Canım farklı birşey arıyorsan Oyee Design bak burda ayakkabını kendin tasarlıyorsun ben gelınlık ayakkabımımın bir topuğuna gelin pastası bir topuğuna gelin buketi veya damat gelin yan kısımlarına isimlerimizi yazdırmayı düşünüyorum ...
Çok güzeller canım bayıldım güle güle kullan
valla ben beyaz lake alıcam kım ne derse desınuygun temizlik malzemesiyle temızlerım beyazın ne modası geçıyo ne de yerine aynı şıklıkta durabılıcek renk tanımıyorum ben beyaz alıcam
Çok güzeller canım bayıldım güle güle kullan
valla ben beyaz lake alıcam kım ne derse desınuygun temizlik malzemesiyle temızlerım beyazın ne modası geçıyo ne de yerine aynı şıklıkta durabılıcek renk tanımıyorum ben beyaz alıcam
çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindim
bnde zeviz ve lake karışık aldım umrumda diil siyah alırsın çizilit kahve alırsın leke olur beyaz alırsan sararır ohooo
Canım bende maraşa gelin geliyorum ben burdan alıyım 17 eylulde getırırım olmaz mı maraşta nerdesin canım...
aa çok sevindim ne güzel:) benim düğün 2 eylül canım o yuzden dilek feneri için zaman gecmiş olur düşündüğün için tesekkürler:) internetten alacak nişanlım. nişanlının ailesi falan mı marasta görev dolayısıyla mı geliyosun?
Oy heyecan bastı arkadaş
Leyla gidicek balayına gelıcegı hsonu esrahm ile ozluur un düğünleri olucak onlar balayından donecek (oy çabuk gelsinlerrr) benım düğünüm olucak ben gelıcem mouse yı everıcez o gidicek gelıcek tamam eylul sezonunu kapadım diycek
sonra burda albumlerimizi balayında yediğimiz yemeğin tuzundan kahvaltının çayından havuzundan bahsedıcez hahha belkı bi gun leyla kızlar donemım uc gun gecıktı acaba teyze oluyomusunuz dıycek başka bir gün mouse ya kızlar kocam ellerinde çıcekler gelmiş vazoya sığmadılar diycek ohh ya o gunlerı gorelım
Canım bende maraşa gelin geliyorum ben burdan alıyım 17 eylulde getırırım olmaz mı maraşta nerdesin canım...
aa çok sevindim ne güzel:) benim düğün 2 eylül canım o yuzden dilek feneri için zaman gecmiş olur düşündüğün için tesekkürler:) internetten alacak nişanlım. nişanlının ailesi falan mı marasta görev dolayısıyla mı geliyosun?
Canım nişanlım şark görevi için gitti 3 yıl ordayız allah nasip ederse:) İlk gelinlerden birtanesisin desene :)
Fiyatı ne oluyor canım ve nerde yaptırıyosun sen?
Canım nişanlım şark görevi için gitti 3 yıl ordayız allah nasip ederse:) İlk gelinlerden birtanesisin desene :)
cevap vermişsin de gec okudum canım son sorduğum soru saçma oldu gibi göründü:) evet canım ilk gelinlerdenim çok heyecanlıyım:) maraş biraz küçük ama güzel güvenli en güzel tarafı da çok ucuz bir şehirdir. çok güzel bir evde çok ucuz kiralarla oturabilirsin aman ev küçük de esyalarım sığmadı gibi bi derdin olmaz. ben izmire gelin gidicem çok güzel bir şehir ama çok pahalı ev konusu baya sıkıntılı olacak. maraşta kocaman evlere alıştığım için orda küçücük bir eve bin lira kira vermek sinir bozucu bir de aldığın mobilyaları nereye sığdırsam diye dert
ozluur marasta da düğün yapacak mısın dışarda yapıp buraya mı geleceksin?
cevap vermişsin de gec okudum canım son sorduğum soru saçma oldu gibi göründü:) evet canım ilk gelinlerdenim çok heyecanlıyım:) maraş biraz küçük ama güzel güvenli en güzel tarafı da çok ucuz bir şehirdir. çok güzel bir evde çok ucuz kiralarla oturabilirsin aman ev küçük de esyalarım sığmadı gibi bi derdin olmaz. ben izmire gelin gidicem çok güzel bir şehir ama çok pahalı ev konusu baya sıkıntılı olacak. maraşta kocaman evlere alıştığım için orda küçücük bir eve bin lira kira vermek sinir bozucu bir de aldığın mobilyaları nereye sığdırsam diye dert
Canım evet evı tuttuk kırası cok ucuz ve baya buyuk evlerı en az 150 m2 oluyor.. İst nikah ve kına antep dugun canım benım karmakarısık bıraz:) Bende İstanbuldan sonra oraya nasıl alısıcam dıye dusunuyorum kımsem yok oralarda cok zorlanıcam ama napalım
hürrem tacı diye geçiyo canım istanbuldayım bindallımı 100 e o tacı 40 a aldım
Canım benım lıseden arkadasım var cankaya make up ve calıştığı kuaför var yakınsa iletişim bilgilerini veriyim görüş istersen sürekli takip ediyorum baya başarılı bir ekip...
:)))) Ooooo bu eylül tarihe yazılacak... Desenize hepimizin balayı ve düğün fotoğraflarını merakla bekliyorum kendi düğünümden daha çok sizin albümlerinizi merak ediyorum:26::26::26::26:
ama daha ankaradaki düğün için kuaför bulamadım yakuaför önerin var mı peki bana canımm :))
canım çok güzel hepsi bindallını ve abiyeni çok sevdim
Güle güle giy ağız tadıyla inşallah hepsini
BİNDALLINI ÇOK İYİYE ALMIŞSIN MAĞAZA ADI VARMI CANIM
var tabiki cnm :) meşrutiyet caddesinde kırık makas var :) bi de önceden provaya gidersen ztn istediini yapabilirler :)
hmm ben gidip ora ile görüşeyim ozaman canım sen oraya mı yaptırcaksn tatlım nikahta saçını.. bide ücretleri hakkında bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?