EYALET 7 ///Hessen Paylasim Alani(Tanisma)

kizlar anlasildi hepimiz hessenliyiz ama buraya yazip birdaha bakmiyoruz oyuzdende sohbetler gelismiyor adim selin offenbach keiserlei dan 2 cocugum var 30 yasindayim isteyen ozel mesajda yazabilir herkese sevgiler saygilar

SELIN CIM DOGRU SÖYLÜYORSUN BENDE COK YAZDIM BURAYA FRANKFURTLU ARKADASLARA SES CIKMADI HATTA BIR ARAYA GELIP TOPLANMAYIDA :hooray:

selam arkadaslar bende bugün üye oldum hepinize merhaba diyorum...Bende frankfurta yakin oturuyorum.

Son düzenleme:
vahşice bir cinayete kurban giden,Münevver karabulut kardesimiz icin, 18 temmuz 2009'da saat 16'da Kölner Dom'un (Kölner Dom
Domkloster 4;50667 Köln) önünde toplaniyoruz. Herkesi bekliyoruz. Bütün akraba ve tanidiklariniza duyurun. ARTIK SESIMIZI AVRUPA'YA DUYURALIM. Bugün Münevver, yarin sizin kiziniz, kardesiniz, ablaniz olabilir. Herkesi duyarliliga davet ediyoruz!!!

Login | Facebook

Selam Güzellerim,

cok oldu yazmayali. O zaman size yeni haberler vereyim kaydirigubbakcemile3. Anne olduuuuuuuuuum:ecrin_bebek: O yüzden epey bir ara verdim. Anlatin bakalim neler oldu su son zamanlarda bizim Hessen kizlarimizda. Bu arada Sevgi cim sana özel mesaj atamadim, neden bilmem. Friedberg de misin daha. Tasinma isi ne oldu epey oldu ama. E kizlar artik bende burdayim. Yeni yeni Kardeslerde gelmis aramiza artik boslamayalim birbirimizi.

Öpüyorum

arkadaslar hessenden kimse yokmu bu sitede.
ben frankfurttan katiliyorum.
frankfurtlu arkadaslar nerdesiniz

Son düzenleme:
slm yavas gidiyoruz degilmi

Merhaba Canim,

valla yavas gidiyoruz, sorma. Bizim kizlar bicir bicirdi bir ara bende bosladim bir geldim kaybolmuslar hepsi neden bilmem. :gitme:

Bizim kizlar , telefonla görüsemediklerimiz eger arada bir hala bakiyorsaniz bu sayfaya birakin tembelligide yazin suraya bir kac satir.:çok üzgünüm:

slm hanimlar wiesbaden den Katilan varmi aramizda,,oraya tasinmaya nyetim var:Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…