eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

$20070704_1395278202_kina11.jpg
$020520121564 - Kopya.jpg
$020520121566 - Kopya.jpg
$ADSZGH~1.JPG
$bridal-veil-birdcage1.jpg
$KNA_KE~1.JPG
$no5mm.jpg
$pr_01_1695_max.jpg
$576758_451319011550079_100000159525801_2045558_385779610_n.jpg

kızlar mobilyasını beyaz lake alan var mı herkes zamanla sarardığını üzerinde boyalı birşey kaldığında iz kaldığını söylüyor. kararsız kaldım:44:

kızlar mobilyasını beyaz lake alan var mı herkes zamanla sarardığını üzerinde boyalı birşey kaldığında iz kaldığını söylüyor. kararsız kaldım:44:

ewet doğru söylemişler benim kuzenim 2 sene önce aldıı hiç hoş olmadı baya leke fln kalıo hemen hemen her şeyden şimdi eşyalarını değiştirmeyi düşünüyooo

ewet doğru söylemişler benim kuzenim 2 sene önce aldıı hiç hoş olmadı baya leke fln kalıo hemen hemen her şeyden şimdi eşyalarını değiştirmeyi düşünüyooo

hadi ya :26::26::26: başka bir renk bakıcaz o zaman
en azından bunu öğrendiğim iyi oldu

oohh Eylül gelinciklerinin sayısı her geçen gün artıyor :))

bubabur ve tuceed aramıza hoş geldiniz kızlarr :)))

ben de cok istiyorum dilek feneri yaa internetten mi aldın canım ben maraştayım burda hayatta bulamam herhalde:(

Canım bende maraşa gelin geliyorum ben burdan alıyım 17 eylulde getırırım olmaz mı maraşta nerdesin canım...

canım havai fişek ucuz sorun belediyeden izin almak buda nerdesyse sana 1500-2000 arasında fiyat oluyor 550 belediye üstüde patlatan kişiye :50: çok tehlikeli olduğu için biizm alıp patlatmamız kolay değil

bu arada aldım bende 5 tane dilek balonu bakalım nezaman gelir inş. Kırmızı olur :9:

Hayırlı olsun canım ya ben cok merak ettım su dılek balonunu ama kına gecesı salonda olacagı için nasıl kullanabılırım aklıma gelmıyor ceyız hazırlıklarından beynım baska bırseye basmas hale geldi... Ben daha kına gecesi için bile yer bakmadım hepiniz ne güzel hazırlanıyorsunuz...Özendim umarım herşey gönlünüzce olur....

Yazdıklarını okurken o kadar duygulandımki tatlım...çok zor günler geçiriyorum..tek destekçim nişanlım şu anda :nazar::nazar:..hep yanımda destek okuyor bana:nazar::nazar:..adalet terazisi dengeli bir insanmış bunu birkez daha gösterdi:nazar::nazar:..senin nişanlın gibi yapmış olsaydı bende ayrılmayı tercih ederdim ama şimdi yapamam..ailem olayları öğrenince ayrıl diye tuttursalarda ben bunu yapamam..o benim için ailesinden vazgeçmeyi göze almışken ben onu yüzüstü bırakamam..:14::14:
en büyük korkum bu ailemin öğrenip büyük tepki vermesi..nasıl bir tepki vereceklerinide bilemiyorum..bir arkadaşım var çok samimi olduğum ailemi iyi tanıyor..o senin ailen nişanlını seviyor..nişanlın gelip babana ben kızını seviyorum baba..onu asla üzmem bırakmam derse baban düğününüzü bile kendi yapacak kadr aşka sevgiye saygı gösteren biri diyor..evet babam aşka sevgiye çok saygı gösterir..bugüne kadar akrabalarımızda ne zaman bu tarz olaylar olmuş olsa hep sevenlerin yanında olmuştur..ama bu sefer konu kızı olunca nasıl tepki verebilir bilemiyorum..
çok korkuyorum...4 gündür yemek yiyemiyorum..şu anda bile 1 kilo 200 gram vermişim..zaten çok zayıf biririm..52 kiloydum 50,800 olmuşum :14::14::14:
Allah yardımcımı olsun canım..dua edin bize ne olur :14::14:

Canım bu zamanlarda malesef böyle sıkıntılar oluyor ayrıntısıyla bilmiyorum yaşadıklarını ama sıkma canını eminim herşey yoluna girer yaşayacağın güzel günlerini düşün... Balayınızı falan mesala...

Tatlım hiçbirşey almıyorum şu anda...dün annemler markete gitmişlerdi..meyva bıçağı. şeker kaşığı ve salata yapmak için plastik kaplardan almışlar..bakmak bile gelmedi içimden..garibim annemde diyorki..düğün yaklaşıyor ya heyecan bastı bizim kısa diye gülüyor..bir bilseler içimdeki fırtınayı..kopamıyorumki olaydan..rüyalarımda bile kabusum oldu..Rabbim kimsenin başına vermesin çok zormuş :14::14:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın hevesi kırılınca hiçbirşey yapmak istemiyor ama ne demişler iyi düşün iyi olsun herkese herşey inat iyi olmalıyız çünkü biz eylül gelincikleriyiz.. Sıkma o güzel canını ailen duysada emin ol anlayışla senin yanında olacaklardır...

Hazirliklara basladik 9 eylulde hayirlisiyla :)
Hoşgeldin canım Benımde istanbulda kınam 8 eylul nıkahım 9 eylul 16 eylulde erkek tarafında düğün....

ama daha ankaradaki düğün için kuaför bulamadım ya:( kuaför önerin var mı peki bana canımm :))

Canım benım lıseden arkadasım var cankaya make up ve calıştığı kuaför var yakınsa iletişim bilgilerini veriyim görüş istersen sürekli takip ediyorum baya başarılı bir ekip...

Çok güzeller canım bayıldım güle güle kullan :16:

valla ben beyaz lake alıcam kım ne derse desın :9: uygun temizlik malzemesiyle temızlerım beyazın ne modası geçıyo ne de yerine aynı şıklıkta durabılıcek renk tanımıyorum ben beyaz alıcam :1:

Son düzenleme:
Ya kızlar ben gelınlıgımın altınaayaklarım agrıdıgında falan yada pistteyken falan giyeceğim yedek bir ayakkabı almak istiyorum, mesela aşağıdakiler gibi:

Eki Görüntüle 405607

Eki Görüntüle 405608

Eki Görüntüle 405609

Birde düğün ayakkabı olarak alacağım ayakkabıda topuk olsun istiyorum dantel çok kabaraık bir model istemediğimden kaldırabılmek adına, onlarda şu modellerin beyaz versıyonları, çekimde falan rahat olabılmek için ince topuk istemıyorum,

Topuklu ayakkabı kullanıyorum çok ama yinede bu kadar saat kalmak zor, gelınlıgımde uzun olucak görulmeyecekte siz nasıl ayakkabılardan yana kullanacaksınız tercıhınızı?

Eki Görüntüle 405602
Eki Görüntüle 405603
Eki Görüntüle 405604
Eki Görüntüle 405605
Eki Görüntüle 405606

Renge takılmayın beyaz olacak, yada çiçeğimle aynı renk kombınleyebılırım mor yada fuşya gibi mesela.

Canım farklı birşey arıyorsan Oyee Design bak burda ayakkabını kendin tasarlıyorsun ben gelınlık ayakkabımımın bir topuğuna gelin pastası bir topuğuna gelin buketi veya damat gelin yan kısımlarına isimlerimizi yazdırmayı düşünüyorum ...

Back