EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

Slm bayanlar buradan iki kişiyle tanıştık ve arkadaş olduk 4 yıl falan olmuştur. Kk sağolsun gurbettede olsak sayesinde arkadaş dost bulabiliyoruz. Ben frankfurtta bağlı rodheimde oturuyorum varmı yakınlarda olan.

Selam Bayanlar,

bende Hessen dayim. Almanlarin Bayram gününde ( Karfreitag ) gelin saci yapabilecek olan kuaför ariyorum. bildiginiz Kuaför varmi?

Yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum...

Selam arkadaslar,

bende Frankfurt`un icindenim ve arkadas cevremi genisletmek istiyorm. Tanisalim diyenler buraya mesaj biraksin veya özel mesaj atsin.

Selam Kizlar Frankfurt, Offenbach , Mühlheim ve çevresindeki Bayanlar buluşmaya tanışmaya ne dersiniz? Eskiler nerede bilmiyorum, cok uzun zaman bosladim burayi pek kimse kalmamis. Hadi bakalim Bayanlar :KK19::KK74:.

Slm ben bugun uye oldum.bende frankfurta yakinim.oberursel de oturuyorum.arkadas edinmek istiyorum.pek cevrem yok burada.alisamadim hala

Selam Kizlar Frankfurt, Offenbach , Mühlheim ve çevresindeki Bayanlar buluşmaya tanışmaya ne dersiniz? Eskiler nerede bilmiyorum, cok uzun zaman bosladim burayi pek kimse kalmamis. Hadi bakalim Bayanlar :KK19::KK74:.
Uzun zamandir giren olmamis bu bolume.bende yakinim frankfurta.siz ne zamandir almanyadasiniz

Uzun zamandir giren olmamis bu bolume.bende yakinim frankfurta.siz ne zamandir almanyadasiniz
Slm nerde oturdugunuzu bilmiyorum ama ben darmstadtdayim eşim burda master yaptı bende buraya gelin gelmiş oldum 3 yılı biraz geçti ama hiç istemiyorum burayı :KK43: hickimsemiz yok çok yalnızım

Selam kızlar nişanlımla bu yaz 2 ay frankfurtta staj yapmayı düşünüyoruz fakat kalacak yer bulamadık yardımcı olur musunuz

Merhaba ben yeni gördüm yazıları ben freudenstadt ve stuttgart dayım varmı acaba benim oralardan :)

Herkese Merhaba,
Yaklasik 5 aydir frankfurtta yasiyorum buraya evlenerek geldim. Esim burada calisiyor.Ancak insanin alisik oldugu düzeni birakmasi oldukca zor. Suan almanca kursuna gidiyorum. Ancak bütün arkadaslarim yabanci etrafimda hic turk yok ve bu durum zor :) bu arada dornbusch taraflarinda yasiyorum ..

Herkese Merhaba,
Yaklasik 5 aydir frankfurtta yasiyorum buraya evlenerek geldim. Esim burada calisiyor.Ancak insanin alisik oldugu düzeni birakmasi oldukca zor. Suan almanca kursuna gidiyorum. Ancak bütün arkadaslarim yabanci etrafimda hic turk yok ve bu durum zor :) bu arada dornbusch taraflarinda yasiyorum ..
Merhaba seni çok iyi anlıyorum aynen çok zor benimde 3 ay oldu maalesef sankı 3 yıl gibi :))

X