Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben internetten siparis etmistim, bu gidisle asil hamile kaldigim zaman evde test olmucak kaydirigubbakcemile3
Insallah hamis kaliriz hepimiz bu ay hayirlisiyla da testlere ihtiyac kalmaaaazzzz
Hadi ben kactim arkadaslar, bizim burda iftar vakti...Herkese hayirli gecelerrrr
kadir gecemiz mübarek olsun kızlar.......
Kızlar dün akşamdan beri kasıklarım inanılmaz ağrıyor, halsizlik de var. Gece de midem bulanıyodu. Off yaa psikolojik mi acaba hepsi... Adetime 5 gün kaldı. Dün gebelik testi aldım. Sizce bugün yapsam çıkar mı?
canım diğer topikte gördüğüme göre 5 gün önce yapıp sonuç alanlar var ama yinede sen bilirsin çıkmazsa boşuna üzülme, ama sendede çok belirti var, bilmiyorumki, ben olsam bakardım onu söyleyimopuyorumnanaktan bu mübarek günde inş. dileğin kabul olur , ayrıca herkesin mübarek kadir gecesini kutlarım hepimizin duaları kabul olsun![]()
Yaaa kızlarrr şimdi gebelik testini yaptım. İkinci çizgi çıktı:)) Ama silik, çok da silik değil. Yani diğerinden biraz daha açık renkte... Nolur bişey söyleyin.. Aşırı heyecanlıyım...
tebrik ederim canım hamilesin:))):CüvCüv:
çizgi silikde olsa hamilelik vardır canım tabi kesinleştirmek için birde kan testi yaptır hayatım.
Canım çok teşekkür ederim... Sayende ne olduğunu öğrenmiş oluyorum. Ya bu akşam ya da yarın sabah, hemen kan testi yaptıracağım. :lepi:
canım hayırlısı olur inşallah bakalım kan testinin sonucunuda alalımda içimiz rahatlasın
ayakların yerden kesilmiştir şimdi canım ben öyle olmuştum çünkü insan ne düşünceğni şaşırıyo allahım hayırlı evlat nasip etsin canım inşallah.