Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaslar,
umarim Ramazan ayi güzel geciyor burada pek Ramazan havasina girilmiyor ya o ayri...
Pinax senin albume baktim masallah manken gibisin valla
Ben bugün kötü bir haber aldim, arkadasimin kücük oglu ölmüs daha dogrusu bogulmus henüz belki bir yasindaydi senağlama bebegini görmeye nasip olmadi bi tek resimlerde görmüstüm ve simdi melek olup uctu. Hic görmedigim halde o kadar cok üzülüyorum ki o kadar cok agladim ki size anlatamam. Cocuk Bebek konusu olunca cok dygusal oluyorum. Sizden ricam kücük Mert icin sizde dua edin.
Nur icinde yat Mert...
Selam arkadaslar,
umarim Ramazan ayi güzel geciyor burada pek Ramazan havasina girilmiyor ya o ayri...
Pinax senin albume baktim masallah manken gibisin valla
Ben bugün kötü bir haber aldim, arkadasimin kücük oglu ölmüs daha dogrusu bogulmus henüz belki bir yasindaydi senağlama bebegini görmeye nasip olmadi bi tek resimlerde görmüstüm ve simdi melek olup uctu. Hic görmedigim halde o kadar cok üzülüyorum ki o kadar cok agladim ki size anlatamam. Cocuk Bebek konusu olunca cok dygusal oluyorum. Sizden ricam kücük Mert icin sizde dua edin.
Nur icinde yat Mert...
Arkadasin cok zor anlar geciriyor olmali...Allah bol sabir versin canim..
Ne güzel ebrucum saglicakla git gel insallah... Türkiyede senin burda kullandigin surf stick in bi ise yariycagini sanmiyorum tatlim...Bi hafta icinde orda bi stick almanda pek mantikli degil aslinda :)) sen iyisi al laptopunu yanina...otele gidiceksen oranin hattindan baglanirsin yok gitmiyceksen bulursun sifresiz bi baglanti ordan baglanirverirsin en kacagindan sempatiksalakcinni:roflol:
ay inanmiyorum ya, biz buraya geldik almanya isindi..kesin biz döndügümüzde baslar yine sibirya soguklari :))
canim ya biz insanogluna da hic yaranamiyor su hava :) sicak olur sikayet, soguk olur sikayet Ama bence tadini cikar bu sicagin, bi daha kolay kolay gelmez bak :hulya: