EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Selam arkadaslar,

bende Frankfurta cok yakin bir köyde kaliyorum..

Nasilsiniz bakalim??

Selam Hessenli Bayanlar nerdesiniz yerimseniben

Hadi bakalim toplanalim tanisalim olumunekankayizsmile

merhaba ebru

saol canim bende iyim.

evet dogru diyorsun, yavas gidiyoruz, kimsecikler katilmiyor :))

Hadiyin arkadslar, nerelerdesiniz :))

Evet Canim uzak degil bence cok güzel bir Sehir Mainz. Bi kac gün önce oradaydim :)
Bu taraflara tasinmadan önce Mainz vardi aklimda ama kismet olmadi :)

Okuyomusun canim orda? Mainz bana pek güzel gelmiyor nedense...cok ot bi sehir. Darmstadt daha güzel :)

Hayir Canim calismak icin buraya tasindim. Nedense ben Darmstadta pek alisamadim Güzel yerler varmis Darmstadta yakin ama ben bilmiyorum :)

Braunschweig canim tanirmisin orada dogup büyüdüm. Cok özlüyorum oralari cumartesi günü gidecegim 1 haftaligina babam türkiyeden dönüyor annemde gel gel diyordu firsat bu dirsat biraz gideyim

Hannover yakinlarinda yanilmiyorsam, daha önce hic gitmedim ama duydum :) baya bi uzaklasmissin büyüdügün yerden..alisamamis olman dogal. Umarim cok iyi vakit gecirirsin ailenle...wünsche dir viel Spaß :) bende su an cesmedeyim, günler su gibi gelip geciyor..tatilin bittigi ve almanya ya geri dönecegimiz günü düsündükce icim daraliyor. Keske hayat hep tatillerden, günesten kumdan ve denizden ibaret olsa boshayallersmile

bu arada Ispanya-Almanya maci süper sonuclandi... müthis sevindirik oldum Ben göremedim ne yazikki )) nasil almanlar cok üzüldüler mi? aklinialirimsmile

evet orada :) yaa ne güzel tatilinin tadini cikar benim icin de güneslen yüz ne güzeldir simdi deniz valla burada bunaltici bir sicak var insanin icinden bisey yapasi gelmiyor...
valla ispanyanin kazandigina bende cok sevindim almanlar artik burnu havada gezmeye basladi kupayi alacagiz diye diye, ispanya havalarini söndürdü biraz sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…