eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım çok güzeller.allah almayı nasip eder inşallah.
Sen bosch cusun galiba ,

bende arçelikçiyim:1::1::1::1:
Ama eşyaları beko aldık:9::9::9:

Evet iyi eleştiriler duydum kullananlar memnun ondan karar verdım canım :)

slm bayanlar benim düğünümde 8-9 eylül bende gelinliğimi izmirden almayı düşünüyordum fakat manisaya miss defne açılmış miss defneden gelinlik alan var mı bi fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler:)

Canım arkadaşım aldı 2600 lıra, m yaka dantel bir modeldi, gayet iyi hizmet verdıler, 3 prova aldılar hazır bır model üzerinde değişiklikler yaparak düğünden 1 ay once teslim ettıler.

canım sen komplemi veriyosun 550 tl. seansına ben yüz bölgesi için gidiyorum 100 tl hatta salı günü seansa girdim. bitmiyo dedim çok şaşırdılar hatta inkarda etmediler. bu zamana kadar bitmeyen hiç olmamış ve bitmiyosa mutlaka bir sorun var diyo. ya hormonlardan yada pko diyo bilmiyorum. regl nin 3. günü muhakkak yaptır testini bizde bilelim ona göre hareket ederiz dedi. bende 3. günü gidicm bakalım ne olucak. :31:

Canım evet tüm vucut(tüm bacak,koltukaltı,bikini&genıtal bolge) olarak seans başı 500 lira olarak anlaştım, bu nisan sonuna kadar olan kampanyaydı, şuan 650 lira olmuş. Daha ilk seansım ama memnunum, tüylerim dokuldukten sonra yerıne çıkanlar çok sert değil ve yavaş çıkıyo, arkadaşlarım 3.seanstan sonra bitiyo gibi bişey dediler, 5 seansta bitirmeyi planlıyorum, yanı onguru bu, inşallah. Yüz bölgesi daha yavaş sonuç alır canım ama yine de testlerini yaptır zararı yok sana için rahat olur.

peki kızlar hangi illerdeyiz nereye gelin gideceksiniz bakalım :3:

ben bunca zamandır istanbulda yaşadım fakat 7 senedir yalovada yaşıyorum ve yalovada kalıcam :):)

Ben Tekirdağdayım, İstanbul a gelin olucam Allah ın izniyle canım :)

Yalovada kuzenım ve teyzem yaşıyor düğünü için gitmiştim harika biryer gerçekten güle güle oturun inşallah.

ayy ankara bnm memleketim yaa :) özledim bak şimdi ankarayı :) bnm de 1 eylül de ank da nikahım olcak :) 8 eylülde istanbulda düğünüm :) ank da lazer için gidebilceğin yer önerebilirim :)
ankarayı çok kişi sevmez ama ben çok seviyorum ya :) hayırlı olsn canım.. valla yer önerirsen çok memnun olurum güvenilir temiz bi yer arıyorum düğün sonrası başlıyim diyorum.

hoşgeldin şehirdaşım bende bursadan hayırlı olsun :13:
hoşbulduk canım :) sana da hayırlı olsn bütün gelinler çok çok mutlu olsn inşallah :13:

prenses model alacak arkadaşlar, benimde gelinliğim prenses model ama ben iki hafta önce teslim alıcağım oradaki bayan bana eteği sönmeye başlıyor o yüzden ne kadar geç alırsan senin için o kadar iyi dedi

prenses model alacak arkadaşlar, benimde gelinliğim prenses model ama ben iki hafta önce teslim alıcağım oradaki bayan bana eteği sönmeye başlıyor o yüzden ne kadar geç alırsan senin için o kadar iyi dedi

bilgi için sağol canım detayların nasıl üst tarafı benim işli inci ve taş senin nasıl birde etek düzmü iniyor toplatma varmı ?

Son düzenleme:
bilgi için sağol canım detayların nasıl üst tarafı benim işli inci ve taş senin nasıl birde etek düzmü iniyor toplantma varmı ?

toplama yok tül uçlarında fıransız dantel işlemeli üstte fransız dantel, motiflerin şekline görede boncuk işlemeler var

yanlız kızlar böle parıltılı gri gibi duran üstler varya onları alırken dikkatli olun kararma oluyor o öyüzden genelde işleme istiyorsanız boncuk işleme alın diğer işlemelerde baya baya karama oluyor.

toplama yok tül uçlarında fıransız dantel işlemeli üstte fransız dantel, motiflerin şekline görede boncuk işlemeler var

yanlız kızlar böle parıltılı gri gibi duran üstler varya onları alırken dikkatli olun kararma oluyor o öyüzden genelde işleme istiyorsanız boncuk işleme alın diğer işlemelerde baya baya karama oluyor.

güle güle giy canım:) ya benim işli derken böyle kupon kupun onlar elle işlenmiş swaroski taş ve inci işlenmiş ama böyle şekillii sade ve parıltılı gittiğimde resmini çekicem böyle dedin içime kurt düştü şimdi:44:

bilgi için sağol canım detayların nasıl üst tarafı benim işli inci ve taş senin nasıl birde etek düzmü iniyor toplatma varmı ?

Kızlar Ossi Moda Evinde çok güzel modeller var, prenses tarzı da dantel tarzıda, çok geniş bir portfoyları var gerçekten,

Eki Görüntüle 405794 $dantel1.arka.jpg

$prenses.jpg

$prenses21.jpg $prenses2.jpg

$prenses31.jpg $prenses3.jpg

güle güle giy canım:) ya benim işli derken böyle kupon kupun onlar elle işlenmiş swaroski taş ve inci işlenmiş ama böyle şekillii sade ve parıltılı gittiğimde resmini çekicem böyle dedin içime kurt düştü şimdi:44:

bak oradaki 3resim varya o tarzlarda işte gri gri duran işlemeler kararıp sim siyah duruyor ona göre inci cam inci işe harika ama dikkat et plastik incide kullanıyorlar onlarda da soyulma oluyor dikkat edin bunlara gelinliği görünce hiç birşey görmüyor insan sonra ay burası niye böle diyor ondan

Son düzenleme:
ben buraya gittim ve çok da memnun kaldım cnm gider görür kendi kararını verirsin :)
Ankara Elmas Lazer Epilasyon Polikliniği | Lazer Epilasyon Ankara | Ankara Lazer Epilasyon

çok saol tatlım. bikenara not aldığım bikaç yer var gidip görüşücem buralarla :) memnun kalman da güzel önceliği burası olsun ozaman :)

kızlar gelinlik muhabetti var ha. ben gelinliğmi ocak ayında aldım bu konuda çok aceleci bi gelinim galiba. bursa akaydan aldım gelinliğimi ozaman indirim dönemiydi ve kaçırmak istemedim. ama düğün stresinden mi neden bilmiyorm buaralar güzel bi gelin olmuycam ben diye saçmalamaya başladım. sanırım gelinliğimi gidip giymeye mutlu olmaya ihtiyacım var :1:

çok saol tatlım. bikenara not aldığım bikaç yer var gidip görüşücem buralarla :) memnun kalman da güzel önceliği burası olsun ozaman :)

kızlar gelinlik muhabetti var ha. ben gelinliğmi ocak ayında aldım bu konuda çok aceleci bi gelinim galiba. bursa akaydan aldım gelinliğimi ozaman indirim dönemiydi ve kaçırmak istemedim. ama düğün stresinden mi neden bilmiyorm buaralar güzel bi gelin olmuycam ben diye saçmalamaya başladım. sanırım gelinliğimi gidip giymeye mutlu olmaya ihtiyacım var :1:

Bencede tatlım git giyin ve ne kadar güzel bir gelin olacağını gözünle gör tekrar :16::16:

bugune kdr hiç çirkin gelin gören var mı :) ben hiç görmedim :) eminim sen de cok guzel bi gelin olcaksın :)

Doreden aldığım silikon kek kalıplarım gelmiş kızlarr kekler pudıngler muhallebiler dondurmalar yapıcam evlenınce ohhh :9: :9:

$Kırmızı_buyuk.jpg $Kırmızı_Kuçuk.jpg

bugune kdr hiç çirkin gelin gören var mı :) ben hiç görmedim :) eminim sen de cok guzel bi gelin olcaksın :)

bu aralar bende erken mi seçtim diye düşünüyorum kararsızım çok :44: ama olsun dediğin gibi inş hepimiz güzel olucaz:46::46::46: hadiii kızlar körler sağarlar birbirini ağarlarmış :9::9::9:

kızlar moralimi düzelttiniz valla sağolun :)) bian önce de eylül ayıı gelse dee kavuşsak sevdiklerimize ne güzel olur :)
evet evet kesin kararlıyım artık bu tüylerden kurtulmalı :1: bu kızların derdi hiç mi bitmez yau :44:

Back