Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin hazırlıklar ne alemde, ev eşya, gelinlik v.s.
evet 9 eylül çok fazla
evet 9 eylül çok fazla
peki kızlar hangi illerdeyiz nereye gelin gideceksiniz bakalım
Ben konyadayım, konyada kalıcam kuzum sen?
eylülde evlencek olup gelinliği almamış olan tek ben diilmişim :)) çok rahatladım :)
beyaz eşya ile diğer çeyizler hazır, mobilya bakıyoruz, evi kira düşünüyoruz o yüzden 1-2 ay kala bakmaya başlıyacağız
gelinliğimide buldum
çalıştığım için zaman kısıtlı, fırsat buldukça koşuşturuyoruz
9 eylülde konvoy yüzünden yollar kapanabilir...bu kadar gelin varsa
bende almadım canım
benimde tam tersi 6 eylül
merhaba eylül gelinnleriii :) bende 2 eylül geliniyim kısmetse. ben bursadayım 5 yıl okuduğum şehir ankarama gelin gidicem yine :)
bide bu bayanların derdi bitmez mi yaa.. bi evleneyim bende lazere başlıycam inş ankarada onun için şimdiden yer araştırıyorum..
merhaba eylül gelinnleriii :) bende 2 eylül geliniyim kısmetse. ben bursadayım 5 yıl okuduğum şehir ankarama gelin gidicem yine :)
bide bu bayanların derdi bitmez mi yaa.. bi evleneyim bende lazere başlıycam inş ankarada onun için şimdiden yer araştırıyorum..
yok tatlım bizde daha yeni yeni bakmaya başladıkeylülde evlencek olup gelinliği almamış olan tek ben diilmişim :)) çok rahatladım :)
anaaaam gene ne çok şey kaçırdım kızlar ofis pc deki bir raporum açılmıyordu kafayı yedim kurtaramıcam sandım bilgi işlemden destek aldım ama baya sürdü sabahtan buyana onla uğraşıyorum ama nispeten kurtardım büyük kısmını çok şükür şimcik devam edebiliriz
yok tatlım bizde daha yeni yeni bakmaya başladık QUOTE]
hepimize kolay gelsin o zmn :)
baslıkları okuyunca herkes almış bi ben kalmışım gibi hissediodm :)) yalnız diilmişim :)