EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

merhabalar. Ben şu anda Türkiye'deyim. Yazın 3 aylığına eğitim için Marburg'ta olacağım. Türkiye'den gelen birine neler tavsiye edersiniz. Daha önce hiç Almanya'ya gitmedim. Örneğin hava nasıl olur? Cebimde ne kadar para olmalıdır? vs..

merhaba burda hiç frankfurt veya çevresinden olan varmı?yazın frankfurta staja gidicem ama çok korkuyorm :18:bana kim yardmcı olur bilgi verir? çok mu pahalı şehir , türklere karşı nasıllar ,yeşil pasaportla vizesiz gelicem sorun çıkartırlarmı pasaport kontrolde?cevap atın lütfen:44:

Frankfurtdan Selamlarrrrr... Kimse kalmamis ki nerelerdisiniz Hessenliler :)

ben de yazın staj için frankfurta gelicem ama hiç bilgim yok korkuyorum açıkçası.şehir gerçekten pahalımı kalacak yer bulmak zormu ve türklere muamele nasıl?yeşil pasaportla vizesiz gelicem sorun çıkartırlarmı kontrolde diye endişeliyim.Frankfurt çevresindeki kişiler bana biraz bilgi verirseniz çok mutlu olurum:)

selam canim ben varim =))))

frankfurta yasiyorum.......

diger herkeze de selammmmmmmmm kizlar =)

edit: nezaman geleceksin buraya? nerde ne olarak staj yapacaksin canim?

Son düzenleme:
Herkese merhaba, :119:
Ben Venüs. Türkiye'de üniversite okuyorum. Almanya'ya master yapmak için gelmeyi düşünüyorum. :124: Fakat Almanya'da okuyacağım bölgenin bina çöplüğü olmasını istemiyorum. Hem yeşillik içinde, hem modern hayatın devam ettiği, kültürel - sosyal etkinlikler için de uygun olacak, okurken çalışabileceğim bir yer arıyorum. :116: Hessen eyaleti nasıl bir yer? Bu bölgede bana tavsiye edebileceğiniz bir şehir var mı? :44:

selam. öncelikle öyle güzel bir kampüsü olan bir üniversite arama bence hessende :) darmstadt, frankfurt, giessen su an egitim icin en iyi olan yerlerden diyebiliirim. frankfurt tabi metropol bir sehir olmasindan sana cok avantaj saglayacak ayrica sosyal hayatini da olumlu yönden etkiler. türk bankalari cok fazla ve xing gibi sosyal ag sitelerinde iyi baglantilar kurmani tavsiye ederim almanyaya gelmeden önce. xing sitesinde cok fazla frankfurtlu türklerin kurdugu gruplar var bunlar ayda bir veya haftalik toplaniyorlar bildigim kadari ile oralara yalniz kalmamak icin is dünyasindan farkli insanlar ile rahat tanisabilirsin.

giessen frankfurta cok uzak fakat üniversitesi oldukca iyi, okudugun bölümler cok daginik sehir icinde yani toplu bir kampüs yok. darmstadt üniversiteliler arasinda cok sevilyor ama ben sahsen sehir olarak sevmiyorum fakat frankfurt gibi büyük sehirde kaybolmak istemiyorsan belki darmstadt iyi bir alternatif olabilir master programi icin.

Frankfurtakiler kayıp yoklar

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşim ve ben frankfurtta yeniyiz canım ondan sadece icini bılırım etrafı pek bilmem

İphon'den

Eşim ve ben frankfurtta yeniyiz canım ondan sadece icini bılırım etrafı pek bilmem

İphon'den

canm msj attım ileti yazdım geçen hafta ama görmedin sanırım yeni salatı tefriciyeye başladık sayfayı kontrol edersen eğer sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…