Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bafo ama idrar pozitif çıkıp kan negatif çıkanlar varmış bide heran adet olcak gibi ağrım vardı sabah şimdi hafifledi
azizecim beni listeden silin çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda hadi ii geceler
kan testi yaptirdin mi sen cnm
azizecim beni listeden silin çok moralim bozuk 16. adet olmam gerekiyodu ama kasık ağrılarım dayanamaycağım şekilde olunca doktora gittim vajinal muayene yaptı yara ve iltihap tespit etti ve eğer fazla kilolarımı vermezsem çocuğun olmaz dedi ultrasonda falan baktı rahmim normal gelişiminde ancak kilo vermem gerkiyomuş dengeli bir şekilde moralim çok bozuldu ben hamilelik beklerken çocuğun olmaz cvp+ilk defa vajinal muyene olmak beni mahvetti çok mutsuzum gün boyu ağladım zaten o yüzden eni silin ve bir yılda yazmayın olurmu ne kese ne bebek görmrdim ultrasonda hadi ii geceler
evet bugün kan testi yaptırdım
walla yumurta takibi yaptım ama ona çok takılıp kalmayın.ilişkiyi yumurtlama gününe göre ayarladım.ovalasyon testi kullanmadım.adet günümde yaptım silik çıktı sonra kan ve idrar yaptım adetimden 4 gün sonra.normal testler erken olan diil.
inşallaaaaaaaaahhhhhhh hamilesindir :Saruboceq:slm kızlar 11 eylul adetım ama hala olmadı hayırdır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhh
ben dayanamadım sahura kaltığım gibi test yaptım ama sonuç((((( tek çizgi :gitme: biliyorum söylediniz çıkmaz diye ama durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile
zaten adet belirtileri de başladı ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum karakışta gibi patik çorap ne bulduysam giydim:))))) sanırım bu ay ilk kırmızı kartımı alıcam delikafadulden
inşallaaaaaaaaahhhhhhh hamilesindir :Saruboceq:
ne oldu adet oldun mu?olmadıysan test yaptırdın mı?
moralini hemen bozma biraz daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın ama kendini iki duruma da hazırla üzülmemek için.sonra toparlanmak zaman alıyor canım...ben dayanamadım sahura kaltığım gibi test yaptım ama sonuç((((( tek çizgi :gitme: biliyorum söylediniz çıkmaz diye ama durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile
zaten adet belirtileri de başladı ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum karakışta gibi patik çorap ne bulduysam giydim:))))) sanırım bu ay ilk kırmızı kartımı alıcam delikafadulden
sen hamilemisin canım düşükle ilgili bi topik açmıssın
düşük yaptım canım toparlanıyorum şimdi...heyecanla bebeğe dair planlar yaparken o bizi bırakıp gitti.eşim olmasa kendime gelemezdim çok üzüldüm.ama hayat sürprizlerle dolu...biraz zaman geçsin çalışmalara başlarım yine :)