eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bu aralar bende erken mi seçtim diye düşünüyorum kararsızım çok :44: ama olsun dediğin gibi inş hepimiz güzel olucaz:46::46::46: hadiii kızlar körler sağarlar birbirini ağarlarmış :9::9::9:

cilt bakımı yaptırmayı düşünen varmı kızlar

burda dr murad ürünleri ile 1-1,5 saat yakın aylık bakım yapalım dedi 3 ay alana 4. ay bedavaymış fiyat olarakta 95 falan mı demişlerdi
yaptırmayı düşünen varmı kızlar yada yaptıranlar

Benimde alex'le başladılar...tüyler azalıp incelince nd-yag ile devam ediceklermiş :44::44:

Kızlar bakın ben araştırırken şunu okumuştum, uygulayan ve onaylayan arkadaşlarım oldugundan gitmeye karar verdım:

Ütüleme Epilasyon Teknolojisi

Gittiğim yer orjınal Alma Lasers teknolojısını kullanıyor, bu yüzden içim rahat.

burda dr murad ürünleri ile 1-1,5 saat yakın aylık bakım yapalım dedi 3 ay alana 4. ay bedavaymış fiyat olarakta 95 falan mı demişlerdi

valla ben de düşünüorm ama herkes ne var cildinde ya diince vazgeçer gibi oldum

Kızlar bakın ben araştırırken şunu okumuştum, uygulayan ve onaylayan arkadaşlarım oldugundan gitmeye karar verdım:

Gittiğim yer orjınal Alma Lasers teknolojısını kullanıyor, bu yüzden içim rahat.

ütüleme dedikleri diodun bi çeşisi snrm cnm..bnm gittiim yerin internet sitesinde diod ütüleme die geçio çünkü

Son düzenleme:

Ben gitmedim hiç valla ama düğüne 4 ay kaldı lazere gittiğimde bir bakıma giricem, sonrasında aylık bakıma gidicem düğüne kadar hiç birşey olmasa cildim rahatlar arınır :9: ama öyle çok para vermem araştırmadım daha :1:

Bende gittim...alma lazerin makinalarındandı tatlım..5 seans gittim ve en ufak bir fayda göremedim ne yazıkki :19::19: SPA-SHR idi makinanın adı..alma lazer üretiminden :19::19: jel sürüyor iseler kaçın oradan kızlar :52::52:

ya bende cilt bakımı ve gelin hamamı istiyorum şöle bir güzel kırklanayım :9::9: zaten roucutandan cildim kurudu 2 ay sonra biityor tedavim bide hamamlanıp cilt bakımı olursa kaymak olurum valla :9::9::9:

Son düzenleme:
ya bende cilt bakımı ve gelin hamamı istiyorum şöle bir güzel kırklanayım :9::9: zaten roucutandan cildim kurudu 2 ay sonra biityor tedavim bide hamamlanıp cilt bakımı olursa kaymak olurum valla :9::9::9:

hehe gelin hamamı bende düşünüyorum canım bütün arkadaşlarımı toplayıp eğlenelim diyorum :9:

hehe gelin hamamı bende düşünüyorum canım bütün arkadaşlarımı toplayıp eğlenelim diyorum :9:

tatlım öle ama ben bi araştırdım kına yerine gelin hamamımı yapsam diee kendin kapatınca pahalı oluyor çalıp oynayalım yiyeli içelim istiyordum bende gelmek isteyen ark. sölicem kendi kendimize gidicez ben böle düşündüm ama hamamı komple kapatmak bir kına fiyatı :50:

tatlım öle ama ben bi araştırdım kına yerine gelin hamamımı yapsam diee kendin kapatınca pahalı oluyor çalıp oynayalım yiyelim içelim istiyordum bende gelmek isteyen ark. sölicem kendi kendimize gidicez ben böle düşündüm ama hamamı komple kapatmak bir kına fiyatı :50:

tatlım öle ama ben bi araştırdım kına yerine gelin hamamımı yapsam diee kendin kapatınca pahalı oluyor çalıp oynayalım yiyelim içelim istiyordum bende gelmek isteyen ark. sölicem kendi kendimize gidicez ben böle düşündüm ama hamamı komple kapatmak bir kına fiyatı :50:

Bende gittim...alma lazerin makinalarındandı tatlım..5 seans gittim ve en ufak bir fayda göremedim ne yazıkki :19::19: SPA-SHR idi makinanın adı..alma lazer üretiminden :19::19: jel sürüyor iseler kaçın oradan kızlar :52::52:

Olur mu canım jel makınanın kayganlaştırıcı etkısını sağlamak için sürülüyor, mecburı zaten :1:

Ayrıca bu makınadan makınaya fark edıyor, bu teknolojıde tedavının sonuç vermemesi mumkun değilmiş ki benım 1 arkadaşım tamamen bitirdi v, 2 sı devam edıyo 3.seansta ve çok memnun hepsi , yoksa sonuç vermıycegını bıle bıle 2 ayda bır 500 lira neden vereyım :9:

Olur mu canım jel makınanın kayganlaştırıcı etkısını sağlamak için sürülüyor, mecburı zaten :1:

Ayrıca bu makınadan makınaya fark edıyor, bu teknolojıde tedavının sonuç vermemesi mumkun değilmiş ki benım 1 arkadaşım tamamen bitirdi v, 2 sı devam edıyo 3.seansta ve çok memnun hepsi , yoksa sonuç vermıycegını bıle bıle 2 ayda bır 500 lira neden vereyım :9:

Canım biz arkadaşla gittik kötü sonuçlandı..almanın 4-5 tan makinası var demekki bizimki kötüymüş canım... umarım iyi sonuç alırsın tatlım..

Canım biz arkadaşla gittik kötü sonuçlandı..almanın 4-5 tan makinası var demekki bizimki kötüymüş canım... umarım iyi sonuç alırsın tatlım..

Allah allah ama kadın bize ütüleme teknolojısınden önce kullandıkları lazer teknolojınınde işe yaradığını söylemişti ama mın.6 seans suruyo demıştı, belkı daha erkendir sizin canım? İnşallah sizde çözum bulabılırsınız.

Allah allah ama kadın bize ütüleme teknolojısınden önce kullandıkları lazer teknolojınınde işe yaradığını söylemişti ama mın.6 seans suruyo demıştı, belkı daha erkendir sizin canım? İnşallah sizde çözum bulabılırsınız.

Valla tatlım ben bıraktım orayı şimdi alex'e başladım artık...

Yazdıklarını okurken o kadar duygulandımki tatlım...çok zor günler geçiriyorum..tek destekçim nişanlım şu anda :nazar::nazar:..hep yanımda destek okuyor bana:nazar::nazar:..adalet terazisi dengeli bir insanmış bunu birkez daha gösterdi:nazar::nazar:..senin nişanlın gibi yapmış olsaydı bende ayrılmayı tercih ederdim ama şimdi yapamam..ailem olayları öğrenince ayrıl diye tuttursalarda ben bunu yapamam..o benim için ailesinden vazgeçmeyi göze almışken ben onu yüzüstü bırakamam..:14::14:
en büyük korkum bu ailemin öğrenip büyük tepki vermesi..nasıl bir tepki vereceklerinide bilemiyorum..bir arkadaşım var çok samimi olduğum ailemi iyi tanıyor..o senin ailen nişanlını seviyor..nişanlın gelip babana ben kızını seviyorum baba..onu asla üzmem bırakmam derse baban düğününüzü bile kendi yapacak kadr aşka sevgiye saygı gösteren biri diyor..evet babam aşka sevgiye çok saygı gösterir..bugüne kadar akrabalarımızda ne zaman bu tarz olaylar olmuş olsa hep sevenlerin yanında olmuştur..ama bu sefer konu kızı olunca nasıl tepki verebilir bilemiyorum..
çok korkuyorum...4 gündür yemek yiyemiyorum..şu anda bile 1 kilo 200 gram vermişim..zaten çok zayıf biririm..52 kiloydum 50,800 olmuşum :14::14::14:
Allah yardımcımı olsun canım..dua edin bize ne olur :14::14:

Benim de babam aşırı tepkiliydi canımm e kız babası kolay değil gurur meselesi,ama nişanlım onu ben izmir deyken aramış konuşmak istiyorum demiş arabayla almış biyere gitmişler konuşmuşlar,haklı olduğumu ailesinin yaptıklarından haberirin olmadığını olayı yüzeysel bildiğini ailesinin suçlu olduğunu bidaha bu tür koularda kimseye taviz vermeyeceğini,çook üzgün olduğunu vs anlatmış.gerçektende şimdi çok dikkatli.yani demek istediğim nişanlın senin arkandaysa baban korktuğun kadar tepki vermez merak etme ki benim babam çok sinirli asabi, kinci biridir.ki en önemlisi senin nişanlın en baştan beri yanında :) hiç merak etme bak kendini üzme zaten evlendikten sonra herkes dış kapının dış mandalı.az daha sabır biliyorum nişanlıyken böyle şeyler yaşamak istemiyoruz, bende çok çektim inan ama artık kulaklarımı kapadım herşeye istemediğim hiç bir şeyi yapmıyor ve yaptırmıyorum buda nişanlımıza bağlı zaten.bu büyük şans unutma oldumu :) neşelen biraz gelinliğini merakla bekliyoruz :16:

Back