- 7 Nisan 2014
- 108
- 4
canm msj attım ileti yazdım geçen hafta ama görmedin sanırım yeni salatı tefriciyeye başladık sayfayı kontrol edersen eğer sevinirim
Canim ben msj yazdim öbür tarafa ok
İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm msj attım ileti yazdım geçen hafta ama görmedin sanırım yeni salatı tefriciyeye başladık sayfayı kontrol edersen eğer sevinirim
Uzun zamandir giren olmamis bu bolume.bende yakinim frankfurta.siz ne zamandir almanyadasinizSelam Kizlar Frankfurt, Offenbach , Mühlheim ve çevresindeki Bayanlar buluşmaya tanışmaya ne dersiniz? Eskiler nerede bilmiyorum, cok uzun zaman bosladim burayi pek kimse kalmamis. Hadi bakalim Bayanlar .
Slm nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama ben darmstadtdayim eşim burda master yaptı bende buraya gelin gelmiş oldum 3 yılı biraz geçti ama hiç istemiyorum burayı hickimsemiz yok çok yalnızımUzun zamandir giren olmamis bu bolume.bende yakinim frankfurta.siz ne zamandir almanyadasiniz
Merhaba seni çok iyi anlıyorum aynen çok zor benimde 3 ay oldu maalesef sankı 3 yıl gibi :))Herkese Merhaba,
Yaklasik 5 aydir frankfurtta yasiyorum buraya evlenerek geldim. Esim burada calisiyor.Ancak insanin alisik oldugu düzeni birakmasi oldukca zor. Suan almanca kursuna gidiyorum. Ancak bütün arkadaslarim yabanci etrafimda hic turk yok ve bu durum zor :) bu arada dornbusch taraflarinda yasiyorum ..