Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

selam kizlar ben surdan,selam kizlar ben burdan aaaaaaaaaaaaaaaaa
e böyle olmuyo iste,hadi bulusalim yaaaa

Selam kizlar, burayi bir türlü dolduramiyoruz. Bekliyoruz hadi kizlar.

yok canim yok,almanyanin havasi herkesi kötü etkilemis durumda kaydirigubbakcemile3
oldu olacak bulusma planlarina baslayalim,gören takilir zaten yerimseniben
sen hangi sehirdensin canima.s.

cucu-petecim, bende buraya pek giren olmuyor diye fazla girmiyorum. Dedigin gibi gercekten havalar soguk burasi da sogudu. Ben kölnde kaliyorum, ya sen? Bu arada actigin isiklar söndü topigini okumustum. Simdi nasilisin canim.

bende bir teklifte bulundum ama orali olan olmadi ne diyeyim hersey yazida kaliyor adim attim dedim ses yok kimseden
sabah kahvalti olabilir yer DUISBURG HAMBORN (IKBAL)

selam,ßende ßielefeldenim,ßanada okadar uzak degilsiniz:)ne yazikki dogma büyüme ßurda yasiyorum,evlenince insahlah temeli dönüs yaparim:))

kizlar acil yardim lazim.
subat ayindan sonra ki tüneller ile ilgili fragebogen, soru kagitlari olan var mi???? yarin sinava girecegim- eger olan var ise ne olur bana yardimci olsun.

selam arkadaslar ben artik pes ettigim icin yazmiyorum artikkk bende kölndeyim samsunluyum valla izinde bulustuk arkadaslarla.bakmak isteyenler bulusma aktivitelerine girip bakabilir samsunlular bulsutuk diye fotograflarimiz var yani.sevgiler hepinize

selam arkadaslar ben artik pes ettigim icin yazmiyorum artikkk bende kölndeyim samsunluyum valla izinde bulustuk arkadaslarla.bakmak isteyenler bulusma aktivitelerine girip bakabilir samsunlular bulsutuk diye fotograflarimiz var yani.sevgiler hepinize
selam nergiscim. Ben Aachen da kaliyorum. Burda bir sürü Samsunlu var. hatta komsularim bile Samsunlu.

Merhaba ben Tenzile
Foruma yeni üye oldum ve krefeld de kaliyorum
umarim birileriyle sohbet veya birseyleri paylasma olanagim olur.

Ve ben Yamac Parasütü ile ucuyorum hoby olarak tabiki.

Son düzenleme:
EE ne var ne yok nelerle meskulsünüz bakim.
Kim kiminle tanisip konusmak istiyooo
kaldigimiz yerler uzak veya yakin ama teknoloji herseyi mümkün kiliyor degilmi.

slm kizlarbende nebaat ablaniz 39 yasindayim 3 cocugum var ben yarismaya kölnden katiliyom,diger yarismaci agideslere basarilar dilerim he he he

selam fatma nur bende könde oturuyorum 3cocugum var2,8,20 yaslarinda,asil adim fadime ve tokatliyim bende cevremdeki yeni annelerle tanismak istiyorum, yazarsan sevinirim

X