• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

çok güzel yaa inşallah hayırlısıyla allah nasip etsin, biz 1,5 yıllık evliyiz hala bi aile olduğumuzu düşünmüyoruz aynı evde yaşır gibi hissdiyoruz, bebek gelirse işte ozaman artık bizde bi aile gibi hissedebileceğiz opuyorumnanaktan[/QUOTE]

Siz o kadar sürede kendinizi aile gibi düşünmüyosanız biz hiç düşünmemeliyiz:) Henüz 3 aylık evliyiz biz:))) Ben de bebekle gerçek bir aile olacağımızı düşünüyorum canım:))Şeniz

Evet ben internetten siparis etmistim, bu gidisle asil hamile kaldigim zaman evde test olmucak kaydirigubbakcemile3

Insallah hamis kaliriz hepimiz bu ay hayirlisiyla da testlere ihtiyac kalmaaaazzzz

Hadi ben kactim arkadaslar, bizim burda iftar vakti...Herkese hayirli gecelerrrr

Canım hangi siteden sipariş verdin. Ben dün eczaneden aldım tanesini 3 TL ye. Burda 1 TL ye alan arkadaşları görüyorum. Bana özelden sitenin adını yazar mısın?

Kızlar dün akşamdan beri kasıklarım inanılmaz ağrıyor, halsizlik de var. Gece de midem bulanıyodu. Off yaa psikolojik mi acaba hepsi... Adetime 5 gün kaldı. Dün gebelik testi aldım. Sizce bugün yapsam çıkar mı?

benim sabahtn beri çok kötü bulantım var ramazandan dolayı mı acaba diyorum ama alaahım bu gecenin rahmetiyle bizleri sevindirsin inşallah....

inşallah psikolojik değildir bebiş vardır canım bu mübarek günde rabbim tüm duaları kabul hepimizin kucağına bi bebiş nasip eder inşallah...aminnnn

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar...Kızlar heyecan artı stres yapıyorum 1 günüm kaldı bakalım sonuç ne olcak..

Kızlar dün akşamdan beri kasıklarım inanılmaz ağrıyor, halsizlik de var. Gece de midem bulanıyodu. Off yaa psikolojik mi acaba hepsi... Adetime 5 gün kaldı. Dün gebelik testi aldım. Sizce bugün yapsam çıkar mı?

canım diğer topikte gördüğüme göre 5 gün önce yapıp sonuç alanlar var ama yinede sen bilirsin çıkmazsa boşuna üzülme, ama sendede çok belirti var, bilmiyorumki, ben olsam bakardım onu söyleyimopuyorumnanaktan bu mübarek günde inş. dileğin kabul olur , ayrıca herkesin mübarek kadir gecesini kutlarım hepimizin duaları kabul olsun :emir_bebek:

çok tşk ederim NİLÜFERve BEBİŞKOM düne göre iiyim biraz daha ama yapacam ben bu işi kilonun bu kadar problem olacağuını hiç tahmin etmemiştim sizlerin ve eşimin desteği ile aşacam ben siz<lere çok alıştım bırakamam ki buraları çok saaolun çok tşk

canım diğer topikte gördüğüme göre 5 gün önce yapıp sonuç alanlar var ama yinede sen bilirsin çıkmazsa boşuna üzülme, ama sendede çok belirti var, bilmiyorumki, ben olsam bakardım onu söyleyimopuyorumnanaktan bu mübarek günde inş. dileğin kabul olur , ayrıca herkesin mübarek kadir gecesini kutlarım hepimizin duaları kabul olsun :emir_bebek:

Ayy baksam mı acaba.. Ben de sadece birinden gaz bekliyodum:)) İlk sen dikkate aldın. Teşekkür ederim canım... zemuszemus

herkese meraba kızlarrr nasılsınızzhihoyyyt

Kadir Geceniz mübarek olsun bu hayırlı gecede dualarımız kabul olur inşallah canlarım

Nurem daha 5 günün var canım çıkarmı bilmiyorum sen yinede iyi düşün çıkmazsa üzülmem diyosan yap ama bir kaç gün daha beklemen senin için daha iyi olur.

kızlar bide ayklarım çok üşüyo adet olcam galiba demişsiniz ayak üşümesi gebeliğede işaret onu söyleyim benim adet günüm gelmeden başlamıştı halada ıstamıyorum bebişim ayaklarımı çok üşütüyo yani kızlar :)))

Yaaa kızlarrr şimdi gebelik testini yaptım. ıkinci çizgi çıktı:)) Ama silik, çok da silik değil. Yani diğerinden biraz daha açık renkte... Nolur bişey söyleyin.. Aşırı heyecanlıyım...

Yaaa kızlarrr şimdi gebelik testini yaptım. İkinci çizgi çıktı:)) Ama silik, çok da silik değil. Yani diğerinden biraz daha açık renkte... Nolur bişey söyleyin.. Aşırı heyecanlıyım...

tebrik ederim canım hamilesin:))):CüvCüv:
çizgi silikde olsa hamilelik vardır canım tabi kesinleştirmek için birde kan testi yaptır hayatım.

tebrik ederim canım hamilesin:))):CüvCüv:
çizgi silikde olsa hamilelik vardır canım tabi kesinleştirmek için birde kan testi yaptır hayatım.

Canım çok teşekkür ederim... Sayende ne olduğunu öğrenmiş oluyorum. Ya bu akşam ya da yarın sabah, hemen kan testi yaptıracağım. :lepi:

Canım çok teşekkür ederim... Sayende ne olduğunu öğrenmiş oluyorum. Ya bu akşam ya da yarın sabah, hemen kan testi yaptıracağım. :lepi:

canım hayırlısı olur inşallah bakalım kan testinin sonucunuda alalımda içimiz rahatlasın
ayakların yerden kesilmiştir şimdi canım ben öyle olmuştum çünkü insan ne düşünceğni şaşırıyo allahım hayırlı evlat nasip etsin canım inşallah.

canım hayırlısı olur inşallah bakalım kan testinin sonucunuda alalımda içimiz rahatlasın
ayakların yerden kesilmiştir şimdi canım ben öyle olmuştum çünkü insan ne düşünceğni şaşırıyo allahım hayırlı evlat nasip etsin canım inşallah.

Evet canım yaaa... Şu an o kadar heyecanlıyım ki:) Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum. Rabbim yanıltmamıştır inşallah...:lepi:

Back