eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

anaaaam gene ne çok şey kaçırdım kızlar ofis pc deki bir raporum açılmıyordu kafayı yedim:37: kurtaramıcam sandım bilgi işlemden destek aldım ama baya sürdü sabahtan buyana onla uğraşıyorum ama nispeten kurtardım büyük kısmını çok şükür şimcik devam edebiliriz:1::51:

canım senin hazırlıklar ne alemde, ev eşya, gelinlik v.s.:34:

beyaz eşya ile diğer çeyizler hazır, mobilya bakıyoruz, evi kira düşünüyoruz o yüzden 1-2 ay kala bakmaya başlıyacağız
gelinliğimide buldum :46:
çalıştığım için zaman kısıtlı, fırsat buldukça koşuşturuyoruz:10:

peki kızlar hangi illerdeyiz nereye gelin gideceksiniz bakalım :3:

Son düzenleme:
eylülde evlencek olup gelinliği almamış olan tek ben diilmişim :)) çok rahatladım :)

bende almadım canım:34:

beyaz eşya ile diğer çeyizler hazır, mobilya bakıyoruz, evi kira düşünüyoruz o yüzden 1-2 ay kala bakmaya başlıyacağız
gelinliğimide buldum :46:
çalıştığım için zaman kısıtlı, fırsat buldukça koşuşturuyoruz:10:

hayırlı olsun canım hepsi. bizimde beyaz eşyalar hazır.çeyizler hazır ev ve eşya kaldı bir de gelinlik damatlık, davetiye, nikah şekeri v.s. amaaaann daha çok varmış yaaaa:31::31::31:

9 eylülde konvoy yüzünden yollar kapanabilir...bu kadar gelin varsa :9::9:

aynen şeker:52::52::52::52: patlama yaşadık yahuuu.

peki kızlar hangi illerdeyiz nereye gelin gideceksiniz bakalım :3:

ben istanbuldayım, adapazarına gidicem:16:

Son düzenleme:
merhaba eylül gelinnleriii :) bende 2 eylül geliniyim kısmetse. ben bursadayım 5 yıl okuduğum şehir ankarama gelin gidicem yine :)
bide bu bayanların derdi bitmez mi yaa.. bi evleneyim bende lazere başlıycam inş ankarada onun için şimdiden yer araştırıyorum..

merhaba eylül gelinnleriii :) bende 2 eylül geliniyim kısmetse. ben bursadayım 5 yıl okuduğum şehir ankarama gelin gidicem yine :)
bide bu bayanların derdi bitmez mi yaa.. bi evleneyim bende lazere başlıycam inş ankarada onun için şimdiden yer araştırıyorum..

ayy ankara bnm memleketim yaa :) özledim bak şimdi ankarayı :) bnm de 1 eylül de ank da nikahım olcak :) 8 eylülde istanbulda düğünüm :) ank da lazer için gidebilceğin yer önerebilirim :)

ayy ankara bnm memleketim yaa :) özledim bak şimdi ankarayı :) bnm de 1 eylül de ank da nikahım olcak :) 8 eylülde istanbulda düğünüm :) ank da lazer için gidebilceğin yer önerebilirim :)

hoşgeldin şehirdaşım bende bursadan hayırlı olsun :13:

eylülde evlencek olup gelinliği almamış olan tek ben diilmişim :)) çok rahatladım :)
yok tatlım bizde daha yeni yeni bakmaya başladık :34:
anaaaam gene ne çok şey kaçırdım kızlar ofis pc deki bir raporum açılmıyordu kafayı yedim:37: kurtaramıcam sandım bilgi işlemden destek aldım ama baya sürdü sabahtan buyana onla uğraşıyorum ama nispeten kurtardım büyük kısmını çok şükür şimcik devam edebiliriz:1::51:

hoşgeldin canım iyi kurtarabildiysen sorun yok kaldığımız yerden devam edebiliriz :ssz::1:

hoşgeldin şehirdaşım bende bursadan hayırlı olsun :13:

Back