arkadaslar insallah bir iyi bir kuaför bulu7rumda giderim,
simdi ben de evlendim ve benim esimde 04.07.08 de basvurdu vizeye, bir hafta sonra bana kagit geldi su su seyleri yollayacaksiniz bize diye, Ausländerbehördedeki kadin.
ben izindeyken 29.07. de esime mektup geldi randevu icin ve biz tatilde oldugumuz icin randevuyu erteledi ama bu ikinci randevuydu, 01.09. de gitti randevuya parmak izi aldilar tamam bitti dediler, esim sordu baska vize ne oldu onlarda istanbulda dediler ki, biz sana haber verecegiz.
ben burada email olarak sordum bizim kagitlara bakan kadina originalantrag geldimi diye vize verilecek mi diye, bir adama bana cevap olarak yazdiki kadin tatailde öteki elemanlarda tatilde olduklari icin kimse bakmiyor kagitlariniza bayan tatilden gelmesini bekliyeceksiniz, Originaslantrag burasda ve Bearbeitungszeit 50-70 gün olur diye yazdi.
Tamam ama bizimki daha uzun sürdü öyle dgeil mi, benim esim taa yedinci ayda basvurdu acaba bu is de bir is mi var ne diyorsunuz?? Birde esim vizesini aldikdan sonra yada almadan önce bana kagit yollarlarmi, ben ev kontrati is belgemi Gewerbescheinimi yolladim, hem is yerimn var hemde temizlik firmasinda calisiyorum, geri mi yollarlar acaba??? ne yapacagimi sasirdim vallahi
esimi cok özledim