- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar dün kına çarşım olduuu çok mutluyummm![]()
9 eylülde konvoy yüzünden yollar kapanabilir...bu kadar gelin varsa![]()
kızlar mobilyasını beyaz lake alan var mı herkes zamanla sarardığını üzerinde boyalı birşey kaldığında iz kaldığını söylüyor. kararsız kaldım:44:
bn kahveye lake aldım onu güsel koruyup kollaman lasım temzilik malzemeleri var onun özelkızlar mobilyasını beyaz lake alan var mı herkes zamanla sarardığını üzerinde boyalı birşey kaldığında iz kaldığını söylüyor. kararsız kaldım:44:
benm de 9 eylüüül:)
ewet doğru söylemişler benim kuzenim 2 sene önce aldıı hiç hoş olmadı baya leke fln kalıo hemen hemen her şeyden şimdi eşyalarını değiştirmeyi düşünüyooo
canım hangi şehirdesin bi de bindallı da başındaki taç çok güzel özel bi adı war mı taç mı die geçiooo??
bn kahveye lake aldım onu güsel koruyup kollaman lasım temzilik malzemeleri var onun özel
bnm 8 eylül![]()
hürrem tacı diye geçiyo canım istanbuldayım bindallımı 100 e o tacı 40 a aldım![]()
hangi şehir peki ya da ankara olan var mı
çok güzel olmuş çok harika sana da baya yakışmış anakrada ben de bulabilirim inşşallh
çok teşekkürler canım abiyemde çok tesadüf oldu koliden çıkartırlarken denedim
bulursun inş
ben de cok istiyorum dilek feneri yaa internetten mi aldın canım ben maraştayım burda hayatta bulamam herhalde![]()
canım havai fişek ucuz sorun belediyeden izin almak buda nerdesyse sana 1500-2000 arasında fiyat oluyor 550 belediye üstüde patlatan kişiyeçok tehlikeli olduğu için biizm alıp patlatmamız kolay değil
bu arada aldım bende 5 tane dilek balonu bakalım nezaman gelir inş. Kırmızı olur![]()
Yazdıklarını okurken o kadar duygulandımki tatlım...çok zor günler geçiriyorum..tek destekçim nişanlım şu anda..hep yanımda destek okuyor bana
..adalet terazisi dengeli bir insanmış bunu birkez daha gösterdi
..senin nişanlın gibi yapmış olsaydı bende ayrılmayı tercih ederdim ama şimdi yapamam..ailem olayları öğrenince ayrıl diye tuttursalarda ben bunu yapamam..o benim için ailesinden vazgeçmeyi göze almışken ben onu yüzüstü bırakamam..
en büyük korkum bu ailemin öğrenip büyük tepki vermesi..nasıl bir tepki vereceklerinide bilemiyorum..bir arkadaşım var çok samimi olduğum ailemi iyi tanıyor..o senin ailen nişanlını seviyor..nişanlın gelip babana ben kızını seviyorum baba..onu asla üzmem bırakmam derse baban düğününüzü bile kendi yapacak kadr aşka sevgiye saygı gösteren biri diyor..evet babam aşka sevgiye çok saygı gösterir..bugüne kadar akrabalarımızda ne zaman bu tarz olaylar olmuş olsa hep sevenlerin yanında olmuştur..ama bu sefer konu kızı olunca nasıl tepki verebilir bilemiyorum..
çok korkuyorum...4 gündür yemek yiyemiyorum..şu anda bile 1 kilo 200 gram vermişim..zaten çok zayıf biririm..52 kiloydum 50,800 olmuşum
Allah yardımcımı olsun canım..dua edin bize ne olur![]()
Tatlım hiçbirşey almıyorum şu anda...dün annemler markete gitmişlerdi..meyva bıçağı. şeker kaşığı ve salata yapmak için plastik kaplardan almışlar..bakmak bile gelmedi içimden..garibim annemde diyorki..düğün yaklaşıyor ya heyecan bastı bizim kısa diye gülüyor..bir bilseler içimdeki fırtınayı..kopamıyorumki olaydan..rüyalarımda bile kabusum oldu..Rabbim kimsenin başına vermesin çok zormuş![]()
Hoşgeldin canım Benımde istanbulda kınam 8 eylul nıkahım 9 eylul 16 eylulde erkek tarafında düğün....Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)
ama daha ankaradaki düğün için kuaför bulamadım yakuaför önerin var mı peki bana canımm :))
kızlar mobilyasını beyaz lake alan var mı herkes zamanla sarardığını üzerinde boyalı birşey kaldığında iz kaldığını söylüyor. kararsız kaldım:44:
Ya kızlar ben gelınlıgımın altınaayaklarım agrıdıgında falan yada pistteyken falan giyeceğim yedek bir ayakkabı almak istiyorum, mesela aşağıdakiler gibi:
Eki Görüntüle 405607
Eki Görüntüle 405608
Eki Görüntüle 405609
Birde düğün ayakkabı olarak alacağım ayakkabıda topuk olsun istiyorum dantel çok kabaraık bir model istemediğimden kaldırabılmek adına, onlarda şu modellerin beyaz versıyonları, çekimde falan rahat olabılmek için ince topuk istemıyorum,
Topuklu ayakkabı kullanıyorum çok ama yinede bu kadar saat kalmak zor, gelınlıgımde uzun olucak görulmeyecekte siz nasıl ayakkabılardan yana kullanacaksınız tercıhınızı?
Eki Görüntüle 405602
Eki Görüntüle 405603
Eki Görüntüle 405604
Eki Görüntüle 405605
Eki Görüntüle 405606
Renge takılmayın beyaz olacak, yada çiçeğimle aynı renk kombınleyebılırım mor yada fuşya gibi mesela.