EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

söndü dimi havalari :)) hehehe

cikarmaya calisiyorum tadini tatilin, senin yerinede güneslenir ve yüzerim cnm :))

Annemlerdeyim hihoyyyt Gelene kadar su icinde kaldim araba hamam gibiydi :bbo: bide burasi yaniyor yaaa evin ici 40 derece sanki, delürcem laelaelaelaelae

ay inanmiyorum ya, biz buraya geldik almanya isindi..kesin biz döndügümüzde baslar yine sibirya soguklari :))

canim ya biz insanogluna da hic yaranamiyor su hava :) sicak olur sikayet, soguk olur sikayet :KK1: Ama bence tadini cikar bu sicagin, bi daha kolay kolay gelmez bak :hulya:

Selam Canim hala izindemisin =)
Ben yine Evime döndüm ama annemler cumartesi buraya geliyorlar sali gününe kadar burada kalacaklar :)

Canim su an yoldayiz, dônüyoruz malesef :KK43: cok zor oluyo benim icin denizden vazgecmek ama naparsin her güzel seyin bi sonu var! Önümüzde daha 300 km var ve hava yagmurlu.. sen naptin? Nasil gecti tatilin? :) umarim dinlenebilmissindir.

Hayirli yolculuklar canim arabayla geliyorsunuz sanirim sag salim varin evinize. Bende annemlerdeyken güzel keyif yaptim suan da annemler bende dogum günüm icin geldiler birde sözlümün ailesi ile nisandi dügündü konusup anlastilar. Anlayacagin bi kac stresli gün yasadim :) Ama maalesef eve dönecekler yine senağlama

Eve vardik sag salim canim :) hala yol yorgunuyum ama. Hayirli olsun canim demek sözlüsün, nisan ne zaman? Allah tamamina erdirsin insallah! Evlenince Braunschweiga geri mi dönüceksin?

Hosgelmissin canim yagmurlu almanyaya :KK1:
Evet canim sözlüyüm allah kismet ederse ve bir aksilik cikmazsa nisan 25.09. olacak. Babam ramazandan önce yapmaya kalkti türkiyeye dönebilmesi zor kararini degistirdik. Bakarmisin babam kizinin nisanini degil türkiyeye dönecegi zamani düsünüyor var mi böyle bisey kaydirigubbakcemile3
Hayir Darmstadtta kalacam sözlümde zaten burada ama Braunschweigtan tanisiyoruz =)
Valla canim hayirlisiyla artik olsun bitsin hersey baska birsey istemiyorum :)

Sen umarim iyisin tatilin güzel gecmistir. Nereye gittin? Umarim bende gidebilirim bir kac haftaligina türkiyeye cok özledim

Hayirli olsun canim tekrar :) hersey gönlünce olur insallah!
Tatil cok kisa geldi bana canim ya, ama olsun bunada sükür. Cesme ve bodruma gittim, bi kac tatil resmi de ekledim albüme :) imkanin varsa git valla güzelim, türkiyede hayat var iki hafta bile iyi geliyo insana!

Hayirli olsun canim tekrar :) hersey gönlünce olur insallah!
Tatil cok kisa geldi bana canim ya, ama olsun bunada sükür. Cesme ve bodruma gittim, bi kac tatil resmi de ekledim albüme :) imkanin varsa git valla güzelim, türkiyede hayat var iki hafta bile iyi geliyo insana!

Selam arkadaslar,
umarim Ramazan ayi güzel geciyor burada pek Ramazan havasina girilmiyor ya o ayri...
Pinax senin albume baktim masallah manken gibisin valla :nazar:
Ben bugün kötü bir haber aldim, arkadasimin kücük oglu ölmüs daha dogrusu bogulmus henüz belki bir yasindaydi senağlama bebegini görmeye nasip olmadi bi tek resimlerde görmüstüm ve simdi melek olup uctu. Hic görmedigim halde o kadar cok üzülüyorum ki o kadar cok agladim ki size anlatamam. Cocuk Bebek konusu olunca cok dygusal oluyorum. Sizden ricam kücük Mert icin sizde dua edin.
Nur icinde yat Mert...

Selam arkadaslar,
umarim Ramazan ayi güzel geciyor burada pek Ramazan havasina girilmiyor ya o ayri...
Ben bugün kötü bir haber aldim, arkadasimin kücük oglu ölmüs daha dogrusu bogulmus henüz belki bir yasindaydi senağlama bebegini görmeye nasip olmadi bi tek resimlerde görmüstüm ve simdi melek olup uctu. Hic görmedigim halde o kadar cok üzülüyorum ki o kadar cok agladim ki size anlatamam. Cocuk Bebek konusu olunca cok dygusal oluyorum. Sizden ricam kücük Mert icin sizde dua edin.
Nur icinde yat Mert...

ne diyosun ebru :sinifsinif: cok üzücü bi haber bu
ne desem bilemedim, Allah rahmet eylesin!!!! Allahim bi annenin basina gelebilicek daha kötü bisey düsünemiyorum. Allah bol sabir versin arkadasina. cok cok üzüldüm Allahim kimseye yasatmasin yarabbim böyle bi aciyi! Kelimeler yetersiz bu durumda. Basin sag olsun canim benim.

Selam arkadaslar,
Nur icinde yat Mert...

Basiniz sag olsun ebru.. Rabbim o yavrucagin ailesine sabirlar versin. Cok üzücü bir durum. Pinaxinda dedigi gibi kelimeler yetersiz kaliyor.

Sagolun arkadaslar... Arkadasimin durumunu tahmin edebiliyorum aradigimda zor konusuyordu ve yaninda onun yaninda olamiyorum onu teselli edebilmek icin. Isin zor tarafi bu durumdan sonra büyük oglunu eski esine vermisler birde bunun acisi var tabi. Insallah en kisa zamanda ogluna kavusur...

Bu ara arkadaslar Allah kismet ederse 28.08. Istanbula ucuyorum cok sevincliyim :) Icimde hep bir korku olsada ucmayi seviyorum :)) Türkiyedeki surf stick hakkinda bilginiz var mi acaba? Benim burada bi stick var onu götürüp oradan bir hat alip taksam calisir mi acaba??

Arkadasin cok zor anlar geciriyor olmali...Allah bol sabir versin canim..

Ne güzel ebrucum saglicakla git gel insallah... Türkiyede senin burda kullandigin surf stick in bi ise yariycagini sanmiyorum tatlim...Bi hafta icinde orda bi stick almanda pek mantikli degil aslinda :)) sen iyisi al laptopunu yanina...otele gidiceksen oranin hattindan baglanirsin yok gitmiyceksen bulursun sifresiz bi baglanti ordan baglanirverirsin en kacagindan sempatiksalakcinni:roflol:

Arkadasin cok zor anlar geciriyor olmali...Allah bol sabir versin canim..

Ne güzel ebrucum saglicakla git gel insallah... Türkiyede senin burda kullandigin surf stick in bi ise yariycagini sanmiyorum tatlim...Bi hafta icinde orda bi stick almanda pek mantikli degil aslinda :)) sen iyisi al laptopunu yanina...otele gidiceksen oranin hattindan baglanirsin yok gitmiyceksen bulursun sifresiz bi baglanti ordan baglanirverirsin en kacagindan sempatiksalakcinni:roflol:

Amin Canim... Sevdigimden kopmak cok zor yarin sabah yine aglicam senağlama
3 haftaligina gidiyorum canim ve internet baglanti lazim bana benim stickte simlock yok olsada sifresini buldum simlocku kirmaya yerimseniben oradan bir hat alip kullanmayi düsünüyorum tabi olursa olmazsa mecbur baska bisey bakicam. Bizim oturdugumuz yerde herkes akilli sifresiz kullanan yok gecen sene denemistim :KK1:

Allah kismet ederse yarin saat 11:25 Istanbuldayim Annemde 13:45 orada olacak.
Kendine iyi bak Canim öpüyorum :1hug:

ay amanin vardin mi Istanbula :KK3: ohhhh ne güzel gez dolas benim icinde kaydirigubbakcemile5 tatlim :))

Internete de baglanmissin :jeyyar: buldun demek ki bi yolunu sengözlerimebaksanab Hadi bakalim zamanini iyi degerlendir, güzel vakit gecir yurdumda turkbayragi ve sonrasinda sag salim geri dön bu gavuryaya :roflol:

ay inanmiyorum ya, biz buraya geldik almanya isindi..kesin biz döndügümüzde baslar yine sibirya soguklari :))

canim ya biz insanogluna da hic yaranamiyor su hava :) sicak olur sikayet, soguk olur sikayet :KK1: Ama bence tadini cikar bu sicagin, bi daha kolay kolay gelmez bak :hulya:

halisin yine basladi soguklar inan sicagida biz ozledik yagmur soguk biktik ya kac yildir adam gibi yaz olmadi

X