foto paylaş bizimle kuzum
günaydın şekerler :) keyifler nasıl bakalım. yarın nişanım vaarrrr. ve ben şimdilik çook sakinim. sanırım yarın zıvanadan çıkarım :))