eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canlarım günaydınnnnn bugün ben yokum yapı fuarımız var orda görevliyim ama aklım burda olucak çok öptüm siziiiii :16::16:

Günaydın bebeğim :16:

Haftanın son iş günü çabuk çabuk geçsin inşallah hepimize :9: :9: Tamam canım kolay gelsin opuyorum :16:

Haftanın son iş günü çabuk çabuk geçsin inşallah hepimize :9: :9: Tamam canım kolay gelsin opuyorum :16:

İnş canım çok yoğun olmayız bugün...sabah çok zor uyandım...hatta komik bir şekilde uyandım..rüyamda kuafördeyim..gelin saçına bakıyorum..o anda telefeon çalıyor..gidip açıyorum ve uyanıyorum çalan telefon benim akşamki uyanmak için kurduğum telefonun alarm sesi oluyor...çok sinir oluyorum tabiki...uykudan uyandığıma ve saç modeli bakarken uyandığıma :9::9::9:

canlarım günaydınnnnn bugün ben yokum yapı fuarımız var orda görevliyim ama aklım burda olucak çok öptüm siziiiii :16::16:

İnş canım çok yoğun olmayız bugün...sabah çok zor uyandım...hatta komik bir şekilde uyandım..rüyamda kuafördeyim..gelin saçına bakıyorum..o anda telefeon çalıyor..gidip açıyorum ve uyanıyorum çalan telefon benim akşamki uyanmak için kurduğum telefonun alarm sesi oluyor...çok sinir oluyorum tabiki...uykudan uyandığıma ve saç modeli bakarken uyandığıma :9::9::9:

günaydınlarrr:3::3:

hepimizin günü güzel geçer inşallah. mmousse iyi fuarlar canım:34:
bende çok zor uyandım bu gün yaa, saati erteleye erteleye servisi kaçıracaktım neredeyse:52::52:

bende çok zor uyandım bu gün yaa, saati erteleye erteleye servisi kaçıracaktım neredeyse:52::52:

Ayyy ya sabah uyanmak zor...birde evlenince napıcaz...gece daha geç yatıcaz sabah erken kalkıcaz...ben korktum galiba şimdiden :52::52::52::9::9::9:

Bizim cuma günlerimiz haftanın en yoğun günüdür ama benim pek işim olmuyo ıkı haftadır bu yüzden rahatım :9:

O alarm hep olmadık zamanda çalar zaten canım insanın rüyasınında tatlı uykusununda içine ederr :31:

Gelin saçına karar verdin mi peki bakayım :1: :1:

günaydın tatlım sabah erken kalkmak iğrenç bir duygu bende her sabah servisle yarışıyorum :14:

Bizim cuma günlerimiz haftanın en yoğun günüdür ama benim pek işim olmuyo ıkı haftadır bu yüzden rahatım :9:

O alarm hep olmadık zamanda çalar zaten canım insanın rüyasınında tatlı uykusununda içine ederr :31:

Gelin saçına karar verdin mi peki bakayım :1: :1:

Yaaa yeni bakıyordum...aptaş saat tam zamanında çaldı yani...bulamadım bir model...:9::9::9::9:

Rüya haricinde bi fikrin var mı canım saçla ilgili konu açılmışken sendende fikir alayım gelin saçı konusunda? :9:

Ben bu tarz dağınık doğal modelleri seviyorum tatlım..şimdi indirdim..bu tarz bişey yaptırırım...

Eki Görüntüle 406675
Eki Görüntüle 406676
Eki Görüntüle 406677
$daginik-topuz-sac-7-245x300.jpg

Son düzenleme:
Ben bu tarz dağınık doğal modelleri seviyorum tatlım..şimdi indirdim..bu tarz bişey yaptırırım...

Eki Görüntüle 406675
Eki Görüntüle 406676
Eki Görüntüle 406677
Eki Görüntüle 406678

çok güzeller canım da ben gelınlıkle toplu saçları daha yakıştırıyorum sanki ama bu modellerde çok dağınık durmuyo oldukça hoş :16:

Ama benım saçlarım ince olduğundan ve çabuk aktığından zor şekil aldığından düğün günümde böyle bir saç yaptırmak büyük hata olur hepsini toplatıp bol sabitleyici takviyesiyle ancak o yogun temponun üstesınden gelebılırım sanıyorum :9:

çok güzeller canım da ben gelınlıkle toplu saçları daha yakıştırıyorum sanki ama bu modellerde çok dağınık durmuyo oldukça hoş :16:

Ama benım saçlarım ince olduğundan ve çabuk aktığından zor şekil aldığından düğün günümde böyle bir saç yaptırmak büyük hata olur hepsini toplatıp bol sabitleyici takviyesiyle ancak o yogun temponun üstesınden gelebılırım sanıyorum :9:

bende çok sıkı modelleri sevmiyorum zaten başım ağrıyor öle sıkı toplayınca :9::9::9: ama çok şık modellerde olabiliyor... sende varsa foto paylaş bizimle kuzum

bende çok sıkı modelleri sevmiyorum zaten başım ağrıyor öle sıkı toplayınca :9::9::9: ama çok şık modellerde olabiliyor... sende varsa foto paylaş bizimle kuzum

bende sizinle aynı düşünüyorum ve paylaştığınız modeller benimde favorilerim arasında :16:

günaydın şekerler :) keyifler nasıl bakalım. yarın nişanım vaarrrr. ve ben şimdilik çook sakinim. sanırım yarın zıvanadan çıkarım :))

Evet canım ben eğer dağınık saç saptırırsam saçım dağılır ve bütün gece başım ağrır ondan en azından sinirlerim bozulmadan sıkı diye ağırsın daha iyi yoksa modeller hoş ama benım saçlara uygun değil :9: :9:

Ben kına gecemde de gelınlık gıyıcem orda toplatmamayı düşünüyorum, şöyle yaptırıcam saçlarımı:

Eki Görüntüle 406727

Düğünde dediğim gibi fotograf çekimi düğün derken hopla zıpla dağılmasın diye daha net, daha toplu modeller düşünüyorum şunlar gibi: yüzüm ortaya çıksın ve gelınlıgın üstünde duvak olsun saçlarım düşmesin diye kafamda bu var :1:

$Düğün.jpg $Düğün2.jpg

Kızlarrr gelinliğimi paylaşıyorum hazırmısınız?
bu son hali değil...
40 beden bana baya bir büyük :9::9:
üstündeki taşlar ve fiyonk çıkacak...alt eteği daha kabrık olacak...etekte alt kısma küçük ara ara taşlar konulacak..ve üzerine güpürden askı yapılacak...
akşam moralim düzeldi ve bugün gayet iyiyim... :9::9:

Eki Görüntüle 406731

Eki Görüntüle 406732

Back