Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

haklısın cnm bunada şükür en azından umudumuz var umutsuz değiliz mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

aysima , sier siz ne zamandır bebiş istiyorsunuz?

Canım biz geçen sene karar vermiştik ve hemen ilk denememizde hamiş kalmıştım fakat 10. haftada bebeğimizin kalbi durdu ve kürtaj oldum maalesef.sonrada rahimde septum yani perde tespit edildi bende.bunun içinde iki kez histeroskopi ile birlikte laparoskopi oldum..bir buçuk ay öncede ofis histeroskopisi oldum rahimde biraz yapışıklık görmüştü dr um(geçirmiş olduğum ameliyatlar sonrasında oluşabiliyomuş)en son da ilk defa geçen ay artık deneyin demişti ve folik de yazmıştı..anlıyacağın canım bizim bu ay ilk deneme atışlarımızdı..

Biraz uzuzn oldu ama kusura bakmayınn

slm arkadaslar bende dun gece kirmizi karti gordum cok uzgunum ama allah buyuk bakalim hayirlisi ins ekim ayina kaldi umutlarim,,herkese hayirli gunler

büyük geçmiş olsun cnm ... inşallah fazla beklemeden alırsın bebeğini kucağına ben 5-6 aydır uğraştığım için baya sabırsızlanıyorum

merhaba kızlar nasılsınız?
sier ve gamzelim bu ay olmadı ama umudumuzu tabiki kaybetmiyoruz sizin haberlerinizide ekimde alıcaz inşallah üzülüp stres yapmayın lütfen hayırlısı olsun ikiniz için biz bebişimle dualar ediyoruz sizlere

slm umutlu bekleyen anne adaylarıyerimseniben :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:listemiz hamilelerle dolar inşallah.eylül olmazsa ekim inşallah.:lepi:

slm kızlar....2 tane haber aldım.üzülmeyin arkadaşlar...önümüzde daha ekim ayı var.pes etmek yok...çalışmalara devamyerimseniben kaydirigubbakcemile3

merhabalar bende anne olmak istiyorummm 3 aydır tık yok bu 4.cü ayımız inşallah eylül ayı bizede uğurlu gelir rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah ama bu bekleyiş çok zor daha yolun başında olmama rağmen

mrb canımcım fena değil iyiyimde çok fazla sağ tarafımda ağrı var bugün ara ara karnımda ağrıyo uzanıyorum canım.
sen nasılsın hayatım
geçmiş olsun canım ya...kendine dikkat et.ilk 3 ay çok önemli allah korusun düşük tehlikesi var.:1no2: uykuyada dikkat et konuştuğumuz gibi.bende iyiyim çok şükür.alışveriş yaptım birazdan yemek tapcam bi sizlere bakıyım dedim.iyi oldu seni gördüğüm tatlım.iki arkadaşdaha adet olmuş onlarıda listeye yazdım.ekim ayına inşallah.

sağol canım benim evet tehlike olduğu için bende genelde dinlenmeye çalışıyorum
kolay gelsin sanada canım iftara döktürcen demekki afiyet olsun hepinize
evet canım iki arkadaş daha adet olmuş inşallah hepinizi ekim ayında görcez hamiş olarak öptüm çok hayatım kolay gelsin:)))

ben de eylul ayinda cift cizgi gormek isteyenlerdenim, 19 eylul de adet tarihim, hadi bakalim. insallah Allah her isteyene saglikli hayirli evlatlar nasip etsin:ecrin_bebek:

Tarcin bal karismi neye iyi geliyor? beni bi aydinlatir misiniz? CADIARZU

benim esim de ayni, bu ay oldu bu is, sen canini sikma, hallettim ben bu isi felan diye saka yapiyor:))

bende eylül ayında ham,le kalmak istiyorum tabi rahim flimim temiz cıkarsa 3 ay önce dıs gebelik yasadım tek tüpüm alındı persembe günü rahm flimi cektiricm insallah diger tüpte bir sonrun yoksa umutlarım tekrar baslayacak bana dua edin ne olur temiz cıksın...

cok sevindim senin adina Ozlemcim, Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin yavrunu...darisi bizlerin basina ins..

Insallah hersey yolundadir canim, ve en kisa zamanda sen de bebegine kavusursun, biz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…