eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Fiyatı ne oluyor canım ve nerde yaptırıyosun sen?

Herkes aynı şeyi söylüyor hem bakımı zor hemde sararıp leke yapıyor diye
kararsız kaldım ya

çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindim
bnde zeviz ve lake karışık aldım umrumda diil siyah alırsın çizilit kahve alırsın leke olur beyaz alırsan sararır ohooo

çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindim
bnde zeviz ve lake karışık aldım umrumda diil siyah alırsın çizilit kahve alırsın leke olur beyaz alırsan sararır ohooo

aslında yaptırmıyorsan öle istediğin gibi bulmakta zor modelini beğensen rengi yok diyorlar

:)))) Ooooo bu eylül tarihe yazılacak... Desenize hepimizin balayı ve düğün fotoğraflarını merakla bekliyorum kendi düğünümden daha çok sizin albümlerinizi merak ediyorum :26::26::26::26:

Fiyatı ne oluyor canım ve nerde yaptırıyosun sen?

Canım İstanbul bağdat caddesinde yeri var 300 tl daha yaptırmadım düğünden 20 gün önce sipariş veriliyor:) ben pembe ve beyaz kombini düşünüyorum buketimide pembe gül olarak hayal ediyorum bakalım umarım olur....

ozluur marasta da düğün yapacak mısın dışarda yapıp buraya mı geleceksin?

ozluur marasta da düğün yapacak mısın dışarda yapıp buraya mı geleceksin?

hürrem tacı diye geçiyo canım istanbuldayım bindallımı 100 e o tacı 40 a aldım

canım çok güzel hepsi bindallını ve abiyeni çok sevdim
Güle güle giy ağız tadıyla inşallah hepsini
BİNDALLINI ÇOK İYİYE ALMIŞSIN MAĞAZA ADI VARMI CANIM

Son düzenleme:
Canım benım lıseden arkadasım var cankaya make up ve calıştığı kuaför var yakınsa iletişim bilgilerini veriyim görüş istersen sürekli takip ediyorum baya başarılı bir ekip...

saol canm özelden alabilirim ankaraya gittiğimde görüşürm ayarlamak istiyorum artık çünkü

:)))) Ooooo bu eylül tarihe yazılacak... Desenize hepimizin balayı ve düğün fotoğraflarını merakla bekliyorum kendi düğünümden daha çok sizin albümlerinizi merak ediyorum :26::26::26::26:

22 Eylül olsunda balayı fotograf işi kolay şekerim

canım çok güzel hepsi bindallını ve abiyeni çok sevdim
Güle güle giy ağız tadıyla inşallah hepsini
BİNDALLINI ÇOK İYİYE ALMIŞSIN MAĞAZA ADI VARMI CANIM

teşekkürler canım benim
mağaza adı yok eminönünde kürkçü hana gelmeden sagda biyer hemen kapıda bindallılar asılı bi merdivenden çıkarıyo olduğu gibi bindallılar var orda

var tabiki cnm :) meşrutiyet caddesinde kırık makas var :) bi de önceden provaya gidersen ztn istediini yapabilirler :)

hmm ben gidip ora ile görüşeyim ozaman canım sen oraya mı yaptırcaksn tatlım nikahta saçını.. bide ücretleri hakkında bilgin var mı

hmm ben gidip ora ile görüşeyim ozaman canım sen oraya mı yaptırcaksn tatlım nikahta saçını.. bide ücretleri hakkında bilgin var mı

ben ali gür de yaptırmayı düşünüorm cnm istanbulda bikaç özel günde gittim gerçekten cok iiler :) 3 yıldır fln istte olduum için gidemedim oraya ama cnm fiyatları ortalama cok yuksek diil :) insallah memnun kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…